2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Bende 2 ay kullandım ilaç ve iğne bu ay kullanmadım c life aldım onu kullandım . Regl günümü bekliyorum şimdi bakalım o işe yaradımı
Canım senin ne sıkıntın vwrdi bende c life araştırdım da alsam mı karar veremedim ise yararsa mutlaka bizi de bilgilendir

Bende bugün bu testten yaptım canım 15-20 dkda böyle oldu bu testlerde hep silik çizgi çıkıyor
Kaç tane yaptıysam ilk 5-10 dk da çıktı dün en son artık davlumbazın ışığında çizgi aramaktan gözüm kör olcaktı çıkmadı gibii bende bıraktım peşini benim kafamı karıştıran adet günü lekelenme oldu 2 gün sürdü 4.günüm hala gelen giden yok.. bende adetten saydım onu önüme bakıyorum..ama uzun süre testlere elveda diyorum çünkü psikolojim bozuldu gerçekten

Olsun kuzum benim adetimden 3 gün önce 506 çıkmıştı..ondan diyorum çok çıkıcak
he sen daha cok mu cıkar demek ıstedın ben anlamamısım bencede daha cok bıle cıkar mınumum benım dedıgımde saglıkla buyusun de ınsallah

geçen sene bende almiştm ama tam 3 ay kullanmadım 1.5 ay kadar sanırm ondan pek etki etmedi
Duzenli kullanim çok onemli her ay yumurtlama olmaz ilk ay gormediniz ama 2. ay gordunuz 3. ayda zaten dongunuzun kisalmasindan anlarsiniz 2 hamilelikte de en son dongum normal donguden kisaydi rahim gebelige hazirlandigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…