2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

BENimde kasık ağrılarımı hastane enfeksiyon olabilirmi dedi ama idrarda yanmam yok attığımız fitil mantar yapabiliyomuş
Cok teşekkür ederim canım hiç aklıma mantar olabileceği gelmemişti. Transfer yaptırdığım yere sorduğumda kadın doğum doktoruna görün dedi. Dediğin gibi büyük ihtimalle mantar

Cok teşekkür ederim canım hiç aklıma mantar olabileceği gelmemişti. Transfer yaptırdığım yere sorduğumda kadın doğum doktoruna görün dedi. Dediğin gibi büyük ihtimalle mantar
Özel bi kurummu tedavi olduğun yer? Yani benimde öle bi fitili atmam zorlaştı amayanmam yok progestan fitil kullanıyorım belki sende odur ama uzun ilaçlarda var ondan değil oda yapıyodur varsayım sadece dikkat et ama

Özel bi kurummu tedavi olduğun yer? Yani benimde öle bi fitili atmam zorlaştı amayanmam yok progestan fitil kullanıyorım belki sende odur ama uzun ilaçlarda var ondan değil oda yapıyodur varsayım sadece dikkat et ama
Acıbadem de yaptırdım canım yaşadığım yerde değil günde 2 tane progesteron fitil yapıyorum

Transfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000
2 progestan dex iğne kullanıyorum
Sizlerde böyle misiniz? Midem çöplük oldu acaba doktorum abartıyor mu
Merhaba ben de salı günü transfer oldum 2. günümdeyim. transfer sonrası 6 estrofem, 1 maltofer, 2 lutinus,climara bant, 2 progestan dex, 2 ayrı omegrav vitamin. bunları kullanıyorum herkes aynı sanırım.

Merhaba ben de salı günü transfer oldum 2. günümdeyim. transfer sonrası 6 estrofem, 1 maltofer, 2 lutinus,climara bant, 2 progestan dex, 2 ayrı omegrav vitamin. bunları kullanıyorum herkes aynı sanırım.
bende
Günde 3 kez 2 adet progestan fitil
Progestan dex 25 mg iğne 1
Oksopar 4000 iğne 1
Folik asit 1
Estrofem günde 3

Öyle düşünme üzme kendini hepmizi aynıyız yanlız değiliz

bende
Günde 3 kez 2 adet progestan fitil
Progestan dex 25 mg iğne 1
Oksopar 4000 iğne 1
Folik asit 1
Estrofem günde 3

Öyle düşünme üzme kendini hepmizi aynıyız yanlız değiliz
sen ne zaman transfer oldun cnm. belirtin var mı. benim alt karında sağ kasığında ağrı oluyor bacağıma doğru beklemek çok zor

3 defa estrofem
1 defa omegrav
2 defa lutinus
1 defa corasprin
1 defa prednol
2 defa progesteron dex iğne 25 mg
1 defa oksapar 6000 mg

Prednol kullanan kullanan çok yok galiba

sen ne zaman transfer oldun cnm. belirtin var mı. benim alt karında sağ kasığında ağrı oluyor bacağıma doğru beklemek çok zor
22 şubat oldum yarın öğrencem ve çok zor beklemek 9 gün bekledim bugün her saniye aklımda ağrım 4. Gün bi ağrı başladı dediğin gibi sol kasık birden bi kaç kez acıdı ve bacaklarımda ağrıyo belimde bunun iki sebebi var çok okudum doktor yazılarını ya yerleşti o yapıyo yada iğneler rahmi olgunlaştırdığı için o yapıyo ama şunu itiraf edim ben hiç idrar testi yapmadım yaşım 27 sabırsızımdır aslında ama ikinci denemem bu birincide idrara baktım negatife inanmadım bu sefer olursa tutarsa ve çıkmassa inanırım buda iyi bi sonuç vermez bana

Benim doktorda yarın gidebilirsin dedi benimde beta p.tesi 1740 cıktı ama ben yurt dışındayım randevu bulamadım haftaya perşembe anca gidicem. Bu 5. haftamiz siz neticeyi bildirir misiniz inşallah görünür kese normalde beta 1500 üstüne çıkınca görünüyor dedi benim doktor hayırlısı inş

Ben de öyle okudum buradan. Hakkımızda hayırlısı, ters bir şey olmaz inşAllah, ödüm kopuyor valla.

9. GÜNüm
Biraz eğilince bulantı ilaçlardan sanırım 9. Günde bulantı koku hassasiyeti olurmu
halsizim karnımda ağrı var bilmiyorum piskolojikmi

9. GÜNüm
Biraz eğilince bulantı ilaçlardan sanırım 9. Günde bulantı koku hassasiyeti olurmu
halsizim karnımda ağrı var bilmiyorum piskolojikmi
Biz seninle aynı gün transfer olduk canım. 22 şubattı sanırım senin de. Bende hala hiç bir belirti yok. Dün erken gebelik testinde pozitifi gördüm test günüm yarın ama ben 12. Günü bekleyip öyle test yapacağım. Zaten delik deşik oldum. Kontrol betasından kurtulurum dedim. Yarın test sonucun çıkınca mutlaka haber ver takip ediyorum senin sonucunu da inşallah rabbim hepimizin kucağına sağ Salim evlatlarımızı aldırmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…