2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bende 22 ṣubat ayni kasik agrisi oluyo ama bazen olnuyo belde oldu 2 gundur azaldi bugun bitermi bilmiyorum bak uyuyamiyorum allahim yureyimize hep ferahlik versin

Bende 22 ṣubat ayni kasik agrisi oluyo ama bazen olnuyo belde oldu 2 gundur azaldi bugun bitermi bilmiyorum bak uyuyamiyorum allahim yureyimize hep ferahlik versin
Merhaba arkadaşım tek değilsin inan bu duyguları hisseden bende aynı şekildeyim belirtim yok bazen kasık batması bel ağrısı oluyor mu çok bariz bir belirti yok yani aslında teste kadar olmayabiliyormuş belirti yeni yeni vücut beta salgıladığı için ama insan yinede belirti arıyor işte benimde yarın test günüm sabırsızlıkla bekliyorum rabbim hepimize olumlu haber almayı nasip etsin inşallah sizin test gününüz ne zaman ? Ben 23 şubatta transfer oldum

Ben 22 şubat Benimde yarın , doğru normal gündede karnımız ağrırdı ama bu kadar dinlemezdik bedenimizi acı çekmeye katlanmaya göz yumuyoruz ama beklemek konusunda çok zorlanıyorum hele gün yaklaşıyo bende mide ağrısıda var 5 gündür offfff kardeşim gönül. Bağı kuruyorum aynı hisde olduğum herkesle ve içten allaha yalvarıyorum...

Hep buraya bakıyorum kimden ne haber diye içimdeki sesimi buraya duyuruyorum yarın herşeyi hayırla öğrendiğimde yazdıklarımı okuyup ne hissedicem acaba

Her konuda çok yıprandım millet transferde şımartılır ben hergün ağladım eğerki tutarsa oda savaşçı olucak demektir
Yicek ekmeği varsa rabbim korumuştur canım bende duygusallım ağladığım zamanlar oldu olumsuzluğa kapılıp ama kan verip bakmadığımız sürece henüz net bişey yok korktuğum içinde günlerdir test yapmadım

Bu sayfadaki insanlar birbirlerine ümit oluyor bir nebze soru işaretlerimiz gidiyor tabi gereksiz boş saçma yorum yapanları saymıyorum çok güçlü bayanlarız biz belki kolay evlat sahibi olamadık olamıyoruz ama rabbim bize başka güzel şeyler sunacaktır yada daha büyük bir imtihandan koruyordur şükür halimizi arkadaşım inşallah yarın hayırlı haberler alırız

Merhaba siz kese ve kalp atışı gördünüz mü yada ne zaman gideceksiniz aynı gün transfer olduk diye merak ettim
Merhaba yarın gideceğim kese görmeye. Biraz erken aslında umarım görürüm. Beta Pazar günü 2188 çıktı biraz ona güvendim yoksa haftaya gidecektim aslında. Transfer günü 14 Şubat. Beşinci haftamız oluyor değil mi bu?

Günaydın kızlar sabahtan beri afedersiniz ama yanma ve ağrı var bende böyle olan varmı aranızda üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu kaptım anlamadım da

Pek bilgim yok ama güzel haberdir

6 Mart tahlil günüm canım ,6.gün embriyosuydu ben transferin 4. Günü test yapmaya başladım erken biliyorum ama yapıyorum işte 3üde elhamdülillah pozitif
6. Gün embriyo benimda var dondurulmuş onu trasfer edecekler inşallah senin ne sıkıntın var

Aynı bende herkes 4 5 test yapıyo ben test günümü bekliyorum bi o kadar korkuyorum senn ne zaman öğreniceksin

Şuurlu bi kul olduğumuz için şükürler olsun isyan etseydik vay halimize

Günaydın kızlar sabahtan beri afedersiniz ama yanma ve ağrı var bende böyle olan varmı aranızda üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu kaptım anlamadım da
BENimde kasık ağrılarımı hastane enfeksiyon olabilirmi dedi ama idrarda yanmam yok attığımız fitil mantar yapabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…