Biz kuluz bilemeyiz allahın bize o beceriyi verdiği kadar düşünürüz buda belirsizlikten başka olamaz ama unutma sonunda senin için hazırda bekleyen bir nasip var kaybettiğimiz bizim nasibimiz değildi biz nasibimizi aricaz olucak yada olmicak güçlü ol kardeşim herşey bizim için benim 1 günüm kaldı bende 22 şubat transfer oldum bendede saçma sapan bi ağrıyo kasıklarım bi normalselam kızlaar ben de 21 şubatta transfer oldum. 7. gün meraktan kan testi yaptırdım 22 çıktı. 6 mart asıl test tarihim. ama hala meraktan ölüyorum. bazen hiç belirtim yok bazen de sanki 250 mekik çekmiş gibi karın bölgem ağrıyor. bazen tamam kesin hamileyim doktor bakayım diyorum. bazen de kesin olmadı triplere girme diyorum (çünkü rahim duvarına yapışık kistim var. Doktor deneme için transferi yaptı). Allahım belirsizlik çok kötü
Ayyy RABBİM gönlüne ferahlık versin oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır ara nolur çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olsunMerhaba benim kan testim negatif malesef bekleyen herkes pozitif sonuç alir inşallah
Amin inşallah elbette öyle biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül vaktiAyyy RABBİM gönlüne ferahlık versin oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır ara nolur çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olsun
kuzum ya bende anlamadım aynı yerde mi verdin doktora söyledin mi ne dediDeğerim geçen hafta cuma 2000 di. Bugün kan verdim 5 gün geçti değerim 1316,00 çıkmış... Kanama lekelenme yokyani düşmüş mu yoksa virgülden sonraki sıfırlarin bir anlamı var mı anlayamadım. P Papatya321f E L B A
keseyi görmüş olman lazım gittin mi doktora haber ver inşallah bi yanlışlık vardır rapordaHiç bir fikrim yok akşam doktora gitcem köşede bozulma var mı yok mu ama içimde bir kurt düştü
Aynı yer. Kan verdim okula geldm doktora çıkışta gitcem ama huzursuzumkuzum ya bende anlamadım aynı yerde mi verdin doktora söyledin mi ne dedi
Rabbim yardımcımız olsun inşallah her şeyde vardır bir hayır oku üfle bol bol kötüyü düşünme. Peki belirtilerin varmıydı yoksa geçmişmiydi yada ne gibi belirtiler vardı. lekelemmem flanda yok diyorsun her şey doktora gidince belli olucak kuzumAynı yer. Kan verdim okula geldm doktora çıkışta gitcem ama huzursuzum
Çok teşekkür ederim canım. Mustafa Taş hoca ya oldum. Sizin doktorunuz kimdi ?Geçmiş olsun bende Kayseri'de transfer oldum. Siz kime oldunuz
13.160 OLABİLİRMİ 1316,00 MI YAZIYORDeğerim geçen hafta cuma 2000 di. Bugün kan verdim 5 gün geçti değerim 1316,00 çıkmış... Kanama lekelenme yokyani düşmüş mu yoksa virgülden sonraki sıfırlarin bir anlamı var mı anlayamadım. P Papatya321f E L B A
AMİN OLUMLU DÜŞÜN RAHAT OL. İŞİN AYAKTAMI ?Çalışıyorum hiç evde yatamadımAllah yardımcımız olsun
Keseyi gördüm ama cuma tekrar kontrol vardu artık bugün gideceğimkeseyi görmüş olman lazım gittin mi doktora haber ver inşallah bi yanlışlık vardır raporda
Valla gebelik belirtileri vardı, ama hiç kanama olmadı ağrı arada oluyordu. Ama çok değildi. Bende bilmiyorum neden böyle oldu. Rabbimden hayirlisi ama kendimi alistirmis gibiydim şok oldumRabbim yardımcımız olsun inşallah her şeyde vardır bir hayır oku üfle bol bol kötüyü düşünme. Peki belirtilerin varmıydı yoksa geçmişmiydi yada ne gibi belirtiler vardı. lekelemmem flanda yok diyorsun her şey doktora gidince belli olucak kuzumdualarım seninle..
GÖBEKTEN YAPABİLİRSİN. KOL ÇOK KÖTÜ AĞRISI. GÖBEKTEN ONUN YÜZDE ONU KADAR AĞRI ÇEKERSİN.Merhaba kızlar biraz önce oksapar iğne vurdum koldan felekat bir ağrı var vururken ağrısına agladim. Kullanan arkadaşlar hep böyle ağrı mı yapıyor bu iğne...
Gökalp hocaÇok teşekkür ederim canım. Mustafa Taş hoca ya oldum. Sizin doktorunuz kimdi ?
Evet 1316,00 yazıyor ne anlamadim13.160 OLABİLİRMİ 1316,00 MI YAZIYOR
Düşmüş malesef.Evet 1316,00 yazıyor ne anlamadim
seni rahatsız edecek derecede kasık ağrısı bel ağrısı lekelenme yok değil mi ?Evet 1316,00 yazıyor ne anlamadim
Hayirli olsun tebrik ederimMerhaba kızlar. 22 Şubat’da 4aa iki embriyo transferi yaptırmıştım. Bu gün erken gebelik testi yaptımdarısı isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallah