2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Yıllarca takip edildi çok büyümedi ama bir türlüde gitmedi ben bu konu da doktorların çok bilgisi olduğunu sanmıyorum büyükse gel ameliyat değilse takip edelim ilaç veriyor onda da doğum kontrol ilacı bana da saçma geliyor bebek isteyen birine o ilacı vermek
Valla bebeğe bir zararı yoksa benim için sıkıntı yok kalsın

Yaaa sende mi dün öğrendin ne güzel :) doktorum bana tekrar kan vermene gerek yok bütün ilaçlara devam dedi 15 gün sonra muayeneye gel dedi sana ne dediler
Benim doktorum da 15 gün sonra bana da gelebilirsin başka kadın doğuma da gidebilirsin kalp atışını duyarsın dedi ama tabiki ben dayanamam muhtemelen haftaya kese için giderim. Kendi doktoruma da kalp atışı için giderim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim doktorum da 15 gün sonra bana da gelebilirsin başka kadın doğuma da gidebilirsin kalp atışını duyarsın dedi ama tabiki ben dayanamam muhtemelen haftaya kese için giderim. Kendi doktoruma da kalp atışı için giderim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ben beta için de duramıyorum merak ediyorum baksak mı diye 😂

Canım pazar akşamı benimde kahve rengi akıntı gelmiş başımdan aşağı kaynar su boşaltı silindikçe hafif sarımsı kahve tarzı bir alıntıydı fazla sürmedi geçti .dün kan tahlili verdim testim pozitif çıktı ,çarşambaya ikinci kan var . Endişe etme inşallah yerleşme kanamasıdır
Nasıl rahatlattın içimi sağol canım benim aynı aynı benimde öyle iç çamaşıra bulaşmış silince kahverengi leke geldi sonra bir daha yok korkusu bile yetiyor ya 🥹 Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun değerin nasıl

Yerleşme kanamasını herkeste bekleme canım . Kanama damara denk gelirse eğer oluyor diye biliyorum . Öncelikle doktorunla görüş fazla oluyorsa eğer ama az ise ilaçlarını zamanında kullan ve kendini yorma test zamanını bekle derim. Stres arttırır sakin kalmayı dene
İlk başta çok korktum ama doktor yerleşme kanamasıdır dedi sonra geçti çok şükür 🙏 ahh nasıl yormayayım mecbur çalışıyorum 🤦🏻‍♀️ Yatamıyorum

Nasıl rahatlattın içimi sağol canım benim aynı aynı benimde öyle iç çamaşıra bulaşmış silince kahverengi leke geldi sonra bir daha yok korkusu bile yetiyor ya 🥹 Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun değerin nasıl
Sağol canım pazartesi 11. Günümdü kan verdim 567 kan sonucum çıktı. Yarın ikinci yi vereceğim inşallah katlayarak gider .

E L B A E L B A P Papatya321f Meva3424 Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için
Canım benim üzme kendini demem bişeyi değiştirmeyecek biliyorum ama lütfen kendini çok yıpratmamaya çalış ne olur. Sağlıksız embriyoymuş demekki. Hep dualarda sağlıklı hayırlı olanı rabbim nasip etsin diyoruz demekki senin için hayırlı olan buymuş. Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun 😞😞😞

E L B A E L B A P Papatya321f Meva3424 Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için
Umarım kendiliginden düşer canım gerek kalmaz kürtaja. Anestesiz yapildigini bilmiyordum. Kolay ve hızlı geçer inşallah. Uzuluceksin aglicaksin ama toparlicaksin yeniden kendini. Ilerki aylarda olmasindansa şimdi olmasi daha az yıpratıcı olacak. Allah yardimcin olsun canim 😔😔🙏🙏

X