2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım yarınmıydı kan testin ? Daha sonra evde yine idrar testi yaptınmı ?
Canım merhaba nasılsın bugün clearblue testi aldım ve allaha şükür 1-2 haftalık hamileyim çok mutluyum inşallah yarın kan vericem Allah bu mutluluğu sana da ve tüm isteyenlere yaşatsın hayırlı hamilelikler olsun inşallah

Bende aynen yumurta toplama gununden beri evdeyim evdede pek birsey yapmiorum sagolsun esim ilgilenior bana yemek yapmak
Kaliyor … ananas yogurt filen yiyorum ….
İyi yapıyorsun canım pozitif ol belirti felan da arama herkes de belirti olmuyor pozitif ol

Maşallah sana bebeğin ve sen başardınız

Maşallah sana bebeğin ve sen başardınız
Merhaba maşallah gününüz olsun Allah razı olsun gerçekten o kadar negatiftim ki 9 gün boyunca hep korku stres göz yaşı vardı inanmıyordum hamile olucagıma pek öyle aman aman belirti de yoktu sizlerde umudunuz hep olsun kızlar Allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah

435 liraya aldım dexi
Evet maalesef dex çok pahalı 12.haftaya kadar kullanılacağını düşünürsek maliyeti çok fazla..
Ben kan testimden sonra doktorum ile konuşacağım kalçadan olanı sgk karşılıyor uygun görürse ona geçeceğim

Bizi düşündüğünü biliyorum ama bence hepimiz çok sevindik bekliydum senden haber bi kaç kişi kaldık inşallah bisim haberimizle sen mutlu olursun RABBİM muhafaza etsin kimseye sölememeye çalış 3 ay

Ben kalçadan kullandım çok ağrı yapıyo karnını ellediğinde nasıl karnımızı koruyoruz acımuyo ama kalça çok zor eğer oysa seni yanıltmak istemem ama hamileliğin güzel geçsin

Çok sevindim canım Allah daim etsin yarın kan tahlili ile taçlandırsın sağ salim kucağına alırsın inşallah.sabah erken git kan sonucun öğlene çıksın inş . Ben burda heyacan yaptım.Bu sırada ben carrefoure dan 1 Euro luk yada 3 Euro luk testlerden yaptım hergünde yapıyorum.clearblue hergün için pahalı biraz .

Bizi düşündüğünü biliyorum ama bence hepimiz çok sevindik bekliydum senden haber bi kaç kişi kaldık inşallah bisim haberimizle sen mutlu olursun RABBİM muhafaza etsin kimseye sölememeye çalış 3 ay
Allah razı olsun iyi ki varsınız bu süreçte sizler bana gerçekten destek oldunuz yardımcı oldunuz ışık oldunuz bu süreci tedavimi sadece eşim ve ben kendi aramızda yaşadık kimseye demedik. Hamileliği de eşim zaten ne kendi ailesine nede benim aileme söylemeyelim diyor haklıda zaten ilk 2 ay boyunca kimseye söylemicez. İnşallah kızlar sizler de pozitif haberlerinizi yazın hep beraber yaşayalım bu mutluluğu Allah hepinizden razı olsun

Amin canım teşekkür ederim bende 2 defa aldım o testlerden 1 inci negatif çıktı 6 cı günümde zaten başlık açmıştım bakarsanız duruyor hala 8 ci gün tekrar yaptım 2 ci çizgi çıkmasına rağmen inanmıyordum zaten biliyorsun konuştuk seninle gerçekten hala şoktayım inanamıyorum tekrar söylüyorum belirti felan aramayın bende sadece 2 gün sancılı göğüs ağrım oldu en çok gece yatarken şişme felan yoktu ama ben olmıcak korkusu yaşarken meleğim bana tutunmuş Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu Wallahi ilk öğrendiğimde ağlayarak dua etdim bütün kadınlar için
Yarın labaratoire 7:30 da açılıyor en ilk ben orda olucam öğlene çıksın diye teşekkür ederim seninde hayırlı cevabını bekliyorum inşallah

Evet canım en iyisi kimseye bişey demeyin hatta 3 ayı doldur sonra sevinçini paylaş . Zaten dinimizdede böyle şeyler hamilelik falan saklanır .en iyisi söylemeyin.

Ben kalçadan kullandım çok ağrı yapıyo karnını ellediğinde nasıl karnımızı koruyoruz acımuyo ama kalça çok zor eğer oysa seni yanıltmak istemem ama hamileliğin güzel geçsin
Evet yorumlarda hep bu şekildeydi ama malum ilaçlara sürekli zam geliyor devamlılığı sağlayamazsam kalçadan olana geçmeyi düşünüyorum

belirti aramayin, zaten normal hamilelikte bile belirti 5-6 haftalikken basliyor, yani transferden 2.5-3 hafta sonra falan belirti baslamali. o zamana kadar belirti oluyorsa demekki ilaclardandir.

Cümlemizden sen artık bugece rahatca uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…