2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benimkinde geçen ayın dı doktorum progesteonun yüksek dedi yüksek olmaması lazım mış pek anlamadım onun için şubatta transfer oldum 2 miz içinde hayırlısı olsun

We aleykoum salam güzelim hayırlı olsun ayni gündeyiz seninle bende Cuma günü kan testi vericem inşallah akşamları göğüs ağrım çok oluyor dünde test yaptm evde 5-6 dakikaya 2 ci çizgi silik çıktı amin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Evet ben de 6 7 kala transfer oldum. Şaşırmıştım hatta . Aynı işlevi görüyor demekki ilaçlar . Teşekkür ederim paylaştığınoz için

Geçmiş olsun bende Kayseri'de transfer oldum. Siz kime oldunuz

Kızlar bu sabah açtım üyeliği asla bilmiyorum idare edin Betta sana şunu sormak istiyorum ne hissediyosun en önemlisi

Evet gördüm canım hayırlı olsun inşallah benim bugün de böyle çıktı sanki koyulasmiyor gibi geliyor bana da
Bu seni yorar bence beklemek o olumsuzsa bile güzel ben hiç yapmadım nasıl yapmadım bende bilmiyorum ama en kesin bilgi 1 günde bine çıkabiliyo o yüzden piskolojini sağlıklı tut

Kızlar bu sabah açtım üyeliği asla bilmiyorum idare edin Betta sana şunu sormak istiyorum ne hissediyosun en önemlisi
Gayet iyi gidiyorsun bence bende yeniyim bu arada hoşgeldin
Yanı ağrım sancım yok transferden bir gün sonra siyah kahverengi bir akıntı geldi bir defalık ve bu 2 gün sonra tekrar tekrarlandı ama sadece 1 defa yine doktorumu aradım normal endişe edicek birşey olmadığını söyledi
İlk 3-4 günler baya bel ağrım vardı şimdi geçti som 2 gündür göğüs sancılarım var göğüsün yan tarafları sadece ve tabi aşırı duygusallık vardı bende düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün deyil walla çok zor dün akşam test yaptım yapar yapmaz negatifti 5/7 dakika sonra tekrar baktım gayet 2 çizgi belirgindi bilemiyorum artık Cuma günü inşallah kan testi vericem hayırlısı olur hepimiz için inşallah

Canım hapşırıp tıksırmakla birşey olmaz eğer tutacaksa onunla hiç alakası olmaz merak etme .ama sen teknirini al bol bol dinlen ayakta kalma ağır kaldırma ,tekbir senden takdir Allahtan .
Evet bende evdeyim iş yapmıyorum ama günlük 10 15 dk yürüyorum sürekli yatmakta iyi değilmiş ya teşekkür ederim inşallah bir şey olmazsa sağlıkla gebe kalırız

Yaa maşallah bizde pozitif görürüz inşallah içimi rahatlattın teşekkür ederim karından iğne kullandınız mı acaba prolutex diye bir iğne vuruluyorum da ben

Yaa maşallah bizde pozitif görürüz inşallah içimi rahatlattın teşekkür ederim karından iğne kullandınız mı acaba prolutex diye bir iğne vuruluyorum da ben
İnşallah canım için rahat olsun Allah isterse hersey olur evet ben hala vuruluyorum 10. Haftaya kadar vurulcakmısım

Bende öyleyim canım öğretmenim ayakta çok kalıyorum diye rapor aldım Allah razı olsun eşlerden bende pek iş yapmıyorum ama sürekli yatmakta olmuyor 10 15 dk olsa dışarda yürüyüşe çıkıyorum avokado ve yumurta yememede dikkat edin onlarda çok yardımcı

Teşekkür ederim hoşbuldum
En zoru beklemek bedenini dinliyosun bi işaret bekliyosun bunu yapmayanı alkışlarım ilaç tedavileri yumurta toplama falan hepsi 1 günlük uyuduğunda geçiyo ben uyurken uyanıp olabilirmi oldumu sabahı zor ediyorum , bence sende var o enerjin var olucak göğüslerimiz aldığımız hormonlardan şişiyo ve sızlıyo arkadaşım ama lekelenmen tıpda bi belirti sayılıyo

En zoru iğne geliyor bana ya çok acıyor göbeğim sizinde öyle mi koldan falan yaptırılır mı acaba
Dün sağlık kuruluşunda yaptırdım ne acı ne iğnenin yakması çol rahattı ama progestanı 8de yapıyorum uyku yapuyo o satte hiç biyere gidemem biz yaptığımız için olmuyo işte acıyo

Merhaba arkadaşlar benim kan testim negatif çıktı, biliyordum sonucu zaten. Oyuzden şaşırmadım,ama biraz üzüldüm haliyle. Allah'ım sizlere yardımcı olsun, hepinize bol şans diliyorum, umarım bebisleriniz size sağlıkla tutunurlar.

İNŞALLAH. BEN KESEYİ GÖRDÜM ŞİMDİ KALP ATIŞINI HEYECANLA BEKLİYORUM :) SONRA CİNSİYETİ MERAK ETCEZ SONRA NASIL BİR TİP OLACAK ONU MERAK ETCEZ. HEP MERAK ENDİŞE BİTMİCEK :)
Canım keseyi kaçıncı günde gördün? Benim transfer 14 Şubat tı. Cuma günü keseyi görmeye gitmeyi düşünüyorum. Görünür değil mi, en son Pazar günü beta 2.168 di. Bir de vajinal bakılıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…