- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Yuh tek kana da okadar ıstenırmı beKizlR veremedim kan acil oldugu icin sigortam karsilamiyormus 480 tl istediler yarin devlette vericem sabah
Canım sen de gayet kolaylaşmıştı nasıl bir problem yaşadın kiKizlR veremedim kan acil oldugu icin sigortam karsilamiyormus 480 tl istediler yarin devlette vericem sabah
Ben de dün 300 verdim canımYuh tek kana da okadar ıstenırmı be
Atcam kuzum sana ozelden eve fideyimCanım sen de gayet kolaylaşmıştı nasıl bir problem yaşadın ki
Tamam xanımAtcam kuzum sana ozelden eve fideyim
Bende buraya pahalı dıyorum 125 tl verdım bendeBen de dün 300 verdim canım
Sigortan var ama acilden girdiğin için karşılamadı öyle mi ? Ve 480 miKizlR veremedim kan acil oldugu icin sigortam karsilamiyormus 480 tl istediler yarin devlette vericem sabah
Medicanada boyle kuzum izmirdeyim ben. Polklinige giderssm ucretsizmisSigortan var ama acilden girdiğin için karşılamadı öyle mi ? Ve 480 mi
özelde böyle mi ya fiyatlar 100 150 duymuştum sanki başkalarından
Canım devlete ne diyip gidiyorsun? Ben de devlete gideyim diyorum ama kadın doğuma mı sıra almam lazımKizlR veremedim kan acil oldugu icin sigortam karsilamiyormus 480 tl istediler yarin devlette vericem sabah
Kadin doguma sira aldim canim ama gunun gecmeden gitme yapmayabilirlerCanım devlete ne diyip gidiyorsun? Ben de devlete gideyim diyorum ama kadın doğuma mı sıra almam lazım
Geçti desin ne olcak nerden anlıycaklar ki migrenim tuttu ilaç kullanmam lazım falan dese olmaz mıKadin doguma sira aldim canim ama gunun gecmeden gitme yapmayabilirler
Olabilir tabii. Devlettede acilde yapmiyorlar izmirde. Ya insanlar.ölsün cidden o sekilde bakiyolar mecbur ozele gidiyoruz oda boyle yapiyor. Gecen gun amh a bakmislardi 746 tl aldilar paraya bakar misin sokaktan topluyoruz sankiGeçti desin ne olcak nerden anlıycaklar ki migrenim tuttu ilaç kullanmam lazım falan dese olmaz mı
Geçti 2 gün, çarşambaya randevu veriliyor, iyice geçmiş olurKadin doguma sira aldim canim ama gunun gecmeden gitme yapmayabilirler
Yuh gerçekten.. Benimde sağlık sigortam var kadın doğum doktoru bikaç hastalık bişey yazdığında bütün testleri sigortamdan yaptırmıştım hsg hariçOlabilir tabii. Devlettede acilde yapmiyorlar izmirde. Ya insanlar.ölsün cidden o sekilde bakiyolar mecbur ozele gidiyoruz oda boyle yapiyor. Gecen gun amh a bakmislardi 746 tl aldilar paraya bakar misin sokaktan topluyoruz sanki
Valla tam benim yapacağım bi hareket, o kadar gitmişim bi test yapıversinlerGeçti desin ne olcak nerden anlıycaklar ki migrenim tuttu ilaç kullanmam lazım falan dese olmaz mı
O kadad pahalı oldu ki herşeyYuh gerçekten.. Benimde sağlık sigortam var kadın doğum doktoru bikaç hastalık bişey yazdığında bütün testleri sigortamdan yaptırmıştım hsg hariç
Bazi testleri.karsilamiyor ya kuzum o yuzdenYuh gerçekten.. Benimde sağlık sigortam var kadın doğum doktoru bikaç hastalık bişey yazdığında bütün testleri sigortamdan yaptırmıştım hsg hariç
Kuzum dun esim sacma bi test almis asiri silik cikti karalae bagladim. Simdi esim arti med almis yeniledim bu ilk 1 dk da cikti icim rahatladiO kadad pahalı oldu ki herşey
Ben bu testi bulamadım ya artimed yazıyor ama içindeki test böyle t1 t2 ili değil bende o yüzden mi acaba çok üzüldüm bilmiyorumKuzum dun esim sacma bi test almis asiri silik cikti karalae bagladim. Simdi esim arti med almis yeniledim bu ilk 1 dk da cikti icim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?