yavrum hiç bilmiyorum inanki kafam karmakarışık beynimi dinlemek için kendimi temizliğe verdim deli gibi temizlik yapıyorum evde kafam dağılsın diye.. çalışıyorum bi de tüm gün düşün.. gece 12 de süpürge elimde evi süpürüyodum eşim geldi dedi artık sen iyice kafayı yedinAynı ben bir el fenerim var kör edici cinstencanım eğer yerleşme kanamasoysa bildiğim kadarıyla kanamadan 5-6 gün sonra testte çıkıyor
Görürsün canım da hiç mi nisana kadar gidebileceğin bir şekil yok başka bir bahane ağrı ile falan da mı gidemezsin dahiliye tarzı bişey meselaKızlar ben doktora gidemiyorum burda doktorlar yeni hasta almıyorlarmış dolularmıs hep bizim de Almancamız yok alman doktora gidemiyoruz hoş onlar da doluyuz diyorlar en erken nisana gördüm randevu , ben doktor bulana kadar düzenli test yapsam çizgi koyulaşmasana göre artışı görebilir miyim
Yok canım o kadar Farklı ki Tiroit hastası olduğum için 3 ayda bir kontrole gidiyorum bugün randevum vardı kan verecektim söyledim bunda çıkar mı dedim hayır dediler e peki bakamaz mısınız ona da dedim hem doktor hem hemşireler buna biz bakamıyoruz sadece jınekolog bu testi yapabılır dediGörürsün canım da hiç mi nisana kadar gidebileceğin bir şekil yok başka bir bahane ağrı ile falan da mı gidemezsin dahiliye tarzı bişey mesela
Ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım
Adetini kax gun gecti ?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler inşallah bebiş günün geçmişmiydi canım
Ayy Allahım çok güzel tebrik ederimAdetini kax gun gecti ?
Neye dayanarak öyle dedi canımKızlar selam 21 Ocak yumurtlama günümdü değerlendirildi
İlk beta 102
Sonraki 186
3 gün sonra 578
4 gün sonra 4338 bugün doktor muayene etti keseyi göremedi . Çok korkuyorum dış gebelik olabilir dedi
Allah korusun inşallah normal gebeliktir başka doktora görünKızlar selam 21 Ocak yumurtlama günümdü değerlendirildi
İlk beta 102
Sonraki 186
3 gün sonra 578
4 gün sonra 4338 bugün doktor muayene etti keseyi göremedi . Çok korkuyorum dış gebelik olabilir dedi
Keseyi göremiyormuş ve beta 2 kat artmamışNeye dayanarak öyle dedi canım
Dış gebelik normal ilerlemiyor bildiğim kadarıyla seninki güzel ilerlemişAllah korusun inşallah normal gebeliktir başka doktora görün
Öyle yapıcam 4300 de kese görünmez miAllah korusun inşallah normal gebeliktir başka doktora görün
Belki 5000 de görünür hiç belli olmaz ağrın sızın var mı canım?Öyle yapıcam 4300 de kese görünmez mi
Gorebılırsın tabıkı canım yurtdısındakı kadınları goruyorum ben 25 gunlerıne kadar test yapıyolar demekkı ondanmıs. bende daha doktora gıdemedım kan verdım tabıkı ama doktora gıdemedım oyuzden testle baktım bendeKızlar ben doktora gidemiyorum burda doktorlar yeni hasta almıyorlarmış dolularmıs hep bizim de Almancamız yok alman doktora gidemiyoruz hoş onlar da doluyuz diyorlar en erken nisana gördüm randevu , ben doktor bulana kadar düzenli test yapsam çizgi koyulaşmasana göre artışı görebilir miyim
makınesı eskı olabılır, kılonu bılmıyorum ama kılodan olabılır, bazen 2.5 3 kat bıle artabılıyor ben burda gordum.Hatta pozıtıf bırı benımkı herhalde gunde ıkı kat artıyor nasıl bu kadar hızlı yukselmıs demıstı kan sonucları ıcın mutlaka baska bır doktora gorunKızlar selam 21 Ocak yumurtlama günümdü değerlendirildi
İlk beta 102
Sonraki 186
3 gün sonra 578
hayırlı olsun saglıkla ılerlesın canım , ekım annelerıne alalım senı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?