- 26 Eylül 2022
- 1.131
- 1.072
- 63
- 34
inşallah gebesindir. illaki var hamileyken adet olan bir kaç kişiden duydum çünkü yakın çevremdeDerdim de kimse inanmazdı bana olabiliyormuş demek ki, benim annem koku almadığı için midesi bulanmamış 3 aydan sonra başlamış psikolojik heralde doğurana kadar istifra etmiş umarım hamilelik değilse de üzülmem gerçiüzüldüm başta çünkü
Testlerim geldi erken gebelik mi yapayım test mi?inşallah gebesindir. illaki var hamileyken adet olan bir kaç kişiden duydum çünkü yakın çevremde
erken gebelık olanı yap benceTestlerim geldi erken gebelik mi yapayım test mi?
SIVI ALIMINA DİKKAT EDEREK YAP İSTERSEN BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR. ÜZERİNE ADET OLMUŞSUNDUR. ÇIKMAYABİLİR.Testlerim geldi erken gebelik mi yapayım test mi?
Yok maalesef zaten randevu aldım interfiliteye ne var ne yok anlarızerken gebelık olanı yap bence
Hangi marka ?Kızlar sabah yaptığımda çizgi vardı şimdi yok stresten bayılmak üzereyim neden böyle oldu dünde kanda vardı
Olabilir canım, aynısı anneme de olmıuş. Bir kaç gün bekleyip sonra test yap.Kızlar bu durumda bunu sormak çok alakasız ama kafamı kurcalıyor benim annemde yaşamış bende yaşıyor olabilir miyim, hayatım da ilk defa yaşıyorum, reglim bugün bitti 3 gün sürdü ve yoğun yaşamadım pıhtılı değildi, dün duş alırken rahmime sancı girdi ve şuan midem yanıyor cayır cayır, sol kasıkta ağrım var hamilik ihtimali olabilir mi? Normalde 7 gün ve çok yoğun yaşarım ilk 2 gün, bu ay ne ağrı ne de yoğun kanama yaşamadım
Sabah idrarındaki daha koyu olur zaten canım. İçini ferah tut, kendi kendini strese sokuyorsunBir tane daha yaptım şimdi onda silik çıktı ama sabahki dahada koyuyduüstteki sabah
Artimed markaydı ama t1 t2 olan değil direk t olandıHangi marka ?
İnşallah öyledir canım sabah tekrarlayacağımSabah idrarındaki daha koyu olur zaten canım. İçini ferah tut, kendi kendini strese sokuyorsun
Bende dun ayni hataya dustum testten teste farkediyor canim. Icim rahat etmesifi icin simdi gidiyorum kan vermeyeArtimed markaydı ama t1 t2 olan değil direk t olandı
üzülme sakın bır ıhtımaldı sadece sonucta doktorada gıdeceksın hem daha net guzel sonuclar alırsın ınsallahYok maalesef zaten randevu aldım interfiliteye ne var ne yok anlarız
oh hadı gıt cıkıncada bıze haber ver hemenBende dun ayni hataya dustum testten teste farkediyor canim. Icim rahat etmesifi icin simdi gidiyorum kan vermeye
Seni nasıl çıktı ki canım sen de nasıl bir problem oldu evet benim de hepsi farklı markaBende dun ayni hataya dustum testten teste farkediyor canim. Icim rahat etmesifi icin simdi gidiyorum kan vermeye
Insallah hayrli haberler alirimoh hadı gıt cıkıncada bıze haber ver hemen
Bizi haberdar et lütfenInsallah hayrli haberler alirim
Yok maalesefSIVI ALIMINA DİKKAT EDEREK YAP İSTERSEN BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR. ÜZERİNE ADET OLMUŞSUNDUR. ÇIKMAYABİLİR.
Daha yapmam olsaydı çıkardı eğer şüphelerim artarsa kan veririmOlabilir canım, aynısı anneme de olmıuş. Bir kaç gün bekleyip sonra test yap.
Yok üzülmedim zaten en başında üzülmüştüm, niyetli niyetli adamı da çıkarttım dışarı ona üzüldüm birazüzülme sakın bır ıhtımaldı sadece sonucta doktorada gıdeceksın hem daha net guzel sonuclar alırsın ınsallah
KizlR veremedim kan acil oldugu icin sigortam karsilamiyormus 480 tl istediler yarin devlette vericem sabahBizi haberdar et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?