- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Belkide canım zaten biri orta kalitede idi onun tutacağını sanmıyorumcift embriyoysa belki biri dusmustur
Beni de etiketle mutlaka. Bende şimdi kan verdim 2 saate çıkar dedi. Haberleşelim mutlakaDua edin kızlar gidiyorum 2 saate çıkar heralde
16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumuBeni de etiketle mutlaka. Bende şimdi kan verdim 2 saate çıkar dedi. Haberleşelim mutlaka
Hiç umutsuzluğa kapılma. Dua edelim hep beraber rabbim seni de güldürsün. Şuan herşey yolunda bence16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumu
Önemli olan tekrar kan verdiğinizdeki yükseliş. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Çok örneklerini okudum burada . İnşallah sizin de yükselir16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumu
Yükselen oldumuHiç umutsuzluğa kapılma. Dua edelim hep beraber rabbim seni de güldürsün. Şuan herşey yolunda bence
Doktorunuzla görüşebildiniz mi? Gerçekten merak ediyorum betadaki 0 yanlışlığı mı ?Merhaba yarın gideceğim kese görmeye. Biraz erken aslında umarım görürüm. Beta Pazar günü 2188 çıktı biraz ona güvendim yoksa haftaya gidecektim aslında. Transfer günü 14 Şubat. Beşinci haftamız oluyor değil mi bu?
Ben samsun medicalparkta tedavi oldum. Açıkçası pek memnun kalmadım. Hiç kan tahlili kontrolü ve takibi yapılmıyor. Sadece alttan muayene ile işlemler yürütülüyor. Ben de transfer oldum beta hcgye 4 gün var ana hep bi tedirginlik var. Eksik bişey var mı yok mu bilemiyorum takip yapılmadıgı için. Bu da tutmazsa İstanbulda bahçeciye gitmeyi düşünüyorum artık. Umarım başlayacağınız tedavi sizin için hayırlı olurMerhabalar ben samsuna yeni taşındım ve tup bebek tedavisine burda devam edeceğim ama burda hangi doktora gideceğim ile alakalı hiç bir fikrim yok size sormak istedim maşaALLAH sübhanALLAH ki sizler de pozitif görenler var banada doktor konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumu
Yükselebilir, belki gec tutundu ve hızlıca yükselecek? Mübarek Cuma günü Rabbım dualarımızı kabul etsin .16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumu
Maşallag tebarek allah sen hangi gün transfer olmuştun ne güzel sonuç kendime üzülmekten yazamsım sanaBenim sonucum çıktı 9. Gün 460Allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu haberi verdirsin inşallah
5. Gün embriyosu 10 gün dua edin nolurYükselebilir, belki gec tutundu ve hızlıca yükselecek? Mübarek Cuma günü Rabbım dualarımızı kabul etsin .
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün bugün?
Allah büyük Rabbım ol derse neler olur .
Umutsuzluk yok ,güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah., Amin
İnşallah katlanarak artsın önemli olan oMaşallag tebarek allah sen hangi gün transfer olmuştun ne güzel sonuç kendime üzülmekten yazamsım sana
5. Gün embriyosu 10 gün dua edin nolur
Merhaba ben de medikal park floryada tedavi oluyorum bana da hiç kan tahlili vs yapılmadı kontrollerde. rahim filmini istediler ona bakmadılar. bi transfr öncesi e2 progesteron bakıldı.hep alttan muayene ile baktı dr. 28 şubatta transfr oldm. inşallah emeklerimizin karşılığını alirizBen samsun medicalparkta tedavi oldum. Açıkçası pek memnun kalmadım. Hiç kan tahlili kontrolü ve takibi yapılmıyor. Sadece alttan muayene ile işlemler yürütülüyor. Ben de transfer oldum beta hcgye 4 gün var ana hep bi tedirginlik var. Eksik bişey var mı yok mu bilemiyorum takip yapılmadıgı için. Bu da tutmazsa İstanbulda bahçeciye gitmeyi düşünüyorum artık. Umarım başlayacağınız tedavi sizin için hayırlı olur
Rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ,Maşallag tebarek allah sen hangi gün transfer olmuştun ne güzel sonuç kendime üzülmekten yazamsım sana
5. Gün embriyosu 10 gün dua edin nolur
Aminİnşallah katlanarak artsın önemli olan o
Aminnnn aminnnnn aminnnnnnnn ne zorRabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ,
Pazartesi günü öyle güzel artmış olsun ki değeriniz hepimize umut olsun, Aminn
Canım üzme kendini umutsuzluğa kapılma lütfen inşallah pazartesi kat kat artsın .Aminnnn aminnnnn aminnnnnnnn ne zor
Canım benim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın rabbim hepimize maddi manevi güç versin her şey çok zor ama sağlık olduktan sonra hepsi olur Allahın izniyle inanBaşka embriyo yok canım zaten amh düşüklüğü vardı bendeartık bu da kürtaj olursam, doktor MFK var onun takviyeleri ile yaza kadar denemeyi tbelki yazin parayı toparlarsak tekrar tüp Bebek düşünebiliriz ama çok masraflı oldu bu .
Canım 4 gözle bekliyorum sonucunu , sıkıntısı beni sardıHadi Allah hayırlı cevap görmyi nasip etsin bendgeldim şimdi öğlene çıkar cevap inşallah pozitiflerle dolduralım burayı