- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 43
- 26
Paniknatak geçirdim sakinleştirici kullanıyorum atarax valla kötüyüm arabadayızmutluanne2779 canım nasılsın? Son durumlar nedir? Çocuklar, sen İyi misiniz?
Canım senin ne sıkıntın vwrdi bende c life araştırdım da alsam mı karar veremedim ise yararsa mutlaka bizi de bilgilendirBende 2 ay kullandım ilaç ve iğne bu ay kullanmadım c life aldım onu kullandım . Regl günümü bekliyorum şimdi bakalım o işe yaradımı
Canım dirayetli ol kızların ve senin sağlığın içinKızlar panel atak geč
Paniknatak geçirdim sakinleştirici kullanıyorum atarax valla kötüyüm arabadayız
Adet yaklaşınca düşündüm kuzum inşallah doğru gmrüyoruzdur hayırla sağlıklaBen bir gölge görüyorum ama. Bir kan mı verseniz acaba?
Rabbim razı olsun senin evladında sağlıkla gelsin inşallahİnşallah güzel sonuç alırsın canım duam sizlerle
İnşallah kuzum inşallahcanım ben gğlge goruyorum sankı
İnşallahcanım ben gğlge goruyorum sankı
rabbim gözlerinize sağlık versin inşallah doğru görürürüzBen sanki görüyor gibiyim
Amin canım inşallahSağlıkla kucağına al canım
C life kullanicisi olarak tavsiye ederim 2 kere hamile kaldim.Canım senin ne sıkıntın vwrdi bende c life araştırdım da alsam mı karar veremedim ise yararsa mutlaka bizi de bilgilendir
3 ay düzenli mi kullandınzC life kullanicisi olarak tavsiye ederim 2 kere hamile kaldim.
Evet 3 ay kullandim 4. ayda hamile kalmistim3 ay düzenli mi kullandınz
Canım şehir değiştirecek misiniz? Ne diyeceğim ne yazacağım bilemiyorum. Eşimde Maraş’a gitti elim kalbimde dualarım hepinizleKızlar panel atak geč
Ay maşallah canım prolaktin le estradiol hormonum yüksek çıktı hormonları da düzenliyor dedi ama cesaret de edemedim iyice alt üst ederse hormonlarını diyeC life kullanicisi olarak tavsiye ederim 2 kere hamile kaldim.
geçen sene bende almiştm ama tam 3 ay kullanmadım 1.5 ay kadar sanırm ondan pek etki etmediEvet 3 ay kullandim 4. ayda hamile kalmistim
allah yardımcınız olsun herkesin ne diyeceğimizde bilmiyoruzKızlar panel atak geč
Kaç tane yaptıysam ilk 5-10 dk da çıktı dün en son artık davlumbazın ışığında çizgi aramaktan gözüm kör olcaktı çıkmadı gibii bende bıraktım peşiniBende bugün bu testten yaptım canım 15-20 dkda böyle oldu bu testlerde hep silik çizgi çıkıyor
he sen daha cok mu cıkar demek ıstedın ben anlamamısım bencede daha cok bıle cıkar mınumum benım dedıgımde saglıkla buyusun de ınsallahOlsun kuzum benim adetimden 3 gün önce 506 çıkmıştı..ondan diyorum çok çıkıcak
Doktor kontrolünde mıydın peki canım kullandigin ilaç vs var mıydıEvet 3 ay kullandim 4. ayda hamile kalmistim
Allah yardimcisiniz olsunKızlar panel atak geč
Duzenli kullanim çok onemli her ay yumurtlama olmaz ilk ay gormediniz ama 2. ay gordunuz 3. ayda zaten dongunuzun kisalmasindan anlarsiniz 2 hamilelikte de en son dongum normal donguden kisaydi rahim gebelige hazirlandigi icingeçen sene bende almiştm ama tam 3 ay kullanmadım 1.5 ay kadar sanırm ondan pek etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?