2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ayy dimi yalnız olmadığını bilmek güzel 😅 birde duygu durumu değişikliği ateş basması oluyor mu bende başladı 3. Günüm yeni halbuki
Ateş basması bir anda buz gibi usume. Çok değişik duygu durumlarını yaşıyoruz. Şükür suan 6+1 ateş basması oluyor genelde. Üşümek çok kötü oluyordu. Çift çorap giyiyordum🥰🥰🥰

Size duygularımı anlatamam içim çok yoğun bana nolur cevap verin kasık ağrım var ama niye aradım merkezi enfeksiyonmu acaba dedi sizdede varmı ?

Canım kesen 7 mm olmuş yolk kesesi görülmedi doktor beklemekte fayda var dedi ama ben öyle hissediyorum yani bu sağlıklı gitmeyecek 😐😐 herşeyin hayırlısı Tabiki bakalım bizim naaibimiz de ne var
Canım hayırlısı olsun inşallah başka embriyo varmıydı senin? Allah sağlık versin yeterki yine uğraşılır tez zamanda inşallah..
Ultrason fotoğrafı varmı kesenin

Size duygularımı anlatamam içim çok yoğun bana nolur cevap verin kasık ağrım var ama niye aradım merkezi enfeksiyonmu acaba dedi sizdede varmı ?
Bende hiç ağrı falan olmadı canım bi doktoruna görün istersen. Bebişin de sana tutunmaya çalışıyor olabilir 🤩 inşallahta sana tutunmaya çalıştığı için ağrın vardır. O zaman ne ağrı görürsün ne sızı 🥰🥰

Bende hiç ağrı falan olmadı canım bi doktoruna görün istersen. Bebişin de sana tutunmaya çalışıyor olabilir 🤩 inşallahta sana tutunmaya çalıştığı için ağrın vardır. O zaman ne ağrı görürsün ne sızı 🥰🥰
Hiç sorma belirti olmaması bizde biraz olmadı mı acaba dedirtiyo ama olsa bu sefer başka başka çünkü yıllardır olmamış biraz gönlümüz burug kim ne derse desim her an olumlu düşünülmüyo siz nasılsınız ?

Hiç sorma belirti olmaması bizde biraz olmadı mı acaba dedirtiyo ama olsa bu sefer başka başka çünkü yıllardır olmamış biraz gönlümüz burug kim ne derse desim her an olumlu düşünülmüyo siz nasılsınız ?

Şuan sadece şok var bizde. Muhtemelen temkinli durmaya çalışıyorum. Bu gün öğrenince psikolojik etkiler olur diyordum ama hiç olmadı. Hala hiç bir belirti ağrı sızı göğüs hassasiyeti hiç bir şey ama bak hiç bir şey yok. Belki de şoktan çıkamama sebebim hala belirti olmuyor olmasıdır. Pazartesi doktorum görüşmeye çağırdı. İstanbul Serdar Koç’ta tedavi oldum.

Şuan sadece şok var bizde. Muhtemelen temkinli durmaya çalışıyorum. Bu gün öğrenince psikolojik etkiler olur diyordum ama hiç olmadı. Hala hiç bir belirti ağrı sızı göğüs hassasiyeti hiç bir şey ama bak hiç bir şey yok. Belki de şoktan çıkamama sebebim hala belirti olmuyor olmasıdır. Pazartesi doktorum görüşmeye çağırdı. İstanbul Serdar Koç’ta tedavi oldum.
Kan değerin kaç çıktı bende erdemde istanbul

Herkese merhaba ben de 24 Şubatta 5.
Gün iki adet transfer oldum.Siskinlik kasık ağrısı, bazen bel ağrısı var ama çok bı belirti yok benim gibi olan var mı? İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.♥️♥️

Bende aynı durumdayım hatta sanki böyle negatif duruma alışıyor muşum gibi çok tuhaf bir boşluktayım

Gün iki adet transfer oldum.Siskinlik kasık ağrısı, bazen bel ağrısı var ama çok bı belirti yok benim gibi olan var mı? İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.♥️♥️
Aynı gün transfer olmuşuz canım benim de öyle bariz bir belirtim yok

Aynı gün transfer olmuşuz canım benim de öyle
Canım hayırlısı olsun. Bende 27 yaşındayım ilk denememdi çok şükür tuttu 🙏benimde endometriozis hastalığım vardı tüplerim sorunluydu çok tedirgindim olmaz diye ama Allah ım yüzüme güldü inşallah sağlıkla devam eder sana da pozitif gösterir 🙏
aöin çok teşekkür ederim ☺️🤲🏻

X