2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım hayırlısı olsun. Bende 27 yaşındayım ilk denememdi çok şükür tuttu benimde endometriozis hastalığım vardı tüplerim sorunluydu çok tedirgindim olmaz diye ama Allah ım yüzüme güldü inşallah sağlıkla devam eder sana da pozitif gösterir

Maşallah doktorunuz transferden ne kadar sonra test yapın dedi acaba bende 3. Gündeyim yeni daha

Merhabalar bende aynı senin gibiyim 9unda test yapacağım ama ateş basıyor beni inşallah hepimizin pozitif olur

Maşallah doktorunuz transferden ne kadar sonra test yapın dedi acaba bende 3. Gündeyim yeni daha
6 Mart tahlil günüm canım ,6.gün embriyosuydu ben transferin 4. Günü test yapmaya başladım erken biliyorum ama yapıyorum işte 3üde elhamdülillah pozitif

Amin inşallah elbette öyle biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül vakti çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı ile pozitif sonuçlansin sureciniz
Ayy ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum kendim asla yapamam çok zor geliyor Benim günde iki kez sabah akşam
Benimde morardı neler yaşıyoruz ya inşallah hayırla sonuçlanır

Hayırlıolsun canım
Maşallah tebarekallah yaaa cesaret edemiyorum yapamıyorum 2. Tüp bebeğim yaşım 27

İlk tüp bebekte yaptım çok üzücü totem gibi yapıyorum bakmicam idrara çok karmaşığım kızlar yarın son gün

Canım kesen 7 mm olmuş yolk kesesi görülmedi doktor beklemekte fayda var dedi ama ben öyle hissediyorum yani bu sağlıklı gitmeyecek herşeyin hayırlısı Tabiki bakalım bizim naaibimiz de ne var

Maşallah tebarekallah yaaa cesaret edemiyorum yapamıyorum 2. Tüp bebeğim yaşım 27
Sağol canım inşallah sende görürsün pozitifi. Ben dayanamıyorum ya son iki denememdede aynı şekilde günlük test yapmıştım ama pozitifi görememiştim inşböyle devam ederiz. Benim yaş 36

İlk tüp bebek tedavin ne zaman olumsuz oldu canım? Bu tedavide farklı bı şey uygulandı mi?
Diğer tüp bebek 22 yaşındaydım 5 yıl oldu , herşey farklı oldu o kadr içime sindiki herşey yavaş yavaş oldu yumurta dinlendirme oldu kan sulandırıcı iğne oldu 2 ay gibi bi süre bekledim embriyo donduruldu iyi bişeymiş ve ben büyüdüm en önemlisi diğerinde kabızdım bunda çok dikkat ettim kayısı faşan yiyorum hemen çıkarıyo iğneleri kalçadan yaptığım için çok acı oluyodu bunda göbekten acısada daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…