Progesteron fitilli ve estrofemi sgk karşılıyor canım sağlık ocağında yazdırabilirsinKızlar progesteron ve fitilleri SGK karşılamıyor değil mi???
Karşılıyor canımKızlar progesteron ve fitilleri SGK karşılamıyor değil mi???
Prolutexi sgk karşılamıyor maalesefKızlar prolutex iğneyi sgk karşılıyor mu bilginiz var mı esrrofemi karşılamıyor sanıyordum ama
Progesteronun kalçadan olanını sgk karşılıyor ama dex olanı maalesef ücretliProgesteron dex iğneyi peki karşılıyor mu her hafta gibi alıyoruz çok yükseğe mâl oluyor.
Benim regl dönemine yakın ağrımıştı canım bence onla ilgiliydi kasık ağrım, sonra geçti şimdi çok çok nadir ağrıyorVe hiç test yapmadım
Kasıkların ağrıdımı
TM cnm sağolProlutexi sgk karşılamıyor maalesefestrofemi sağlık ocağında yazdırabilirsin canım
Başka embriyo yok canım zaten amh düşüklüğü vardı bendeCanım hayırlısı olsun inşallah başka embriyo varmıydı senin? Allah sağlık versin yeterki yine uğraşılır tez zamanda inşallah..
Ultrason fotoğrafı varmı kesenin
Doktor ile konuştum Kayseri'de benim tüp Bebek uzmani. Telde konuştuk kese görüldüyse dış gebelik olamaz dedi. Keseyi gördükten sonra betayi onemsemeyiz biz dedi ve 10 gün daha beklememi söylediAllah Allah. Bu seviyede herhangi bir kanama olmadan betanın düşmesi enteresan geldi bana. İnşallah korkacak kötü bir durum yoktur. Doktoruna akşam üstü ulaşacaktın, görüşebildin mi? Nedir son durum
Canım yarınmıydı kan testin ? Daha sonra evde yine idrar testi yaptınmı ?Allah ağzından işitsin umarım dediğin gibi dir
Allah’ın izni ile hiç kötü bişe olmayacak gönlünü ferah tut. Sımsıkı tutunsun kuzun sana. Hissediyorum bak sağlıklı dünya güzeli bir kızın olacak. Eğer kız olursa ismini Betül koyarsın.Doktor ile konuştum Kayseri'de benim tüp Bebek uzmani. Telde konuştuk kese görüldüyse dış gebelik olamaz dedi. Keseyi gördükten sonra betayi onemsemeyiz biz dedi ve 10 gün daha beklememi söyledi
Bende aynen yumurta toplama gununden beri evdeyim evdede pek birsey yapmiorum sagolsun esim ilgilenior bana yemek yapmakMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versinkötüyü düşünmeyin lütfen pozitif olun rica ediyorum
Ben çalışan birisiyim ama transfer gününden çıkmıyorum işe rapor aldım eşimden Allah razı olsun evde hiç birşey yaptırmıyor ancak uzanıp dinleniyorum ve her gün fındık badem yiyorum dikkat ettiğim birşey yok ekstra
Transferden sonra bol bol çiğ ceviz çiğ badem ve kabak çekirdeği yedim bende. Hala devam ediyorum. Allah yüzümüzü güldürsünBende aynen yumurta toplama gununden beri evdeyim evdede pek birsey yapmiorum sagolsun esim ilgilenior bana yemek yapmak
Kaliyor … ananas yogurt filen yiyorum ….
cift embriyoysa belki biri dusmusturDeğerim geçen hafta cuma 2000 di. Bugün kan verdim 5 gün geçti değerim 1316,00 çıkmış... Kanama lekelenme yokyani düşmüş mu yoksa virgülden sonraki sıfırlarin bir anlamı var mı anlayamadım. @Papatya321f @E L B A
Yaa herkeste farklı benim 4. Gün başladı bilmiyorum belkide adettirBenim regl dönemine yakın ağrımıştı canım bence onla ilgiliydi kasık ağrım, sonra geçti şimdi çok çok nadir ağrıyor
cift embriyoysa belki biri dusmustur
435 liraya aldım dexiProgesteronun kalçadan olanını sgk karşılıyor ama dex olanı maalesef ücretli