Benimkinde geçen ayın dı doktorum progesteonun yüksek dedi yüksek olmaması lazım mış pek anlamadım onun için şubatta transfer oldum 2 miz içinde hayırlısı olsunAaa aynı ülkedeyiz ne güzel bilgilerin için teşekkür ederimbeni korkutan ne biliyor musun 5 dakikadan sonra test de 2 ci çizgi çıkıyor ya 5 dakikadan sonra işte boş oluyor Muş öyle yazılıyor bilemiyorum umarım dediğin gibidir teşekkür ederim
Rica ederim canım amin Allah hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah aminAnladım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We aleykoum salam güzelim hayırlı olsun ayni gündeyiz seninle bende Cuma günü kan testi vericem inşallah akşamları göğüs ağrım çok oluyor dünde test yaptm evde 5-6 dakikaya 2 ci çizgi silik çıktı amin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün inşallahAllahın selamı ve bereketi üzerinize olsun , transferin 8. Günden herkese selamlar yazdıklarınza heycanla katılmak istedim benimle aynı gün transfer olmuş arkadaşlarla aynı dertten olduğumuz için senin nasıl gidiyo demek güzel duygu paylaşımı. Benimde cuma testim belirti karışık kasık ağrısı arada ama üşüttüm heralde bilmiyorum rabbim afiyetle sağlıkla kucağımıza nasip etsidödöödödödöd
Evet ben de 6 7 kala transfer oldum. Şaşırmıştım hatta . Aynı işlevi görüyor demekki ilaçlar . Teşekkür ederim paylaştığınoz içinBu hap hem rahim hazırlıgı hemde planlı bir şekilde hem yumurta toplama gününü hem transfer günü doktorlar istediği tarihte ayarlayabilmek için kullanılıyor. Ben transferim adetime 6 7 gün kala yapıldı .dedim çok geç olmadımı ben 1 hafta sonra adet olurum dedim yok kullandığın hap seni hamilege hazırlıyor hemde sana adet oldurmaz dedi . Negatif sonuç alırsak hapı bırakırsın bir kaç güne adetin gelir dedi
Geçmiş olsun bende Kayseri'de transfer oldum. Siz kime oldunuzİyi akşamlar kizlar Kayseri'ye transfer için gelmiştim dün transfer oldum. Bugün 2 defa çok şiddetli deprem oldu ve çok korktum. Doktorum 2 gün burada kalmamı söylemişti. Deprem olunca Otelden çıkış yaptık biraz önce 12 saat yolumuz var transferin ilk gününden yolculuk yapan var mı acaba arka koltuğa uzanıp gidiyorum. Çok korkuyorum bebislerime birşey olmaz değil mi
We aleykoum salam güzelim hayırlı olsun ayni gündeyiz seninle bende Cuma günü kan testi vericem inşallah akşamları göğüs ağrım çok oluyor dünde test yaptm evde 5-6 dakikaya 2 ci çizgi silik çıktı amin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Bu seni yorar bence beklemek o olumsuzsa bile güzel ben hiç yapmadım nasıl yapmadım bende bilmiyorum ama en kesin bilgi 1 günde bine çıkabiliyo o yüzden piskolojini sağlıklı tutEvet gördüm canım hayırlı olsun inşallah benim bugün de böyle çıktı sanki koyulasmiyor gibi geliyor bana da
Seni merak ediyorum haberini yazarsın bizedeBen de 18 Şubat'ta oldum aynı şekilde yarın test günüm, ama hiç umudum yok.
Gayet iyi gidiyorsun benceKızlar bu sabah açtım üyeliği asla bilmiyorum idare edinBetta sana şunu sormak istiyorum ne hissediyosun en önemlisi
Evet bende evdeyim iş yapmıyorum ama günlük 10 15 dk yürüyorum sürekli yatmakta iyi değilmiş ya teşekkür ederim inşallah bir şey olmazsa sağlıkla gebe kalırızCanım hapşırıp tıksırmakla birşey olmaz eğer tutacaksa onunla hiç alakası olmaz merak etme .ama sen teknirini al bol bol dinlen ayakta kalma ağır kaldırma ,tekbir senden takdir Allahtan .
