- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua edin nolurAz önce tekrar olmuş 7,5 artçı nedir ya (( Allah ım korusun Allah korusun Allah korusun biz burdan izleyip ağlamaktan helak olduk Allah yardım etsin ordakilere
Yine oldu canım yarım saat önce 6.1 adana 30 saniye sallandıkDepremi yaşayan Kızlar iyi misiniz? Rabbim tekrarını yaşatmasın, çok ama çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum videoları izleye izleye
Cnm dua edinkızlar biz çok kötüyüm eve görüşemiyoruz baya büyük sallandık as önce korkuyorum dua edin nolur
Raabbım senıde evlatlarınıda aılenıde herkeslerı korusun cok zor bı durum yakınlarda bır cok nokta kapılarını actı cok soguk dısarsı onlardan bırıne gıdın korunaklı olur sızın ıcın sakın evlerınıze gırmeyın melegim canDua edin nolur
Kuzucum bir toplanma alanı sıcak alan yok mu orda Allah yardımcınız olsunKızlar dayanamıyoruz ya çocuklar hava şartları kötüyüz eve giremiyoruz arabada bekliyoruz dua edin nolur
Malesef yolar kapalıRaabbım senıde evlatlarınıda aılenıde herkeslerı korusun cok zor bı durum yakınlarda bır cok nokta kapılarını actı cok soguk dısarsı onlardan bırıne gıdın korunaklı olur sızın ıcın sakın evlerınıze gırmeyın melegim can
Yolar kapalıKuzucum bir toplanma alanı sıcak alan yok mu orda Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle eve dönmeyin kuzum..Allah size yardım etsinKızlar dayanamıyoruz ya çocuklar hava şartları kötüyüz eve giremiyoruz arabada bekliyoruz dua edin nolur
Lütfen ordan çıkabilme sansınız varsa kapılarımız jer zaman açık buyrun kim var kim yok gelin Tekirdağ dayız elimizden ne gelirse yaparız Allah yar ve yardımıcınız olsunKızlar dayanamıyoruz ya çocuklar hava şartları kötüyüz eve giremiyoruz arabada bekliyoruz dua edin nolur
Mutlaka sıfır yeni kıyafet istiyorlar. sabahtan beri kavga ediyorum belediyelerle. Hayır çer çöp değil küçük gelen neredyse hiç giymediğimiz kıyafetler var mesela evde. Tertemizler. İlle etiketli ürün istiyolarmış.battaniye mont kaban kullanmadığımız fazla ne varsa yakınlardaki belediye binalarına ulaştıralım belediyeler yardımları toplayım afet bölgesine aktarıyor. Lütfen fazla ne varsa çocuklarınızı küçülen kıyafetleri hijyenik ped yara bandı durumunuz neyi elveriyorsa neyiniz fazlaysa belediyelere teslim edin.
ben evimde kullanmadıklarımı bayraklı belediyesine teslim ettim. çoğu sıfırdı gerçi yedeklerimdi evdeki ama sanki çul çaput gönderecek insanlar yardım amaçlı afet bölgesindeki herkesin herşeye ihtityacı var insanları deli eder bu belediyeler çoğu insan pijamayla sokakta kalmışMutlaka sıfır yeni kıyafet istiyorlar. sabahtan beri kavga ediyorum belediyelerle. Hayır çer çöp değil küçük gelen neredyse hiç giymediğimiz kıyafetler var mesela evde. Tertemizler. İlle etiketli ürün istiyolarmış.
bende bakacaktım oglumun kuculen temız kyafetlerden gerçektenmiMutlaka sıfır yeni kıyafet istiyorlar. sabahtan beri kavga ediyorum belediyelerle. Hayır çer çöp değil küçük gelen neredyse hiç giymediğimiz kıyafetler var mesela evde. Tertemizler. İlle etiketli ürün istiyolarmış.