2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

2 ŞUBAT TRANSFER 20 ŞUBAT KESEYİ 1064 LE VAJİNAL GÖRDÜM. BETAN YÜKSEKDE OLSA VAJİNAL BAKIYOR DOKTOR YERLEŞTİĞİ YERE BAKMAK İÇİN DIŞ GEBELİK FİLAN VARSA DİYE KONTROL ETTİ. BEN SORUN OLURMU DEDİM VAJİNAL OLMAZ DEDİ BAKMAM LAZIM VAJİNAL BİR SORUN VARMI YOKMU DİYE.

Çok teşekkürler bitanem. Darısı kalp atışına inşAllah

selam kızlaar ben de 21 şubatta transfer oldum. 7. gün meraktan kan testi yaptırdım 22 çıktı. 6 mart asıl test tarihim. ama hala meraktan ölüyorum. bazen hiç belirtim yok bazen de sanki 250 mekik çekmiş gibi karın bölgem ağrıyor. bazen tamam kesin hamileyim doktor bakayım diyorum. bazen de kesin olmadı triplere girme diyorum (çünkü rahim duvarına yapışık kistim var. Doktor deneme için transferi yaptı). Allahım belirsizlik çok kötü

SELAM CANIM BENİM 11 GÜN 87 Dİ ŞÜKÜR DEVAM ETTİ. SENİN İYİ ÇIKMIŞ 7 GÜNDE. DİKKAT ET YÜRÜRKEN AMA YÜRÜ KAN AKIŞI OLSUN EVİN İÇİNDEDE OLSA. RAHAT OL AKIŞINA BIRAK ALLAHIN TAKDİRİ DE GEÇ. HERŞEY YOLUNDA İLERLER O ZAMAN. ÇOK TAKILIRSAN KENDİNİ YORARSIN.

Çalışıyorum hiç evde yatamadım Allah yardımcımız olsun

Merhaba canım inşallah bir daha ki aylara olur asla ümidini kesme Belirti varmıydı peki sizde
Bu ay hemen ikinciye başlayacağız inşallah dondurulmuş embriyo var hic belirtim olmamıştı sadece iki gündür kasık ağrım vardı adet belirtisiymis demek ki o da. İnşallah sizin pozitif sonuçlanır

Bence kanda gebelik olmasa o çizgi çıkmaz canım ya kimyasal olur yada gerçekten gebelik vardır değilse ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum .

Değerim geçen hafta cuma 2000 di. Bugün kan verdim 5 gün geçti değerim 1316,00 çıkmış... Kanama lekelenme yok yani düşmüş mu yoksa virgülden sonraki sıfırlarin bir anlamı var mı anlayamadım. P Papatya321f E L B A

Canım öyle 2000 den düşer mi kendi kendine bilmiyorum, hiç duymadım böyle bir şey acaba sıfır hatası mı var raporda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…