- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Rabbim sabırlar versin inşallah bu günlerde geçecek arkadaşım rabbim ailene ve tüm disarda kalanlara yardım etsin cok zorAilem Hatay’da . Sabaha kadar uyku uyumadım. Ulaşamadım anama babama kardeşlerime çıldıracaktım. Erkek kardeşim ulaştı en sonunda bize. İyiler evleri hep hasar gördü dışardalar hep. Durmadan sallanıyorlar. Enkaz altında olan arkadaşlarım tanıdıklarım var dua edin nolur çok kötüyüz
Simdi nasilsiniz rabbim yardımcınız olsunkızlar biz çok kötüyüm eve görüşemiyoruz baya büyük sallandık as önce korkuyorum dua edin nolur
Malesef artçılar devam ediyor evlere giremiyoruz çadırdayızmutluanne2779 canım nasıl oldunuz
Ertesi gün.. tamam cevabimi aldim :)Sağlık ocağında sonuçlar kaç saatte çıkıyor sabah verdiğinde
Allah yardımcınız olsun canım sabah beri izliyirum evler tahliklei dışarısi soğuk en az kayipla son bulur inşallah nerede yaşıyorsun senMalesef artçılar devam ediyor evlere giremiyoruz çadırdayız
Kötüyüm canım valla hala salanıyoruz caminin minaresi yıkılmış bir kaç ev yıkıldı bizim ev hasarlı giremiyoruz çadırdayızSimdi nasilsiniz rabbim yardımcınız olsun
Kilis elbeyli ilçesi ailem gaziantepteAllah yardımcınız olsun canım sabah beri izliyirum evler tahliklei dışarısi soğuk en az kayipla son bulur inşallah nerede yaşıyorsun sen
Bu ay bende bu sekilde oldum az 1 gün normal kanama yaşadım suan sadece leke kahverengi leke ve bende 7 8 9 gün olurdum 2 gün sürdü nerdeyse cok garip bende kist filan mı oldu diye korkmadım değilKızlar bu durumda bunu sormak çok alakasız ama kafamı kurcalıyor benim annemde yaşamış bende yaşıyor olabilir miyim, hayatım da ilk defa yaşıyorum, reglim bugün bitti 3 gün sürdü ve yoğun yaşamadım pıhtılı değildi, dün duş alırken rahmime sancı girdi ve şuan midem yanıyor cayır cayır, sol kasıkta ağrım var hamilik ihtimali olabilir mi? Normalde 7 gün ve çok yoğun yaşarım ilk 2 gün, bu ay ne ağrı ne de yoğun kanama yaşamadım
Rabbim yardımcıniz olsun ya benimde ailemin bi çoğu Erzincan' da onlarda baya sallaniyormus insallah birdaha yaşanmaz ne denir elden ne gelir bilmiyorumKötüyüm canım valla hala salanıyoruz caminin minaresi yıkılmış bir kaç ev yıkıldı bizim ev hasarlı giremiyoruz çadırdayız
Rabbim yar ve yardımcınız olsunKilis elbeyli ilçesi ailem gaziantepte
Allah yardimciniz olsunKötüyüm canım valla hala salanıyoruz caminin minaresi yıkılmış bir kaç ev yıkıldı bizim ev hasarlı giremiyoruz çadırdayız
Allah yardımcınız olsun cnmKilis elbeyli ilçesi ailem gaziantepte
Hamilelik takvimini farkettim canım ondan dedim netleşti mi diye .Kuzu bana yazmadın galiba ama anlatayım ben kan verdim sabah, sonuçlar yarın çıkar dediler sonra eve bir geldim depremi öğrendim işte TV nin başından kalkamıyorum kaç saattirHiç akıllanmıyacağız galiba deprem gerçeğinden
Hamilelik takvimini farkettim canım ondan dedim netleşti mi diye .
Aynen öyle üstelik çoğu yere de hala yardım gitmemiş ya twiter da yardım isteyen isteyene
Evet hatay çok kötü enkaz altında tanıdıgımız 2 kişi ölü çıktı biride bulunamıyor canım çok zor çok zor allahım yardımcımız olsun dua edin canımÇok geçmiş olsun canım annemler aynı durumda.Hatay da mahvolmuş durumda canım profesyonel yardım da ulaşmamış henüz insanlar çekiçle balyozla el feneri ile enkaz açmaya çalışıyorlar. Yardım falan daha ulaşmamış görüntüleri gördükçe ciğerim dağlanıyor
Ya canım Allah yardımcısı olsun tüm zordakilerinEvet hatay çok kötü enkaz altında tanıdıgımız 2 kişi ölü çıktı biride bulunamıyor canım çok zor çok zor allahım yardımcımız olsun dua edin canım
İnşallah canım yA güzel haber alırız hepimiz
Hangi hastaneden aldilar bende sordum 1500 dedilerOlabilir tabii. Devlettede acilde yapmiyorlar izmirde. Ya insanlar.ölsün cidden o sekilde bakiyolar mecbur ozele gidiyoruz oda boyle yapiyor. Gecen gun amh a bakmislardi 746 tl aldilar paraya bakar misin sokaktan topluyoruz sanki
Allah yardımcınız olsun canım içimiz parcalaniyoEvet hatay çok kötü enkaz altında tanıdıgımız 2 kişi ölü çıktı biride bulunamıyor canım çok zor çok zor allahım yardımcımız olsun dua edin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?