2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba sonuç raporunun ekran fotosunu atar mısın buraya biz de bakalım. Bence yükselmiştir o. Bazen insan heyecandan da göremiyor baktığına

Dün sağlık kuruluşunda yaptırdım ne acı ne iğnenin yakması çol rahattı ama progestanı 8de yapıyorum uyku yapuyo o satte hiç biyere gidemem biz yaptığımız için olmuyo işte acıyo
Ayy ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum kendim asla yapamam çok zor geliyor Benim günde iki kez sabah akşam

Cvp yazan herkese çok teşekkür ederim doktordan çıktım az önce bu başka bir hastane olduğu için betada hata olabilir dedi. Kesen ortalama 4 mm kadar daha büyümüş 7mm olmuş. . Yolk saç kesesi görmedi sonradan da oluşabilir dedi ama bu zamanlarda genelde görürüz dedi.. 10 gün sonraya çağırdı tekrar.. galiba boş gebelik geçiriyorum nasıp herşey

Umarım hersey yolundadirda haftaya güzel haber verirsin.

Valla gebelik belirtileri vardı, ama hiç kanama olmadı ağrı arada oluyordu. Ama çok değildi. Bende bilmiyorum neden böyle oldu. Rabbimden hayirlisi ama kendimi alistirmis gibiydim şok oldum
Bence hemen kötü düşünme bakalım doktor ne diceyecek..
insan alışıyor tabi hayallerini kuruyor ama ortada bişey yok belirtilerin var kanaman yok bi doktor görsün
Banada haber ver canım inşallah 0hatasıdır

Bu şekilde benim sonuç
Canım e nabızda kan tahlilin görünüyor ise karşılaştır diyor. Belki sonuçları farklı yerlerde çıkar tekrar. Rica etsem böyle de bakar mısın bi. Bak aşağı görüntü attım.

Eklentiler

• 17742FAA-20AE-4F99-BE66-0FC614308FB2.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 9AB7A25F-E8C1-4BB1-A4BB-BF2BD5361870.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar bende 24 Şubatta transfer oldum 2 tane donmuş 3. Gün embriyom var test günüm 8 Mart hiç bir şey hissetmiyorum çikolata kistim vardı 27 yaşındayım ve ilk denemem inşallah hep birlikte hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar görürüz

12.gün beta 253. 16 gün 1456 çıktı doktor 4 gün sonra tekrar test istedi. Sonra randevu verirz dedi. Keseye çağırması gerekmiyor muydu?
Acaba gittiğimizde hem kese hem kalp mi duyacağız acaba??

Selam hanımlar bugün transferin 6. Günü ben yine test yaptım , galiba kan tahlili gününe kadar günlük bir test yapacağım elhamdülillah bugünde pozitif ve rengi diğer günlere göre daha koyu

Eklentiler​

• image.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 0

12.gün beta 253. 16 gün 1456 çıktı doktor 4 gün sonra tekrar test istedi. Sonra randevu verirz dedi. Keseye çağırması gerekmiyor muydu?
Acaba gittiğimizde hem kese hem kalp mi duyacağız acaba??
Canım ben bugün test verdim 13. Gün 1441 çıktı ve muayene oldum küçük kesemiz göründü 9unda kontrolüm var tekrardan

Hayırlıolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…