2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

selam kızlaar ben de 21 şubatta transfer oldum. 7. gün meraktan kan testi yaptırdım 22 çıktı. 6 mart asıl test tarihim. ama hala meraktan ölüyorum. bazen hiç belirtim yok bazen de sanki 250 mekik çekmiş gibi karın bölgem ağrıyor. bazen tamam kesin hamileyim doktor bakayım diyorum. bazen de kesin olmadı triplere girme diyorum (çünkü rahim duvarına yapışık kistim var. Doktor deneme için transferi yaptı). Allahım belirsizlik çok kötü :KK43:
Biz kuluz bilemeyiz allahın bize o beceriyi verdiği kadar düşünürüz buda belirsizlikten başka olamaz ama unutma sonunda senin için hazırda bekleyen bir nasip var kaybettiğimiz bizim nasibimiz değildi biz nasibimizi aricaz olucak yada olmicak güçlü ol kardeşim herşey bizim için benim 1 günüm kaldı bende 22 şubat transfer oldum bendede saçma sapan bi ağrıyo kasıklarım bi normal

Ayyy RABBİM gönlüne ferahlık versin oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır ara nolur çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olsun❤️❤️❤️
Amin inşallah elbette öyle biz elimizden geleni yaptık artık tevekkül vakti 🙏 çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı ile pozitif sonuçlansin sureciniz🌸

Aynı yer. Kan verdim okula geldm doktora çıkışta gitcem ama huzursuzum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah her şeyde vardır bir hayır oku üfle bol bol kötüyü düşünme. Peki belirtilerin varmıydı yoksa geçmişmiydi yada ne gibi belirtiler vardı. lekelemmem flanda yok diyorsun her şey doktora gidince belli olucak kuzum:110:dualarım seninle..

Kızlar ilk 2 gün belirtiniz oldu mu benim kasığım arada ağriyor gerçi çikolata kisti var bende normal hayatta da ağrıyordu. Hatta transferden önce daha çok kasık ağrısı hissediyordum... Çikolata kisti olup aranızda tutan var mı ?

Merhaba kızlar. 22 Şubat’da 4aa iki embriyo transferi yaptırmıştım. Bu gün erken gebelik testi yaptım ❤️❤️ darısı isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallah

Eklentiler

• 562F1B72-194F-417E-B7E2-1350C606D75B.jpeg
    562F1B72-194F-417E-B7E2-1350C606D75B.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 38
Rabbim yardımcımız olsun inşallah her şeyde vardır bir hayır oku üfle bol bol kötüyü düşünme. Peki belirtilerin varmıydı yoksa geçmişmiydi yada ne gibi belirtiler vardı. lekelemmem flanda yok diyorsun her şey doktora gidince belli olucak kuzum:110:dualarım seninle..
Valla gebelik belirtileri vardı, ama hiç kanama olmadı ağrı arada oluyordu. Ama çok değildi. Bende bilmiyorum neden böyle oldu. Rabbimden hayirlisi ama kendimi alistirmis gibiydim şok oldum

Merhaba kızlar biraz önce oksapar iğne vurdum koldan felekat bir ağrı var vururken ağrısına agladim. Kullanan arkadaşlar hep böyle ağrı mı yapıyor bu iğne...
GÖBEKTEN YAPABİLİRSİN. KOL ÇOK KÖTÜ AĞRISI. GÖBEKTEN ONUN YÜZDE ONU KADAR AĞRI ÇEKERSİN.

X