- 14 Mayıs 2021
- 4.957
- 10.185
- 158
işteyım askım uykusuzum ama şükrediyorum halimize ve dua edıyorum göçük altında olan canlarımıza..sende dikkat et bi çanta yap battaniye su bisküvi çakmak fener fln koy içine.çok artçı oluyor sallanırsa çok çıkarsın evden.Çok sağol bebeğim sen nasılsın
Benjm esjm de gece 3 te ise gitmisti kuzum 10 gibi geldi yanıma diyor kıyafetin tam çıkmışsın ben olduğun gibi dışarı kaçarsın sandım diyo ama benim kıyafetler zaten baş ucumdaydi giydim çıktım çok kötü ya kar kış soğukBende nasıl çıkacağımı şaşırdım.duş alıp yatmıştım iç çamaşırı takmadan. O anda başıma bir örtü ve kabanımı aldım sadece üzerimde kısa kollu pijamam vardı.dışarıda kar yağıyorkız kardeşim atletle çıkmış korkudan o da tesettürlü ama aklıma bile gelmedi diyo.eşi arkasından montunu getirmiş
Parol içBaşım çok kötü ağrıyor ayakta duramıyorum arveles yada parol plus içsem bişey olur mu
Deprem şiddetine göre kuran daki 7.sure ve 4.ayete bakmışlar gördünüz mü?Allahım korusun ne büyük bir afet ya
Evet giremiyoruz arabadayız hala sallanıyor sobamızı boruları devrildi çocuklarımızı aldım çıktıkAllah yardım etsin rabbim sizi korusun
Sen deyince şimdi baktım canım aynenDeprem şiddetine göre kuran daki 7.sure ve 4.ayete bakmışlar gördünüz mü?
İyi çok şükür yanındaymış. Bir de üstüne sağlıktan sıkıntı yaşamayalım İnşAllahBenjm esjm de gece 3 te ise gitmisti kuzum 10 gibi geldi yanıma diyor kıyafetin tam çıkmışsın ben olduğun gibi dışarı kaçarsın sandım diyo ama benim kıyafetler zaten baş ucumdaydi giydim çıktım çok kötü ya kar kış soğuk
Çok şükür iyisiniz dikkat edin hala sallanıyormuş evetEvet giremiyoruz arabadayız hala sallanıyor sobamızı boruları devrildi çocuklarımızı aldım çıktık
Kötü ben 12 yaşında göçük altında kalmıştım ben baya kötüyüm Allah yardımcımız olsunYa canım benim.sen aklımdaydıjn benim de.çok çok geçmiş olsun nasıl durumunuz
Çocukların için daha iyi olmaya çalış canım benimKötü ben 12 yaşında göçük altında kalmıştım ben baya kötüyüm Allah yardımcımız olsun
İnsan korkuyor bir de tek olunca nizipte annemler var aradım bizim evler hep hasar görmüşBizde aynı şekilde mecbur eve geldik.eşim de işe gitti üstelik. Allahtan erkek kardeşim bizdeydi o yanımda yoksa duramazdım
Öyle yapıyorum kuzum rabbim beterinden saklasın dikkatli ol sendeişteyım askım uykusuzum ama şükrediyorum halimize ve dua edıyorum göçük altında olan canlarımıza..sende dikkat et bi çanta yap battaniye su bisküvi çakmak fener fln koy içine.çok artçı oluyor sallanırsa çok çıkarsın evden.
Rabbim beterinden korusunİnsan korkuyor bir de tek olunca nizipte annemler var aradım bizim evler hep hasar görmüş
Bende tekim bizim evde hasarlı antepte annemgil çadırdaİnsan korkuyor bir de tek olunca nizipte annemler var aradım bizim evler hep hasar görmüş
Çok hasar varsa durmasanız oradaBende tekim bizim evde hasarlı antepte annemgil çadırda
Kuzum evde durmasaniz artçı depremden bile yıkılabilir hasar alan evler dikkatli olun lütfenBende tekim bizim evde hasarlı antepte annemgil çadırda
Yok evde olmazsa alacam ama fayda etmez kiParol iç
Arabadayız canımÇok hasar varsa durmasanız orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?