2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

17 Şubatta transfer olan var mı? Keseyi görmek için doktor ne zamana çağırdı?

9. GÜNüm
Biraz eğilince bulantı ilaçlardan sanırım 9. Günde bulantı koku hassasiyeti olurmu
halsizim karnımda ağrı var bilmiyorum piskolojikmi
Olabilir belki tamamen kişisel ama benm bugün 27. Gün ilk defa bugün midem bulandı 3 şubatta transfer olmuştum

Ayyyy maşallah tebarekallah çok sevindim senin adına , yazıcam inşallah bende aynı gün olduklarımı merak ediyorum senin Pazartesi o zaman dime

MAŞallah allah muhafaza etsin çok güzel bence

Ayyyy maşallah tebarekallah çok sevindim senin adına , yazıcam inşallah bende aynı gün olduklarımı merak ediyorum senin Pazartesi o zaman dime
Evet canım benim de pazartesi. Elhamdüllilahi ala külli hal deyip ver kanını bizi de habersiz bırakma

Ay ne güzel bir gün. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

selam pazartesi transferden sonra ilk defa doktoruna muayene gittim 6+3 kesede bebekte gözüktü fakat iki gündür karnimda ki sertlik gitti gibi öncesinde hep sert oluyordu zamanla vücut mu alışıyor korkuyordum açıkçası bişey yoktur değil mi

Hamile olan çoğu anneler hep bebeğim yaşıyomu endişesinde çok normal böle sürüyo için rahat olsun

İnşallah benim de pozitiftir böyle yazılar okuyunca rahatlıyorum sadece ben değilim demekki ya bende de çok bi belirti yok yarın test vericem evde erken gebelik testi yapmadım korkumdan ama dediğiniz gibi çok erken öğrenince sürekli gidip kan vermek yoruyor insanı

İnşallah bende senin kervana katılırım
9 gibi gidicem inşallah
İnsAllah canım elimden gelse her gün gidip baktırmak istiyorum doktorunda çağırma süreleri hep iki hafta arayla uzun geliyor
Biliyorum kardeşim diyarbakırda o sallanmayo yaşadı kesin kalbi durdu dedi defalarca gitti ama yaşuyor hiç bişey olmaz sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…