2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canim rahatlattin benide biraz olsa bende belirti arayip duruyorum kendimde hicbisey yok gibi
Benim bütün tedavilerimde hep bi belirti olmuştu. Hepsi negatifti bunda hiç bir şeyim yoktu. Sadece 7. Günden sonra uyku hali vardı o kadar.
Şükür pozitif darısı başına

Benim bütün tedavilerimde hep bi belirti olmuştu. Hepsi negatifti bunda hiç bir şeyim yoktu. Sadece 7. Günden sonra uyku hali vardı o kadar.
Şükür pozitif darısı başına
Amin insallah canim yerlesme kanamasida olmadi sende o zaman anladigim kadariyla biyerde okudum yanlis hatirlamiyosam herkeste olmayabiliyormus

Amin insallah canim yerlesme kanamasida olmadi sende o zaman anladigim kadariyla biyerde okudum yanlis hatirlamiyosam herkeste olmayabiliyormus
Yok canım o da olmadı. Şimdi şimdi hafif belirtilerim var. Bazı günler hamile olduğumu bile unutuyorum. O kadar belirtim olmuyor

Yok canım o da olmadı. Şimdi şimdi hafif belirtilerim var. Bazı günler hamile olduğumu bile unutuyorum. O kadar belirtim olmuyor
Hayırlı olsunnn :) bende dün pozitif sonuç aldım çok şükür beta değeriniz 12. Günde kaç çıktı acaba benim 900 de ikiz mi diye düşünüyorum :)

Hayırlı olsunnn :) bende dün pozitif sonuç aldım çok şükür beta değeriniz 12. Günde kaç çıktı acaba benim 900 de ikiz mi diye düşünüyorum :)
Hayırlı olsun canım. Mübarek günde hepimizi mutlu eden rabbime şükürler olsunnnnnnn Canım benim de 12. Gün 1486 çıktı. Benim de iki embriyo transfer edildi. İkiz betadan tek başına anlaşılmaz diye okudum hep. Sağlıkla gelsin de ister tek ister ikiz diye dua ediyorum

Kızlaaaar transferden sonra 8. Günüm bel kasık ağrım var ama az bi kanamam olmuş kahverengi korkuyorum sizin yerleşme kanamanız nasıldı çok mu az mı

Doktor kanı kırmızı görürsen bizimle irtibata geç demişti bana diğer renkler bize bebeğin tutunma çabasını da gösteriyor olabilir.
Merhabalar benimde transferden sonra 8. Günüm lekelenmeniz nasıl oldu az mı çok mu benimde kanamam olmuş kahverengi korkuyorum

Kızlaaaar transferden sonra 8. Günüm bel kasık ağrım var ama az bi kanamam olmuş kahverengi korkuyorum sizin yerleşme kanamanız nasıldı çok mu az mı
Benim hiç olmadı canım ama yerleşme kanamasıdır muhtemelen sen doktorunla hızlıca irtibata geç bence en doğru cevabı o verecektir. Burda hiç birimiz sağlık personeli değiliz sonuçta.

Canım pazar akşamı benimde kahve rengi akıntı gelmiş başımdan aşağı kaynar su boşaltı silindikçe hafif sarımsı kahve tarzı bir alıntıydı fazla sürmedi geçti .dün kan tahlili verdim testim pozitif çıktı ,çarşambaya ikinci kan var . Endişe etme inşallah yerleşme kanamasıdır

Kızlar aklıma takıldı gebelik hafta hesaplaması biz de nasıl olacak ? Dondurulmuş embriyo rahim dinlendirmesi yaptım 2 ayı geçti adet olmadık sonuçta neyi esas alıp hesaplıyoruz ?

Yerleşme kanamasını herkeste bekleme canım . Kanama damara denk gelirse eğer oluyor diye biliyorum . Öncelikle doktorunla görüş fazla oluyorsa eğer ama az ise ilaçlarını zamanında kullan ve kendini yorma test zamanını bekle derim. Stres arttırır sakin kalmayı dene

Geçici menopoza sokuldum tatlım ben çikolata kistim vardı o yüzden 2 ayı geçti ocak başında oldum en son adet tarihini baz alamam ki
2 ayı geçici menepoz durumu varsa doktorun cevaplaması daha doğru olur. Benimde dondurulmuş oldu lucrin olduğum aylık olduğu için o ayın sonunda adet olmuştum. Ertesi ay adetin 18 günü transferim olmuştu.

Yıllarca takip edildi çok büyümedi ama bir türlüde gitmedi ben bu konu da doktorların çok bilgisi olduğunu sanmıyorum büyükse gel ameliyat değilse takip edelim ilaç veriyor onda da doğum kontrol ilacı bana da saçma geliyor bebek isteyen birine o ilacı vermek

Yaaa sende mi dün öğrendin ne güzel :) doktorum bana tekrar kan vermene gerek yok bütün ilaçlara devam dedi 15 gün sonra muayeneye gel dedi sana ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…