Bende biraz önce verdim kan bu mübarek günde hayırlı haberler alırım inşallah...Kasık ağrısı çok değil varla yok arası adet öncesindekine benzer ama uzun süreli değil olup geçiyor. Transferden 3 4 5 . Günlerde her sabah kalkarken bel ağrısı ile uyandım gün içinde geçti adet öncesi bende mutlaka olur bu ağrı başım ağrıdı 2 gün o da adet öncesi belirtimdir. Birde bacaklarım şiddetli şekilde sızladı grip olmuşumda ağrır gibi en kötü belirti o diyebilirim kasıklarımdan bacak diz her yerime ağrı vurdu . Bu kadar belirti sadece onun dışında gayet sakin geçiyor
Hayırlısı olsun inşallah çıkınca paylaşın burdanBende biraz önce verdim kan bu mübarek günde hayırlı haberler alırım inşallah...
Ben cuma günü yaptım ilk testi 460 çıktı bu gün yaptığım 1486 çıktı. Betanın kaç çıktığının şuan hiç bir önemi kalmadı artık bizim için. Sağlıkla kucağımıza alalım yeterAyni sayılır tarihimiz o zamana sen 5. Gün ben 6 sen benden bir gün öne transfer oldun. Senin beta kaç çıkmıştı 11.günde ?
Hayırlı olsun canım çok çok dua ediyorum. Lütfen sonucunu bizimle de paylaşBende biraz önce verdim kan bu mübarek günde hayırlı haberler alırım inşallah...
Çıktı sonucum Allah'ıma sonsuz şükürler olsun 136 çıktı sonucum. 7.ci gününe göre sonucun nasıl kızlar...Hayırlı olsun canım çok çok dua ediyorum. Lütfen sonucunu bizimle de paylaş
İyi bence hayırlı olsun inşallah neden o kadar erken verdiniz acabaÇıktı sonucum Allah'ıma sonsuz şükürler olsun 136 çıktı sonucum. 7.ci gününe göre sonucun nasıl kızlar...
Canım çıkmadımı sonucun ?Sağlık ocağında doktor buna bakıp sonucunu öğren dedi neyse az daha bekleyeyim
Ayy çok güzel sonuç maşallahÇıktı sonucum Allah'ıma sonsuz şükürler olsun 136 çıktı sonucum. 7.ci gününe göre sonucun nasıl kızlar...
Şimdi doktorumla konuştum çok güzel sonucun dedi 2 gün sonra tekrarlamamı istediAyy çok güzel sonuç maşallah12 güne kadar bir daha test yapmana gerek yok. Zaten çok erken yapmışsın. 12. Gün tekrar etsen yeterli
Dayanamadım o yüzden bir anda karar verdim yoksa perşembeyi bekliycektim.İyi bence hayırlı olsun inşallah neden o kadar erken verdiniz acaba
Yok canım maalesef yarın gidip ogrenivem inşallahCanım çıkmadımı sonucun ?
Hayırlısı canım vardır bundada bir hayırYok canım maalesef yarın gidip ogrenivem inşallah
Aradım açan yok. Ya ben işte saglik ocağında verirsem böyle olur. Melis sonuç sitesini bilen yok mu acaba
Merhaba,sonuçlarıniz cikti mi?insallah güzel sonuçlar almissinizdirAynı gün transfer olduk aynı gün kan tahlili bakalım sonucumuz ne çıkacak banada mail olarak gelecek bekliyorum
Tebrik ederimBenim sonuçumda çıktı canım 567
Haftamİnşallah tekrarlamaz, benim hafif bir kahverengi devam ediyor az
benimde 1Tabiki sürekli diken üstünde olucaz.Yazması kolay bende azıcık kahverengi leke oldu çok korktum.İnşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi
Merak etme dün akşam bendede geldi kahve akıntı ama korktum az önce kan sonucumu aldım elhamdülillah 567 çıktıHaftam
Gecti bugun acik
Kahvrengi leke geliyor
Evet canım çıktı öylen , 567 çıktı şükürler olsun.Merhaba,sonuçlarıniz cikti mi?insallah güzel sonuçlar almissinizdir
Çok sevindim :) Benimde bugün 6.günüm.Yine erken gebelik testi yaptım pozititfi.Ama doktorum 12.gün kan ver dedi.Bekliyorum sabırsızlıkla.Bugün senin kaçıncı günündü?Merak etme dün akşam bendede geldi kahve akıntı ama korktum az önce kan sonucumu aldım elhamdülillah 567 çıktı
Evet canım çıktı öylen , 567 çıktı şükürler olsun.
Dayanamayıp test yaptım gene pozitif çıkıyor inşallah sağlıklı gebeliktirAma sadece çatlatma iğnesi etki ediyor diye biliyorum.Bence bunlar yapmaz.Yanlış yönlendirmek istemem tabiki ben böyle biliyorum.İnşallah vardır
Belirtin var mıydı canım hayırlı uğurlu olsun inşallahT
teşekkürler canım benim de 7. Gün 27 şubatta 5. Gün dondurulmuş transferi oldum . Beta verdim bugün çok şükür ben pozitifi aldım darısı bekleyenlere inşallah