Evet kuzum aynen oyle. Dunku testide artim sana dusun dun stresten uyuyamamistmBen bu testi bulamadım ya artimed yazıyor ama içindeki test böyle t1 t2 ili değil bende o yüzden mi acaba çok üzüldüm bilmiyorumçok şükür var bak için rahatlasın hemde akşam yapmana rağmen benim yok gibi çıktı
Valla canım ne bileyim benimki tamamlayıcı sağlık sigorta doktorla samimiydim de biraz tüp bebek için istenen testlerin listesini verdim kadına bunları istiyorlar diye oda bikaç olmayan olmayan hastalık yazdı testlerin hepsini yazdırdı hepsini karşıladı hsg hariç . Özelde o zamanki haliyle 6000 ni buluyorduBazi testleri.karsilamiyor ya kuzum o yuzden
Kuzum normal poliklnik olursa benimde karsiliyo ama acilde olmuyormusValla canım ne bileyim benimki tamamlayıcı sağlık sigorta doktorla samimiydim de biraz tüp bebek için istenen testlerin listesini verdim kadına bunları istiyorlar diye oda bikaç olmayan olmayan hastalık yazdı testlerin hepsini yazdırdı hepsini karşıladı hsg hariç . Özelde o zamanki haliyle 6000 ni buluyordu
Öyle bir yırtınca iyi olmuştu yani
Çok geçmiş olsun canım annemler aynı durumda.Hatay da mahvolmuş durumda canım profesyonel yardım da ulaşmamış henüz insanlar çekiçle balyozla el feneri ile enkaz açmaya çalışıyorlar. Yardım falan daha ulaşmamış görüntüleri gördükçe ciğerim dağlanıyorBende adanadayım canım çok şiddetli oldu 4.30 dan beri sokaktayız yagmur yagıyor çok kötüydü çok korktuk allahım birdaha göstermesin yıkılan yerler var trafik tıkandı kahramanmaraş antep osmaniye adana en çok sallanan yerler
Çok geçmiş olsun canım benimÇok sağol canım biz iyiyiz de işte haber almaya çalıştığımız çok insan vardua ediyoruz bol bol. Hala sarsıntılar devam ediyor daha hafif şekilde. Mutfaktan öyle sesler geliyordu ki yıkılıyor galiba dedim çıkarken ama bir şey olmamış çok şükür
Amh için demiştim canım . Demekki özelin aciline mecbur kalmadıkça gitmemk lazımKuzum normal poliklnik olursa benimde karsiliyo ama acilde olmuyormus
Benim arkadaşım bebeği ile enkaz altında kaldı işte ordan paylaşım yapmış onu okuyunca şoka girdim enkaz altında kaldık nolur kurtarın diyeİnsanlar göçük altından mesaj yazmış ailemle göçük altındayız deyip adereslerini paylaşmış herkes içim parçalandı ya(( telefonları mesajla kullanın diye afad sürekli uyarı veriyormuş arama yapmayın diye şebekelerden ötürü herhalde
Ay Allahım yardımcısı olsunBenim arkadaşım bebeği ile enkaz altında kaldı işte ordan paylaşım yapmış onu okuyunca şoka girdim enkaz altında kaldık nolur kurtarın diye
Ben izlemeyi son iki saattir bıraktım ağla ağla helak oldum Allah yardım etsin hepsine inşallahBenim arkadaşım bebeği ile enkaz altında kaldı işte ordan paylaşım yapmış onu okuyunca şoka girdim enkaz altında kaldık nolur kurtarın diye
Daha kaç başlığa yazacaksınız çok merak ediyorum cevap da veriliyor ama dikkate almıyorsunuz sanırımDün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı Hamile kalmama
Tahlillerde ne zaman çıkar kaç gün ya da hemen yapsam kan tahlilde çıkar mı ?
Kuzu bana yazmadın galiba ama anlatayım ben kan verdim sabah, sonuçlar yarın çıkar dediler sonra eve bir geldim depremi öğrendim işte TV nin başından kalkamıyorum kaç saattirCanım şimdi farkettim sırası değil diye sevincin kursağında kaldı galiba di mi(
Panik olmuşsunuzDün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı Hamile kalmama
Tahlillerde ne zaman çıkar kaç gün ya da hemen yapsam kan tahlilde çıkar mı ?
Saglik ocaginda neden yaptırmıyorsun canim?Kadin doguma sira aldim canim ama gunun gecmeden gitme yapmayabilirler
Bu büyük ihtimalle evlilik dışı ilişkiPanik olmuşsunuz
Bebek istemıyormusunuz yoksa?
Burası bebek isteyenler topiği.
Ins canm erken testlerden yapsan çıkar.Canım benim de tam tersi işte klomen olmadı femara kullandım bu ay iğnenin 10.günündeyim 3 4 güne belli eder kendiniinşallah bu defa yarar hepimize
Ne zamandr korunmuyorsun canım?Amh 0.68 fsh 12 canım
Sağlık ocağında sonuçlar kaç saatte çıkıyor sabah verdiğindeSaglik ocaginda neden yaptırmıyorsun canim?
Evet belli zatenBu büyük ihtimalle evlilik dışı ilişki
Evet nişanlı olduğunu yazmış başka başlığaBu büyük ihtimalle evlilik dışı ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?