Yaa maşallahCanım ben de Çok şükür pozitifi gördüm ama 3 gündür bir gribim artık öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi ama Allah’ın izniyle bişey olmaz endişelenme bu dönemlerde bağşıklık düşüyormuş
İnşallah canım için rahat olsun Allah isterse hersey olurYaa maşallahbizde pozitif görürüz inşallah içimi rahatlattın teşekkür ederim karından iğne kullandınız mı acaba prolutex diye bir iğne vuruluyorum da ben
Bende öyleyim canım öğretmenim ayakta çok kalıyorum diye rapor aldım Allah razı olsun eşlerden bende pek iş yapmıyorum ama sürekli yatmakta olmuyor 10 15 dk olsa dışarda yürüyüşe çıkıyorum avokado ve yumurta yememede dikkat edin onlarda çok yardımcıMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versinkötüyü düşünmeyin lütfen pozitif olun rica ediyorum
Ben çalışan birisiyim ama transfer gününden çıkmıyorum işe rapor aldım eşimden Allah razı olsun evde hiç birşey yaptırmıyor ancak uzanıp dinleniyorum ve her gün fındık badem yiyorum dikkat ettiğim birşey yok ekstra
En zoru iğne geliyor bana ya çok acıyor göbeğim sizinde öyle mi koldan falan yaptırılır mı acabaİnşallah canım için rahat olsun Allah isterse hersey olurevet ben hala vuruluyorum 10. Haftaya kadar vurulcakmısım
Teşekkür ederim hoşbuldumGayet iyi gidiyorsun bencebende yeniyim bu arada hoşgeldin
Yanı ağrım sancım yok transferden bir gün sonra siyah kahverengi bir akıntı geldi bir defalık ve bu 2 gün sonra tekrar tekrarlandı ama sadece 1 defa yine doktorumu aradım normal endişe edicek birşey olmadığını söyledi
İlk 3-4 günler baya bel ağrım vardı şimdi geçti som 2 gündür göğüs sancılarım var göğüsün yan tarafları sadece ve tabi aşırı duygusallık vardı bende düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün deyil walla çok zor dün akşam test yaptım yapar yapmaz negatifti 5/7 dakika sonra tekrar baktım gayet 2 çizgi belirgindi bilemiyorum artıkCuma günü inşallah kan testi vericem hayırlısı olur hepimiz için inşallah
Dün sağlık kuruluşunda yaptırdım ne acı ne iğnenin yakması çol rahattı ama progestanı 8de yapıyorum uyku yapuyo o satte hiç biyere gidemem biz yaptığımız için olmuyo işte acıyoEn zoru iğne geliyor bana ya çok acıyor göbeğim sizinde öyle mi koldan falan yaptırılır mı acaba
Benim de göbekten evet baya şişti ve acıyor ama mecbur katlanıyoruzEn zoru iğne geliyor bana ya çok acıyor göbeğim sizinde öyle mi koldan falan yaptırılır mı acaba
Canım keseyi kaçıncı günde gördün? Benim transfer 14 Şubat tı. Cuma günü keseyi görmeye gitmeyi düşünüyorum. Görünür değil mi, en son Pazar günü beta 2.168 di. Bir de vajinal bakılıyor değil mi?İNŞALLAH. BEN KESEYİ GÖRDÜM ŞİMDİ KALP ATIŞINI HEYECANLA BEKLİYORUM :) SONRA CİNSİYETİ MERAK ETCEZ SONRA NASIL BİR TİP OLACAK ONU MERAK ETCEZ. HEP MERAK ENDİŞE BİTMİCEK :)