aa öylemi oluyor ne kadar döngün benm genelde 24 26Duzenli kullanim çok onemli her ay yumurtlama olmaz ilk ay gormediniz ama 2. ay gordunuz 3. ayda zaten dongunuzun kisalmasindan anlarsiniz 2 hamilelikte de en son dongum normal donguden kisaydi rahim gebelige hazirlandigi icin
Hayir folik asit bile almadim ama ara ara hormon testi veriyordum.Doktor kontrolünde mıydın peki canım kullandigin ilaç vs var mıydı
Rabbım yardımcınız olsun kuzum , Rabbım gonul ferahlıgı versın , dirayet versin inşallahKızlar panel atak geč
Paniknatak geçirdim sakinleştirici kullanıyorum atarax valla kötüyüm arabadayız
30 -31 Ekimde 20 haftalik erken dogum yaptim ilk adetimi 41. gun de 2.yi 38. gunde 3. adeti 31 de gordum tabi bu surecte c life kullandim arada dengesizlik dogumdan kaynakli bence iyi adet bile gormusum o yuzden bu ay Allah nasip ederse gebelik bekliyorum.aa öylemi oluyor ne kadar döngün benm genelde 24 26
Amin kuzum benimRabbim razı olsun senin evladında sağlıkla gelsin inşallah
Aslında ben yalnış yazmışım canım..evet çok çıkar bence..ama değerler önemli diğil bu kadar yüksek çıkınca bende kucağıma bile alamadım..şimdi diyorum çoz az değerle öğreneyim yeterki sağlıkla ilerlesinhe sen daha cok mu cıkar demek ıstedın ben anlamamısım bencede daha cok bıle cıkar mınumum benım dedıgımde saglıkla buyusun de ınsallah
Etkisi oldu mu hormonlarına peki çok soru soruyirum ama kusura bakma cnmHayir folik asit bile almadim ama ara ara hormon testi veriyordum.
Estağfirullah canim yardimci olmak isterimEtkisi oldu mu hormonlarına peki çok soru soruyirum ama kusura bakma cnm
inşlallah en hayırlı haliyle naip olur30 -31 Ekimde 20 haftalik erken dogum yaptim ilk adetimi 41. gun de 2.yi 38. gunde 3. adeti 31 de gordum tabi bu surecte c life kullandim arada dengesizlik dogumdan kaynakli bence iyi adet bile gormusum o yuzden bu ay Allah nasip ederse gebelik bekliyorum.
Allar razi olsun Rabbim anneliği bekleyen tüm kardeşlerimize en hayirlisindan nasip etsininşlallah en hayırlı haliyle naip olur
Kesınlıkle haklısın kuzum onemlı olan degerın saglıkla artması kac çıktığından zıyadeAslında ben yalnış yazmışım canım..evet çok çıkar bence..ama değerler önemli diğil bu kadar yüksek çıkınca bende kucağıma bile alamadım..şimdi diyorum çoz az değerle öğreneyim yeterki sağlıkla ilerlesin
sevayd benide eklermisin Ocak 24 çatmalatma iğnesi vuruldum dr. Verdiği günlerin sadece 2 gününü değerlendirdik iğneden 12 gün sonra ve 13 gün sonrası test yaptım
test yap canımKızlar bende hiç yazamadım 15 tatilinde misafirlerim vardı giremedim hiç hamile olanları tebrik ederim benimde bat 6 şubattı ama adet olmadım hiç testte yapmadım umudum yok diye kasıklarım agrıyor geçiyor geri anlamadım
Bugün alabilirsem test yapayımtest yap canım
sonucunu paylaş bizimle.. inşallah güzel haberler alırsın.. bizlere de moral oluyor su zorlu gunlerde pozitf haberler :)Bugün alabilirsem test yapayım
Paylaşırım inşallah 15 ayı geçti olmayalı iki tane çocuğum var şukur ama 3. Olmuyordu bazı sıkıntılardan dolayı inşallah olmuştur bu sefersonucunu paylaş bizimle.. inşallah güzel haberler alırsın.. bizlere de moral oluyor su zorlu gunlerde pozitf haberler :)
Aynı ben bir el fenerim var kör edici cinstenKaç tane yaptıysam ilk 5-10 dk da çıktı dün en son artık davlumbazın ışığında çizgi aramaktan gözüm kör olcaktı çıkmadı gibii bende bıraktım peşinibenim kafamı karıştıran adet günü lekelenme oldu 2 gün sürdü 4.günüm hala gelen giden yok.. bende adetten saydım onu önüme bakıyorum..ama uzun süre testlere elveda diyorum çünkü psikolojim bozuldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?