İnşallah canım inşallahBengonca aynı gün transfer olmuşuz benim de dondurulmus 2 tane 5.gun embriyosu Hayirli haberler alırız insallah
Bengonca aynı gün transfer olmuşuz benim de dondurulmus 2 tane 5.gun embriyosu Hayirli haberler alırız
Bendede fazla belirti yok arada ufak tan adet sancısı gibi bir batma oluyor.birazda göğüs hassasiyeti var .Bende 23 şubatta oldum bugün idrar testim pozitifdi inşallah hayırlısıyla kan tahliline kadar bekleyeceğiz müjdeli haberi belki yine idrar testi yaparımBende 22 Şubat’ta transfer oldum, 5. gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. Hiç bir belirtim yok gibi. Sadece arada uyku bastırıyor onlarda ilaçlardandır diye düşünüyorum
Ayyy ne güzel çok sevindim. Bütün değerlerin katlanarak artsın inşallahBendede fazla belirti yok arada ufak tan adet sancısı gibi bir batma oluyor.birazda göğüs hassasiyeti var .Bende 23 şubatta oldum bugün idrar testim pozitifdi inşallah hayırlısıyla kan tahliline kadar bekleyeceğiz müjdeli haberi belki yine idrar testi yaparımpozitifim devam edecekmi bakalım .
İnşallah canımm birbirimizi haberdar edelim. Aynı gün transfer olmuşuz. Brn de yarın erken gebelik testi alıp yapmayı düşünüyorum ama erken olduğu için çıkmazsa diye de çok korkuyorum. Bu haftayı kendime zehir ederim negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sabah ola hayrolaBende de belirti yok bende dünden beri idrar testi yapıyorum silik çıkıyor bugün belki koyulasir dedim ama pek koyulasma olmamıştı testimde. Hatta test bozuk mu diye anneme bile yaptırdım tabi ki tek çizgi ve bembeyaz yarın kan vericem ama ben kızıma asilama ile gebe kalmıştım 11.gun 20 çıkmıştı değerim bunda da varsa çıkar artık bence
Ben Fransa’da yaşıyorum tedavimi burada oluyorum Transfer öncesi provames diye bir ilaç alıyordum hormon için transferden 2 gün önce de dupasfon ilacına başladım provamesle birlikte ama sanırım Türkiye’de aynı ilaçlar kullanılmıyor o yüzden pek yardımcı olamıcam bu konuda sana bir de transferden 6 gün önce progestn için vajinaya koyulan estima diye ilaç kullanıyorum 2 tane sabah 2 tane akşam kısaca bu söylediğim ilaçları hala kullanmaya devam ediyorum günde 3 tane provames 3 tane dupasfon 4 tane estima kullanıyorumHepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun şuan ne ilaç kullanıyorsun birde transfer öncesi progestan kullandın mi acaba ne için kullanılıyor
Neden umudunuz yok ? Negatif olmayalım bende çok negatiftim başlarda korkularım yüzünden ama lütfen pozitif olun ne kaybedicez ki ? Hiç birşey pozitif düşünün lütfen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yarın o pozitif sonucu görürsünüz kalbimden diliyorum bunuBen de 18 Şubat'ta oldum aynı şekilde yarın test günüm, ama hiç umudum yok.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun şuan ne ilaç kullanıyorsun birde transfer öncesi progestan kullandın mi acaba ne için kullanılıyor
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar bende yeni transfer oldum ama grip oldum hapşırmakta hınkırmaktan bi hal oldum inşallah bir şey olmazYatıyorum dinleniyorum sizler neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
Sonuçunu sabırsızlıkla bekliyorum inşaAllah pozitif çıkar ve öyle devam ederAyyy ne güzel çok sevindim. Bütün değerlerin katlanarak artsın inşallahyarın ben de yapayom test bakalım ne çıkacak.
