2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba arkadaşlar Ocak ayında olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim. Sonrasında iki adet geçirdim bu ay ikinci tedaviye başlayacagiz ( ilaçsız natürel olacak) fakat adet bittikten sonra üçüncü dördüncü gün lekelenme yaşadım. Yumurtalama takibi normal şuan hormonlar yükseliyor. Yaşayan var mı? O kadar ilaç kullanıyoruz olması normal fakat tedavi ertelenecek diye korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar Ocak ayında olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim. Sonrasında iki adet geçirdim bu ay ikinci tedaviye başlayacagiz ( ilaçsız natürel olacak) fakat adet bittikten sonra üçüncü dördüncü gün lekelenme yaşadım. Yumurtalama takibi normal şuan hormonlar yükseliyor. Yaşayan var mı? O kadar ilaç kullanıyoruz olması normal fakat tedavi ertelenecek diye korkuyorum.

Kızlar prolutex iğneyi sgk karşılıyor mu bilginiz var mı esrrofemi karşılamıyor sanıyordum ama 😳

Canım hayırlısı olsun inşallah başka embriyo varmıydı senin? Allah sağlık versin yeterki yine uğraşılır tez zamanda inşallah..
Ultrason fotoğrafı varmı kesenin
Başka embriyo yok canım zaten amh düşüklüğü vardı bende 😔 artık bu da kürtaj olursam, doktor MFK var onun takviyeleri ile yaza kadar denemeyi tbelki yazin parayı toparlarsak tekrar tüp Bebek düşünebiliriz ama çok masraflı oldu bu .

Allah Allah. Bu seviyede herhangi bir kanama olmadan betanın düşmesi enteresan geldi bana. İnşallah korkacak kötü bir durum yoktur. Doktoruna akşam üstü ulaşacaktın, görüşebildin mi? Nedir son durum
Doktor ile konuştum Kayseri'de benim tüp Bebek uzmani. Telde konuştuk kese görüldüyse dış gebelik olamaz dedi. Keseyi gördükten sonra betayi onemsemeyiz biz dedi ve 10 gün daha beklememi söyledi

Doktor ile konuştum Kayseri'de benim tüp Bebek uzmani. Telde konuştuk kese görüldüyse dış gebelik olamaz dedi. Keseyi gördükten sonra betayi onemsemeyiz biz dedi ve 10 gün daha beklememi söyledi
Allah’ın izni ile hiç kötü bişe olmayacak gönlünü ferah tut. Sımsıkı tutunsun kuzun sana. Hissediyorum bak sağlıklı dünya güzeli bir kızın olacak. Eğer kız olursa ismini Betül koyarsın. 🤗🤗 forumdan bir arkadaşım kız hissetmişti dersin 🌸🌸 Allahım dualarımızı geri çevirme sağ salim en kısa zamanda bizim evlat hasretimizi dindir yarabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🙏🏻 kötüyü düşünmeyin lütfen pozitif olun rica ediyorum 😇
Ben çalışan birisiyim ama transfer gününden çıkmıyorum işe rapor aldım eşimden Allah razı olsun evde hiç birşey yaptırmıyor ancak uzanıp dinleniyorum ve her gün fındık badem yiyorum dikkat ettiğim birşey yok ekstra
Bende aynen yumurta toplama gununden beri evdeyim evdede pek birsey yapmiorum sagolsun esim ilgilenior bana yemek yapmak
Kaliyor … ananas yogurt filen yiyorum ….

Bende aynen yumurta toplama gununden beri evdeyim evdede pek birsey yapmiorum sagolsun esim ilgilenior bana yemek yapmak
Kaliyor … ananas yogurt filen yiyorum ….
Transferden sonra bol bol çiğ ceviz çiğ badem ve kabak çekirdeği yedim bende. Hala devam ediyorum. Allah yüzümüzü güldürsün 🤲🏻🤲🏻

X