2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Doktorunuzla görüşebildiniz mi? Gerçekten merak ediyorum betadaki 0 yanlışlığı mı ?

Ben samsun medicalparkta tedavi oldum. Açıkçası pek memnun kalmadım. Hiç kan tahlili kontrolü ve takibi yapılmıyor. Sadece alttan muayene ile işlemler yürütülüyor. Ben de transfer oldum beta hcgye 4 gün var ana hep bi tedirginlik var. Eksik bişey var mı yok mu bilemiyorum takip yapılmadıgı için. Bu da tutmazsa İstanbulda bahçeciye gitmeyi düşünüyorum artık. Umarım başlayacağınız tedavi sizin için hayırlı olur

16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumu

16.2 kızlar düşük pzt vercem yükselen oldumu
Yükselebilir, belki gec tutundu ve hızlıca yükselecek? Mübarek Cuma günü Rabbım dualarımızı kabul etsin .
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gün bugün?
Allah büyük Rabbım ol derse neler olur .
Umutsuzluk yok ,güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah., Amin

Benim sonucum çıktı 9. Gün 460 Allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu haberi verdirsin inşallah
Maşallag tebarek allah sen hangi gün transfer olmuştun ne güzel sonuç kendime üzülmekten yazamsım sana
5. Gün embriyosu 10 gün dua edin nolur

Merhaba ben de medikal park floryada tedavi oluyorum bana da hiç kan tahlili vs yapılmadı kontrollerde. rahim filmini istediler ona bakmadılar. bi transfr öncesi e2 progesteron bakıldı.hep alttan muayene ile baktı dr. 28 şubatta transfr oldm. inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz

Maşallag tebarek allah sen hangi gün transfer olmuştun ne güzel sonuç kendime üzülmekten yazamsım sana

5. Gün embriyosu 10 gün dua edin nolur
Rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ,
Pazartesi günü öyle güzel artmış olsun ki değeriniz hepimize umut olsun, Aminn

Benim de 7. Günüm,24 şubatta 2 tane 3. Gün dondurulmuş embriyolarim transfer edildi. Allah büyük hepimiz birbirimize dua edelim Rabbım hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin hayırlısıyla pozitifleri görelim kalp atışlarını duyalım sağlıkla kucağımıza alalım Aminn.
Beklemeler umutlar bitmeyecek kucağımıza alana kadar. Rabbım yardımcımız olsun ,Amin

Canım benim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın rabbim hepimize maddi manevi güç versin her şey çok zor ama sağlık olduktan sonra hepsi olur Allahın izniyle inan ben de hastaneye geldim şimdi kalp atışı için çok şey duydum ya üzüldüm etkilendim burda arkadaslarımın bebeğinin kalbi durmuş diğerinin kesesi bozukmuş hepsine çok üzüldüm kendimden de korkar oldum inşallah bir sıkıntı yoktur duyarım inşallah..
Allah tez zamanda nasip etsin sağlıklı bir şekilde canım kendini üzme bunlarda geçicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…