Neredeyse aynı ilaçları kullanıyoruz. Bende estima gé provames ve progiron İğne kullaniyorum .transferin hangi tarihte oldun acaba ve kacinci gun embroyisu ?Ben Fransa’da yaşıyorum tedavimi burada oluyorum Transfer öncesi provames diye bir ilaç alıyordum hormon için transferden 2 gün önce de dupasfon ilacına başladım provamesle birlikte ama sanırım Türkiye’de aynı ilaçlar kullanılmıyor o yüzden pek yardımcı olamıcam bu konuda sana bir de transferden 6 gün önce progestn için vajinaya koyulan estima diye ilaç kullanıyorum 2 tane sabah 2 tane akşam kısaca bu söylediğim ilaçları hala kullanmaya devam ediyorum günde 3 tane provames 3 tane dupasfon 4 tane estima kullanıyorum
Evet canim silikti ama bariz belliydi, ilk 3 dk nin icindede 2 cizgi cikti. Bir tane photo eklemistim aslinda sana dénk gelmemis. Ilerleyen gunlerde yine yapacagim ins pozitif devam ederizİdrar testin silik mi çıktı canim belllaa
Türkiye’de aynı ilaçlar olduğunu bilmiyordumNeredeyse aynı ilaçları kullanıyoruz. Bende estima gé provames ve progiron İğne kullaniyorum .transferin hangi tarihte oldun acaba ve kacinci gun embroyisu ?
Yok canim bende fransadayim .bende 23 subatta transfer oldum .geçen ay 1 tane 6 gün embriyosu dondurulmuştu onu bu ay transfer ettiler.bende yaptım bugün test silik olsada pozitif di .kullandığımız ilaçlar beta hcg hormonu içermiyor .gebelik oluşmasa ikinci çizgiler çıkmaz diye düşünüyorum oyüzden sevinmeliyiz bence Allah’ın izniyle .Türkiye’de aynı ilaçlar olduğunu bilmiyordumŞubat ayının 21i transfer oldum 5 günlük dondurulmuş embriyo du benim martın 3 ü inşallah kan testi vericem son 2 gündür şiddetli göğüs ağrılarım var 6 cı günümde idrar teati yaptım negatif di bugün de tekrar bir test yaptım hemen baktım tek çizgi 5-6 dakika sonra baktım 2 çizdi vardı bilemiyorum artık wallah pekde umutlanmak istemiyorum korkuyorum çok
Anladım çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen Fransa’da yaşıyorum tedavimi burada oluyorum Transfer öncesi provames diye bir ilaç alıyordum hormon için transferden 2 gün önce de dupasfon ilacına başladım provamesle birlikte ama sanırım Türkiye’de aynı ilaçlar kullanılmıyor o yüzden pek yardımcı olamıcam bu konuda sana bir de transferden 6 gün önce progestn için vajinaya koyulan estima diye ilaç kullanıyorum 2 tane sabah 2 tane akşam kısaca bu söylediğim ilaçları hala kullanmaya devam ediyorum günde 3 tane provames 3 tane dupasfon 4 tane estima kullanıyorum
Evet gördüm canım hayırlı olsun inşallah benim bugün de böyle çıktı sanki koyulasmiyor gibi geliyor bana daEvet canim silikti ama bariz belliydi, ilk 3 dk nin icindede 2 cizgi cikti. Bir tane photo eklemistim aslinda sana dénk gelmemis. Ilerleyen gunlerde yine yapacagim ins pozitif devam ederiz
Aaa aynı ülkedeyiz ne güzel bilgilerin için teşekkür ederimYok canim bende fransadayim .bende 23 subatta transfer oldum .geçen ay 1 tane 6 gün embriyosu dondurulmuştu onu bu ay transfer ettiler.bende yaptım bugün test silik olsada pozitif di .kullandığımız ilaçlar beta hcg hormonu içermiyor .gebelik oluşmasa ikinci çizgiler çıkmaz diye düşünüyorum oyüzden sevinmeliyiz bence Allah’ın izniyle .