Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun canım Allahım geride kalanlara sabır versin yaralılara şifa versinİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz
Çok şükür canımTeşekkür ederim, bizim herseyimiz yeni yapildi normal cikti hersey
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz
Yaaa kuzum ne diyeceğimi bilemiyorum insan bilmiyor gerçekten neler başımıza gelicek.Allah hep üstülerinde olsunİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versinİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz
Ah ah Allah'm tüm yakınlarına sabırlar versin. Başınız sağolsun canım benimİçim yandı içim. Bizim bir akrabanın 10 yaşındaki kızını kaybettik malesef kocası da yaralıymış dualarınızı bekliyoruz
ama ben kendim alıp vurdum akıllı benYumurta sayısı fazla oldugu için vermemiş olabilr benim doktorum 2 yumurta üstüne vuramm dedi
aynı şiddette olmasa da yıkılma ihtimali yüksek çünkü yapılar enerji yükleniyor ve o enerjiyi atması demek yıkılması demek.ufak bi deprem bile yıkabilir zedelenen binayı.çok fazla ağır hasarlı bina var aldığım bilgilere göreYine böyle şiddetli olma ihtimali var mı yani?
ikiside hamılelık durumlarında yasakmıs canım parol sadece varsa kullanBaşım çok kötü ağrıyor ayakta duramıyorum arveles yada parol plus içsem bişey olur mu
Var canım 15 inde normal parol hem yok hem fayda etmiyor bu ağrıyaIKISDE HAMILELIK DURUMLARINDA YASAKMIS CANIM DAHA ADETINE VARMI KI PAROL ICEBILIRSIN ANCA
yanı canım benım daha varmıs sen bılırsın bu durumdaVar canım 15 inde normal parol hem yok hem fayda etmiyor bu ağrıya
Boyunda fıtık var ordan başa vuruyor kas gevşetici krem sürdüm fayda etmese öyleleyim yoksa uzun süre geçmezyanı canım benım daha varmıs sen bılırsın bu durumda
Şu an ortalık sakinledi kuzum bizim semtte çok şükür bir yikilma olmadı ama farklı ilçelerde fazlasıyla yıkık binalar oluşmuş şimdi nasıl ulaşabiliyor musunCanım Antep’te en yakın arkadaşım var ona ulaşamıyorum kafayı yedim.Durum nasıl orada
Biz dört buçukta çıktık dokuza geliyordu saat geldik eve artçı depremleri bile siddetliydi rabbim bir daha yaşatmasınEve yeni döndük deprem olduğundan beri dışarıdayız bütün Kayseri dışarıda trafik fena petrollerde uzun kuyruklar var hava çok soğuk kar yağışlı
Evet kuzucum bizde saat dokuza kadar disaridaydik bizim binlara bir şey olmadı şükür rabbim evi yikilanlarin yardımcısı olsun bu karda kışta çok zor çok korktuk ben uykudan uyandım şok olmuştum yatağın içinde oturdum bekledim resmen olucem dedim çok kötüydü durduğu an nasıl giyindim bilmiyorum dışarıya attık kendimizi rabbim bir daha yaşatmasın sizin orada durumlar nasıl şu an sen nasilsinBende adanadayım canım çok şiddetli oldu 4.30 dan beri sokaktayız yagmur yagıyor çok kötüydü çok korktuk allahım birdaha göstermesin yıkılan yerler var trafik tıkandı kahramanmaraş antep osmaniye adana en çok sallanan yerler
çok çok gecmıs olsun bıtnaem sanada ❤Biz dört buçukta çıktık dokuza geliyordu saat geldik eve artçı depremleri bile siddetliydi rabbim bir daha yaşatmasın
Şu an iyiyim kuzucum çok şükür ben artcilardan bile korkuyorum şu an bizim evde bir hasar görünmüyor bir bardak bile yerinden oynamamış ama insan yine de tedirginKızlar benımde deprem bolgesınde arkadaslarım var cok korktum cok sukur ıyıler , sızlerde ıyısınız umarım cok uzgunum cok gecmıs olsun Mervenur277 hayatım ilk senı gordum ıyısınız ınsallah @melisaa93 sende yakınsın sanırım ıyımısınız çok gecmıs olsun