- 1 Mart 2023
- 7
- 4
- 39
yok canım masa başı allaha şükür. tamam canım bundan sonra çok takılmamaya çalışıcam.AMİN OLUMLU DÜŞÜN RAHAT OL. İŞİN AYAKTAMI ?
BENİMDE MASABAŞI ARADA KALKIYORUM. ÇOK YORMA KENDİNİ EĞİLİRKEN DİZLERİNİ BÜKEREK EĞİL YAPACAĞIN BİŞEY OLURSA. ANİ HAREKETLERDEN KAÇIN.yok canım masa başı allaha şükür. tamam canım bundan sonra çok takılmamaya çalışıcam.
Neredeyse hiç belirtim olmadı. Ne ağrı ne başka bişe sadece uyku halim var sadece.Hayirli olsun tebrik ederimbelirtileriniz nelerdi acaba.
Merhaba sonuç raporunun ekran fotosunu atar mısın buraya biz de bakalım. Bence yükselmiştir o. Bazen insan heyecandan da göremiyor baktığınaDeğerim geçen hafta cuma 2000 di. Bugün kan verdim 5 gün geçti değerim 1316,00 çıkmış... Kanama lekelenme yokyani düşmüş mu yoksa virgülden sonraki sıfırlarin bir anlamı var mı anlayamadım. P Papatya321f E L B A
Ayy ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum kendim asla yapamam çok zor geliyorDün sağlık kuruluşunda yaptırdım ne acı ne iğnenin yakması çol rahattı ama progestanı 8de yapıyorum uyku yapuyo o satte hiç biyere gidemem biz yaptığımız için olmuyo işte acıyo
Sordum da koldan olmaz dediler bende şiştim ya birde kasılıyor karnım patlıcam sankiBenim de göbekten evet baya şişti ve acıyor ama mecbur katlanıyoruzyaşın kaç ilk denemen mi
HEPİMİZ AYNIYIZ :)Sordum da koldan olmaz dediler bende şiştim ya birde kasılıyor karnım patlıcam sankiilk tüp bebek denemesi 28 yaş sizin
Yok hiç öyle olmadıseni rahatsız edecek derecede kasık ağrısı bel ağrısı lekelenme yok değil mi ?
Benimde göbek baya gerildi, bende 27 yaşındayım ilk denememdiSordum da koldan olmaz dediler bende şiştim ya birde kasılıyor karnım patlıcam sankiilk tüp bebek denemesi 28 yaş sizin
Bu şekilde benim sonuçMerhaba sonuç raporunun ekran fotosunu atar mısın buraya biz de bakalım. Bence yükselmiştir o. Bazen insan heyecandan da göremiyor baktığına
Umarım hersey yolundadirda haftaya güzel haber verirsin.Cvp yazan herkese çok teşekkür ederim doktordan çıktım az önce bu başka bir hastane olduğu için betada hata olabilir dedi. Kesen ortalama 4 mm kadar daha büyümüş 7mm olmuş. . Yolk saç kesesi görmedisonradan da oluşabilir dedi ama bu zamanlarda genelde görürüz dedi.. 10 gün sonraya çağırdı tekrar.. galiba boş gebelik geçiriyorum nasıp herşey
Bence hemen kötü düşünme bakalım doktor ne diceyecek..Valla gebelik belirtileri vardı, ama hiç kanama olmadı ağrı arada oluyordu. Ama çok değildi. Bende bilmiyorum neden böyle oldu. Rabbimden hayirlisi ama kendimi alistirmis gibiydim şok oldum
Canım e nabızda kan tahlilin görünüyor ise karşılaştır diyor. Belki sonuçları farklı yerlerde çıkar tekrar. Rica etsem böyle de bakar mısın bi. Bak aşağı görüntü attım.Bu şekilde benim sonuç
Canım ben bugün test verdim 13. Gün 1441 çıktı ve muayene oldum küçük kesemiz göründü 9unda kontrolüm var tekrardan12.gün beta 253. 16 gün 1456 çıktı doktor 4 gün sonra tekrar test istedi. Sonra randevu verirz dedi. Keseye çağırması gerekmiyor muydu?
Acaba gittiğimizde hem kese hem kalp mi duyacağız acaba??
Hayırlıolsun canımSelam hanımlar bugün transferin 6. Günü ben yine test yaptım , galiba kan tahlili gününe kadar günlük bir test yapacağımelhamdülillah bugünde pozitif ve rengi diğer günlere göre daha koyu
Eklentiler
Ayy dimi yalnız olmadığını bilmek güzelHEPİMİZ AYNIYIZ :)