- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Ateş basması bir anda buz gibi usume. Çok değişik duygu durumlarını yaşıyoruz. Şükür suan 6+1 ateş basması oluyor genelde. Üşümek çok kötü oluyordu. Çift çorap giyiyordumAyy dimi yalnız olmadığını bilmek güzelbirde duygu durumu değişikliği ateş basması oluyor mu bende başladı 3. Günüm yeni halbuki
Verip hiç kafanı karıştırma en güzeli direkt kalp atışına gitmekCok iyi anlıyorum seni 5 gebelik kaybından sonra. Şimdi bende beta vermeyi düşünüyorum bir sorun varmi diye.
Canım hayırlısı olsun inşallah başka embriyo varmıydı senin? Allah sağlık versin yeterki yine uğraşılır tez zamanda inşallah..Canım kesen 7 mm olmuş yolk kesesi görülmedi doktor beklemekte fayda var dedi ama ben öyle hissediyorum yani bu sağlıklı gitmeyecekherşeyin hayırlısı Tabiki bakalım bizim naaibimiz de ne var
Allah Allah. Bu seviyede herhangi bir kanama olmadan betanın düşmesi enteresan geldi bana. İnşallah korkacak kötü bir durum yoktur. Doktoruna akşam üstü ulaşacaktın, görüşebildin mi? Nedir son durum
Bende hiç ağrı falan olmadı canım bi doktoruna görün istersen. Bebişin de sana tutunmaya çalışıyor olabilirSize duygularımı anlatamam içim çok yoğun bana nolur cevap verin kasık ağrım var ama niye aradım merkezi enfeksiyonmu acaba dedi sizdede varmı ?
Hiç sorma belirti olmaması bizde biraz olmadı mı acaba dedirtiyo ama olsa bu sefer başka başka çünkü yıllardır olmamış biraz gönlümüz burug kim ne derse desim her an olumlu düşünülmüyo siz nasılsınız ?Bende hiç ağrı falan olmadı canım bi doktoruna görün istersen. Bebişin de sana tutunmaya çalışıyor olabilirinşallahta sana tutunmaya çalıştığı için ağrın vardır. O zaman ne ağrı görürsün ne sızı
Hiç sorma belirti olmaması bizde biraz olmadı mı acaba dedirtiyo ama olsa bu sefer başka başka çünkü yıllardır olmamış biraz gönlümüz burug kim ne derse desim her an olumlu düşünülmüyo siz nasılsınız ?
Kan değerin kaç çıktı bende erdemde istanbulŞuan sadece şok var bizde. Muhtemelen temkinli durmaya çalışıyorum. Bu gün öğrenince psikolojik etkiler olur diyordum ama hiç olmadı. Hala hiç bir belirti ağrı sızı göğüs hassasiyeti hiç bir şey ama bak hiç bir şey yok. Belki de şoktan çıkamama sebebim hala belirti olmuyor olmasıdır. Pazartesi doktorum görüşmeye çağırdı. İstanbul Serdar Koç’ta tedavi oldum.
Maşallah6 Mart tahlil günüm canım ,6.gün embriyosuydu ben transferin 4. Günü test yapmaya başladımerken biliyorum ama yapıyorum işte 3üde elhamdülillah pozitif
Yaa maşallahAminnn inşallah canım bugün küçük kesemi gördüm 9unda tekrar bakıcaz inşallah
İnşallah son olur bu iğneler sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaBenimde morardı neler yaşıyoruz ya inşallah hayırla sonuçlanır
Yaa evet evet annelik zor ama güzel hayırla kavuşuruz inşallahAteş basması bir anda buz gibi usume. Çok değişik duygu durumlarını yaşıyoruz. Şükür suan 6+1 ateş basması oluyor genelde. Üşümek çok kötü oluyordu. Çift çorap giyiyordum
Amin cnm inşallah darısı sizeYaa maşallahdarısı bize o zaman
Aminn inşallah Rabbim dualarımızı kabulü etsinMerhabalar bende aynı senin gibiyim 9unda test yapacağım ama ateş basıyor beniinşallah hepimizin pozitif olur
Bende aynı durumdayım hatta sanki böyle negatif duruma alışıyor muşum gibi çok tuhaf bir boşluktayımHiç sorma belirti olmaması bizde biraz olmadı mı acaba dedirtiyo ama olsa bu sefer başka başka çünkü yıllardır olmamış biraz gönlümüz burug kim ne derse desim her an olumlu düşünülmüyo siz nasılsınız ?
Aynı gün transfer olmuşuz canım benim de öyle bariz bir belirtim yokHerkese merhaba ben de 24 Şubatta 5.
Gün iki adet transfer oldum.Siskinlik kasık ağrısı, bazen bel ağrısı var ama çok bı belirti yok benim gibi olan var mı? İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Aynı gün transfer olmuşuz canım benim de öyleHerkese merhaba ben de 24 Şubatta 5.
Gün iki adet transfer oldum.Siskinlik kasık ağrısı, bazen bel ağrısı var ama çok bı belirti yok benim gibi olan var mı? İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
aöin çok teşekkür ederimCanım hayırlısı olsun. Bende 27 yaşındayım ilk denememdi çok şükür tuttubenimde endometriozis hastalığım vardı tüplerim sorunluydu çok tedirgindim olmaz diye ama Allah ım yüzüme güldü inşallah sağlıkla devam eder sana da pozitif gösterir
Evet pozitif haberini alan insanlari izliyorum hepsi ṣok oluyo hissedilcak bisey degil ama dua ediyorum hepimize biz kuluz gercegi yaradan bilir bize teslim olmak düsuyor , 4de uyandim yatamadim bole seyler isteBende aynı durumdayım hatta sanki böyle negatif duruma alışıyor muşum gibi çok tuhaf bir boşluktayım