- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
Net fiyatını bilmiyorum canımDoğru düşünmüşsün ne kadar sgklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net fiyatını bilmiyorum canımDoğru düşünmüşsün ne kadar sgklı
He wallah şükür allaha testi baş ucuma koyup rahat yatabilirim Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu canlarCümlemizden sen artık bugece rahatca uyu
Hayirli olsunCanım merhaba nasılsın bugün clearblue testi aldım ve allaha şükür 1-2 haftalık hamileyim çok mutluyum inşallah yarın kan vericem Allah bu mutluluğu sana da ve tüm isteyenlere yaşatsın hayırlı hamilelikler olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun
Merhaba kızlar , ben de 5. Günümdeyim transfer sonrası. Lutinus sabah aksam coraspin günde 1 ve folik asit alıyorum sadece. Yanlız lutinus 1. Kutu bitmek üzereyken yüzüm gözüm bikaç saat içinde döküntü yapmaya başladı. Lutinusa bağladım ama bu tip alerji olan var mı ilaçlardan ?Merhaba ben de salı günü transfer oldum 2. günümdeyim. transfer sonrası 6 estrofem, 1 maltofer, 2 lutinus,climara bant, 2 progestan dex, 2 ayrı omegrav vitamin. bunları kullanıyorum herkes aynı sanırım.
25 yaşındayım canım ağustos da 26Amin koy koy kac yasindasin
ben de alerji oluşmadı cnm ama lutinus acayip yakmaya başladı mantara sebep oluyormuş galiba zorluyo artık koyarken benimde 1 kutu bitiyorMerhaba kızlar , ben de 5. Günümdeyim transfer sonrası. Lutinus sabah aksam coraspin günde 1 ve folik asit alıyorum sadece. Yanlız lutinus 1. Kutu bitmek üzereyken yüzüm gözüm bikaç saat içinde döküntü yapmaya başladı. Lutinusa bağladım ama bu tip alerji olan var mı ilaçlardan ?
Tam yaşınmış bende 2725 yaşındayım canım ağustos da 26
Hadi Allah hayırlı cevap görmyi nasip etsin bendgeldim şimdi öğlene çıkar cevap inşallah pozitiflerle dolduralım burayıDua edin kızlar gidiyorum 2 saate çıkar heralde
Ayyy RABBİM hayırla sağlıkla afiyetle bizede versin minikleriMerhabalar
Bende 27/02 de iki tane embriyo transfer odlum bu benim ikinci denemem ilki tutmuştu ama kalp atışı duyulmadı malesef ve kürtaj oldum 11 mart kan verme günüm inşallah pozitif sonuçlar alırız hep beraber
AminnAyyy RABBİM hayırla sağlıkla afiyetle bizede versin minikleri
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzDua edin kızlar gidiyorum 2 saate çıkar heralde
Hayırlı güzel haberlerle bekliyoruzDua edin kızlar gidiyorum 2 saate çıkar heralde
BEkliyorum kafeteryada o kadar korkuyprum ki ağlayasım geliyo olumsuz olduğunda size söyleyip umudunuzu kırmak istemiyorum ama dayanamam bi siz anlıyosunuzHayırlı güzel haberlerle bekliyoruz
Korkma her ne olursa olsun güçlü ol biz güçlü kadınlarız yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum tarif edilemez hiç kaygılanma Allah herşeyin hayırlısını versinBEkliyorum kafeteryada o kadar korkuyprum ki ağlayasım geliyo olumsuz olduğunda size söyleyip umudunuzu kırmak istemiyorum ama dayanamam bi siz anlıyosunuz
İnsanlar buraya tecrübelerini yazarak diğer kişilere yardımcı olmaya çalışıyor acısıyla tatlısıyla. Sonucu güzel biten şeylere seviniyoruz kötü olduğu zaman bizimde içimizde bir şeyler oluyor. Bazen belki kıskanıyoruz bile insanız sonuçta tüm duygular bizim için. Hakkında hayırlısı olsun ilk duamız bu ama hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun tez zamanda inşallah. Benim 1 kizim var ama ben bile sonucu beklerken panikle sağa sola koşturup duruyordum bu çok farklı bir şey onca emek onca çaba sonucuda güzel bitsin istiyoruz Rabbım emeklerimizin karşılığını mukafatlandirsin insallahBEkliyorum kafeteryada o kadar korkuyprum ki ağlayasım geliyo olumsuz olduğunda size söyleyip umudunuzu kırmak istemiyorum ama dayanamam bi siz anlıyosunuz
Allah razı olsun canım keşke sağ Salim hepimiz evlatlarımızı kucagimiza alsak su mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine maddi manevi yıprandık hem bu süreç hem ülke olarak yaşadığımız şeylerAllah’ın izni ile hiç kötü bişe olmayacak gönlünü ferah tut. Sımsıkı tutunsun kuzun sana. Hissediyorum bak sağlıklı dünya güzeli bir kızın olacak. Eğer kız olursa ismini Betül koyarsın. forumdan bir arkadaşım kız hissetmişti dersin Allahım dualarımızı geri çevirme sağ salim en kısa zamanda bizim evlat hasretimizi dindir yarabbim