2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

bengonca bengonca E L B A E L B A P Papatya321f kızlar kanamam arttit bem muhtemelen düşük yapıyorum ağrı da var hafuf bir doğum sancısı gibi belim ve kasıklarım da😔😔😔 demekki bu bebek nasibimde yokmuş doktor 1 hafta daha kullan dedi ilaçları kullanacağım ama doktora öğlen gitmiştim o zaman kese normaldi ondan sonra kanamam artti.. Allah herşeyin hayırlısıni bilir bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Canım hiç üzme kendini. Tuvalet dışında yerinden hiç kalkma. Elini karnına koy bol bol ayetel kürsi oku. Bak herşey güzel olacak sonuçta keseyi gördün. Belki de yerleşiyordur ben 9 ay adet kanaması gibi adet olan ve sağlıkla kucağına alan birkaç arkadaşım da oldu. Şimdi dünya tatlısı iki kızımız var. O yüzden hiç vazgeçme doktorun bitti demeden bitmez. Sen rabbime sığın. Sürekli bizi de bilgilendir. Moralini yüksek tut. Yanında sana destek olabilecek kimse var mı tek misin?

Bu gün bir sürü pozitif haberi aldık. Mübarek günün hayrına senin de yarın pozitif çıkacak. Sabah bizi de habersiz bırakma lütfen
Canım ben yapmıştım oncesinde zaten iki günde bir vermem gerekiyorduya onu vermiştim tekrardan. İlki 198 çıkmıştı inşallah katlamistir 🤲 herkes gibi çok mücadele ettim coo gözyaşı çok dua Rabbimden her zaman hayırlısı olsun inşallah 🤲

Canım hiç üzme kendini. Tuvalet dışında yerinden hiç kalkma. Elini karnına koy bol bol ayetel kürsi oku. Bak herşey güzel olacak sonuçta keseyi gördün. Belki de yerleşiyordur ben 9 ay adet kanaması gibi adet olan ve sağlıkla kucağına alan birkaç arkadaşım da oldu. Şimdi dünya tatlısı iki kızımız var. O yüzden hiç vazgeçme doktorun bitti demeden bitmez. Sen rabbime sığın. Sürekli bizi de bilgilendir. Moralini yüksek tut. Yanında sana destek olabilecek kimse var mı tek misin?
Canım aslında sorun kanama da değil gebelik kesemin 2 hafta geriden gelmesi. Yani daha doğrusu hepsi bir umudumu çökertti 😔😔 Esma ül Hüsna çekiyorum her namazda zaten dua ediyordum Allah'ım hayırla neticelenir inşallah diye 🤲🤲 bu kadar olumsuzluğa nasıl umutlu olabilirim bilmiyorum..

bengonca bengonca E L B A E L B A P Papatya321f kızlar kanamam arttit bem muhtemelen düşük yapıyorum ağrı da var hafuf bir doğum sancısı gibi belim ve kasıklarım da😔😔😔 demekki bu bebek nasibimde yokmuş doktor 1 hafta daha kullan dedi ilaçları kullanacağım ama doktora öğlen gitmiştim o zaman kese normaldi ondan sonra kanamam artti.. Allah herşeyin hayırlısıni bilir bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Hayırlısı olsun canım demekki sağlam değilmiş Allah sağlam tarafından versin sonra üzülceğine şimdi üzül yine başlarsın tedaviye inşallah Allah maddi manevi güc versin şu mübarek gün isteyen herkese dua ediyorum hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize geç olsun güç olmasın..
Yeterki senin sağlığın yerinde olsun canım 🌼

Düzenli kullanıyorum ama tabi iş olacağına varıyor 😐 Allah'ım inşallah tez zamanda hayır ile neticelerlndirsin. Şu an lekelenmem var doktor progestana devam dedi ve 10 gün bekleyecegiz dedi bakalım
Doktor kanı kırmızı görürsen bizimle irtibata geç demişti bana diğer renkler bize bebeğin tutunma çabasını da gösteriyor olabilir.

Canım aslında sorun kanama da değil gebelik kesemin 2 hafta geriden gelmesi. Yani daha doğrusu hepsi bir umudumu çökertti 😔😔 Esma ül Hüsna çekiyorum her namazda zaten dua ediyordum Allah'ım hayırla neticelenir inşallah diye 🤲🤲 bu kadar olumsuzluğa nasıl umutlu olabilirim bilmiyorum..
Canim çok zor biliyorum bende 2.5 yıllık evlilikte 3 doğal gebelik kimyasala döndü. 4 tane transferden 4 uncusunde keseyi gördüm inşallah bu hafta kalp atisinida duyacağım. Bu kadar cabadan gelebildigim nokta bu. Çok yorucu yıpratıcı ama sanirim bir çocuğun var ona sarıl destek al ondan. Yine olur sağlıklı si olunca
Bunları unutacaksın. Hayırlısı olsun çok üzgünüm yazdiginda gördüm ama elim yazmaya bile gitmedi 8 den beri😔😔

Günaydın kızlar transferden sonraki dördüncü günüm belirti aramamak lazım ama sürekli kendimde belirti arıyorum hiç birşey yok siz nasılsınız

Senin bi belirtin var mı canım hamilelikte. Şimdi ki belirtilerin? Veya daha önceki
kasık ve bel ağrısı ara ara oluyor özellikle temizlik yaptıgımda ayakta cok durdugumda canım bende yormamaya calısıyorum kendimi. Birde mide bulantısı oluyor çıkartmak gibi değil tiksinmek arada oluyor bazı koku ve yemeklere karsı gibi çok şükür çıkartmıyorum ağır geçmiyor inşallah böyle devam eder

Canım ben yapmıştım oncesinde zaten iki günde bir vermem gerekiyorduya onu vermiştim tekrardan. İlki 198 çıkmıştı inşallah katlamistir 🤲 herkes gibi çok mücadele ettim coo gözyaşı çok dua Rabbimden her zaman hayırlısı olsun inşallah 🤲
Günaydın canım gittin mi sonucu almaya merak ediyorum seni

X