Canım ben duphaston kullandım ama benim adetlerim düzenli zaten ama sadece 3 gün olup bitiyor dediğim için vermişti doktor bana. Ama çoğu duyduğum kişilerin adetini düzenlemiş Öyle duymuştum. İnşallah senin de düzelir.Kızlar merhaba bende pco var.Bu ay duphaston verdi adeti düzenlemek için.geçen ay klomen aldım olmadı gebelik.depremden dolayı bu ay gidemedim.size sorum oöacakbizim yumurtlama normalden geç oluyor.ben duphastona adetin 15.günü başladım.bikaç yerde gördüm duphaston aldıktan sonra yumurtlama bitmiş olmalı diyordu.Ama zaten pco lularda 22.gübden önce genelde yumurtlama olmuyor ki.Daha önce kullanan oldu mu duphastonu Adeti düzelen yumurtlama si düzene giren
Amiiin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah1 kere boş oldu ama yumurtalıklarım zayıf olabilir ona baktırcam, inşallah regli olmam gerek kalmaz
Eşimde de bende de bir problem yok ama olmuyor doktorda en son hsg istedi belki tüplerinde yapışıklık olmuştur dedi, kist vs de yok çok şükürAmiiin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahbi sıkıntınız var mı sizin eşinizin
Bişey dicem amhın 0 çıkması mümkün mü? Yaşım 24. Hastanenin kendi sonuç yerinden baktım 0 çıktıEşimde de bende de bir problem yok ama olmuyor doktorda en son hsg istedi belki tüplerinde yapışıklık olmuştur dedi, kist vs de yok çok şükür
Sonuçlardan çok anlamıyorum şimdi ne desem yalan olur bilgili birisi cevap verir inşallah birdeBişey dicem amhın 0 çıkması mümkün mü? Yaşım 24. Hastanenin kendi sonuç yerinden baktım 0 çıktı
Ben Ankara’da yaşıyorum zaten. Eğitim için gitmiştim hemen eşim gelip aldı beni.Aynen öyle kuzum ben de giremedim o yüzden başımız sağolsun hepimizin inşallahsize de geçmiş olsun şimdi nerdesiniz nasıl durumunux
Başka hastaneye yaptırsana kuşum benim bi 7 küsür çıkmıştı bi 3.8 çıktı hastaneler farklıydıBişey dicem amhın 0 çıkması mümkün mü? Yaşım 24. Hastanenin kendi sonuç yerinden baktım 0 çıktı
Sonuçlardan çok anlamıyorum şimdi ne desem yalan olur bilgili birisi cevap verir inşallah birdesevayd ablaya soralım bilgisi vardır
Hayırlısı olsun canım martta nasip olur inşallahBu arada ben de kırmızı kartı bugün yedimmarta gidiyorum
Yok canım soru işareti var sende sadece listedesin hala 11 demişsin bata aynı yerde duruyorsun halaBeni niye çıkardınız listeden17 gün geçti reglim olmadım ki daha . Geç döllenmedir diye bir umut bekliyorum kimyasal yaşadigimda da aynısı olmuştu.
İnşallah hayırlısı olur hepimiz içinHayırlısı olsun canım martta nasip olur inşallah
Bu kadar gecikmeye ne bileyim yaa olursa bile geçen aylardaki gibi kimyasal olacakmış gibi hissediyorumYok canım soru işareti var sende sadece listedesin hala 11 demişsin bata aynı yerde duruyorsun hala
İnşallah pozitifi görürsün
Kötü düşünme canım sağlıklısı neyse o olsun inşallah yaptın mı testBu kadar gecikmeye ne bileyim yaa olursa bile geçen aylardaki gibi kimyasal olacakmış gibi hissediyorum
akgnss yani adet görüyorsun sonuçta ve menopozda da değilsin 0 imkansız gibi bişey
0,8 falan olabilir yumurta yetersizliği falan erken yaşta da olabiliyor ama 0 çok düşük ihtinal bence başka bir yerde tekrar yaptır canım testini ya da doktora da göster nerde yaptırdıysan hata çıkmış olma ihtimali çok yüksek
Doktorun yanına giricem bekliyorum umarım sistem sıkıntılıdırBaşka hastaneye yaptırsana kuşum benim bi 7 küsür çıkmıştı bi 3.8 çıktı hastaneler farklıydı
Bekliyorum doktoru inşallah sistem de sıkıntı vardırSonuçlardan çok anlamıyorum şimdi ne desem yalan olur bilgili birisi cevap verir inşallah birdesevayd ablaya soralım bilgisi vardır
Hiç üzülme bence sistem sıkıntılı 0 diye bi şey olamaz menopozda bile 0.1 falan çıkıyorDoktorun yanına giricem bekliyorum umarım sistem sıkıntılıdır
Pcp yoksa evet ilaca gerrk yok dikkt etmekle duzelir ama zten ama duzelmesse ozmn iki aylik ilac veriyorlr bana ogle ypmislrdi sonra duzelnce brakmstm. Hayislisi insEvet canım şeker iki ay önceki tahlilimde de sınırda çıkmıştı ama ilaç gerekli değil şu anda dedi doktor. Sadece yürüyüş yap ve aşırı şekerli içecek gıda uzak dur dedi. Bol bol su iç dedi.hormon tahlili yaptırmadm normalde b12 eksikliği için kan vermiştim ben zaten onun için.