- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 43
- 26
Salanıyoruz arabadayızKuzum evde durmasaniz artçı depremden bile yıkılabilir hasar alan evler dikkatli olun lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salanıyoruz arabadayızKuzum evde durmasaniz artçı depremden bile yıkılabilir hasar alan evler dikkatli olun lütfen
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bir an önce yardımlar heryere ulaşır ben de daha önce deprem yaşadım nasıl olduğunu biliyorumSokaklardayız canım
Kötü canım arabadayız ben aynısını yaşadım 12 yaşındagöçük altıda kalmıştım sanki kaldım duracakmış gibi oldum halls salanıyoruzmutluanne2779 canım çok geçmiş olsun iyi misin?? Sen kiliste yaşadığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Seni çok iyi anlıyorum ben de yaşadım depremi biliyorum atlatılmıyor kolay kolay Allahım hepinizi korusun inşallah bu soğukta kimseler dışarda kalmazKötü canım arabadayız ben aynısını yaşadım 12 yaşındagöçük altıda kalmıştım sanki kaldım duracakmış gibi oldum halls salanıyoruz
Çok gecmıs olsun canımAllahım yardımcınız olsunKötü canım arabadayız ben aynısını yaşadım 12 yaşındagöçük altıda kalmıştım sanki kaldım duracakmış gibi oldum halls salanıyoruz
İyi bari canım.bu zor günlerde geçecekArabadayız canım
eğer bu ay tutmazsa tekrar doktora gitmek istemiyorum.3 ay üst üste kullanılıyor ise kendim famera alıp yarım yarım içeceğimBu ilaçların etkisi 1 2 ay sürüyor bir şey olmaz diğer ay kullanmaszın iğne inşallah kendiliğinde çatlar ve tutunur
Rabbım yardımcı olsun hepsıne ınsallah kuzumArkadaşlar hepimize geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin depremle uyandik çok derin bi şekilde sarsıldık çok şükür bizde bisey yok ama çevre illerde malesef yakınlarımız dışarda soğukta kimi güçükte rabbim yardımcıları olsun çok zor bi durum
Başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versinİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz
Başınız sağ olsun Sakarya depremi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sizin acınızı rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah çok ama çok geçmiş olsun dualarımız sizinleİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz