- 4 Mayıs 2015
- 10.689
- 16.662
Oh ne güzelKız o bende hep aktif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh ne güzelKız o bende hep aktif
Bende sizleri iyi ki tanıdım melisim bizler zaten kadın ve anne adayı olarak birbirimize güç vermek için buradayızAy maşaAllah sana ne kadar güçlü bir kadınsın iyi ki tanıyabildim sizleri
Mis gibi yazdın canım sonuna kadar katılıyorum sans bizde de sürüyle problem var ama ben adetimin ilk günü derbeder olup ikinci günü hemen toparlanıyorum Allah var gam yokAmin inşallah kuzucum valla bende böyle olacağını dusunemiyordum öğrendiğim gün bunu beklesem bile göz yaşlarımı tutamamistim eşimi gördüm sonra varikosel çıktı biliyorsun aynı ay adam kendini suçlu görüyor moraki bozuk falan dedim kızım toparla kendini olmaz böyle sen enerjimi toola ki eşin de sana baksın kendini suçlu hissetmesin şu an aileden kimse bilmiyor eşimin ameliyat olduğunu sizler biliyorsunuz sadece o süreci de tek başımıza atlattık dedim yürü be kizim siz her şeyin altından kalkarsiniz ahaha o zamandan beri kendime bile negatif olarak yansitmiyorum durumu diyorum demek kim tüplerim açık ve oluyor elbet rabbim de bize nasip edecek biraz uzun oldu çiçeğim ama anlatasim geldi bu durumu sakin sen de anne olmayı sabırsızlıkla bekleyen diğer anne adaylarun da asla ümitsizliğe kapilmayiniz çünkü sizin umidinizin bittiği yerde her şey son bulur askolarim
Evet ya iyi ki varsınızAy maşaAllah sana ne kadar güçlü bir kadınsın iyi ki tanıyabildim sizleri
Çok şükür balım benim ne güzel bak ne yazikki bizi toparlayacak kimse yok eslerimiz anlamaya çalışırlar belki ama tam tamına anlayamazlar bız kendimizi kaldircaz mecbur rabbim en kısa zamanda sağlık evlat nasip etsin sana daMis gibi yazdın canım sonuna kadar katılıyorum sans bizde de sürüyle problem var ama ben adetimin ilk günü derbeder olup ikinci günü hemen toparlanıyorum Allah var gam yok
Amin amin canım hep birlikte bir sonraki aşamalara geçeriz inşallah yeter gari lh tı pikti testti avokado havuç haftaları kiloları boyu hatta cinsiyet doğum falan bunlara geçelim artıkÇok şükür balım benim ne güzel bak ne yazikki bizi toparlayacak kimse yok eslerimiz anlamaya çalışırlar belki ama tam tamına anlayamazlar bız kendimizi kaldircaz mecbur rabbim en kısa zamanda sağlık evlat nasip etsin sana da
Ayyy inşallah ballı sütüm valla bende diyorum bir an önce 1 Şubat olsun da gidip su kan testini vereyim ondan sonra gelsin heyecanlı süreçAmin amin canım hep birlikte bir sonraki aşamalara geçeriz inşallah yeter gari lh tı pikti testti avokado havuç haftaları kiloları boyu hatta cinsiyet doğum falan bunlara geçelim artık
Olur canım olur senin kalabilirliğin çok daha yüksek olasılık inşallah sağlıkla olur gelişir bir an önceAyyy inşallah ballı sütüm valla bende diyorum bir an önce 1 Şubat olsun da gidip su kan testini vereyim ondan sonra gelsin heyecanlı süreç
İnşallah aynı anda alırız hepimiz güzel haberleri bu ay uğurlu gelsin hepimizeOlur canım olur senin kalabilirliğin çok daha yüksek olasılık inşallah sağlıkla olur gelişir bir an önce
Hayırlı gecelerŞubat ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Eki Görüntüle 3187250
Ateş takibini paylaşmak isteyenler:
- sevayd 78e488 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @marilyn95 78f567 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @destinesiaa 78b7c5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @dra21 7908a7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @fnd_50 https://www.fertilityfriend.com/home/78b8bf
- Mervenur277 https://www.fertilityfriend.com/home/78dd15
Anne adayı SAT BAT Durum @Aysegul6108 1 ocak 1 şubat @kumru_asya89 3 ocak 1 şubat @mutluanne2779 4 ocak 1 şubat @kanadakul 4 ocak 1 şubat @Duma Duma 4 ocak 1 şubat Tikabasa 2 ocak 2 şubat @aynurland 2 ocak 2 şubat @sandriyon 7 ocak 2 şubat @Eslinam19 4 ocak 3 şubat @trueliving_ 3 ocak 3 şubat L A L 1 ocak 4 şubat @canancan11 4 ocak 4 şubat @filozofia 1 ocak 6 şubat @marilyn95 5 ocak 6 şubat @serenayal 6 ocak 6 şubat @Devakus 6 ocak 6 şubat @Feyzacim 8 ocak 6 şubat @tubiiloji 12 ocak 6 şubat @siyah yada gri 13 ocak 6 şubat @dra21 9 ocak 7 şubat @sonsuzaskk 9 ocak 7 şubat @Safransari 11 ocak 7 şubat @imagination forever 13 ocak 7 şubat @lavinya- 8 ocak 8 şubat @Papatyamaviss 8 ocak 8 şubat @TASUU 8 ocak 8 şubat @Niqu 9 ocak 9 şubat @Kubraslm 12 ocak 9 şubat @Gncgztc 10 ocak 10 şubat @mbaytekin 11 ocak 10 şubat @firuzedadas 12 ocak 10 şubat @destinesiaa 13 ocak 10 şubat @zynocann 18 ocak 10 şubat @Bahtsizmuhendis 10 ocak 11 şubat sevayd 16 ocak 12 şubat @fnd_50 16 ocak @sezen0782 18 ocak 14 şubat melisaa93 19 ocak 19 şubat @mooncrown2001 23 şubat Mervenur277 28 ocak 25 şubat
Tamam canım ekliyorum uğurlu gelsin inşallahHayırlı geceler
Sat 18 Ocak ama henüz regl olmadım gecikmem var sabah test yaptım negatifti şimdiden adımı yazdırayım dedim bat 15 Şubat gözüküyor uygulamada ama büyük ihtimalle gecikmeden dolayı biraz kayacak bat tarihim de
Amin canım hepimize uğur getirsin Uzun zamandır isim yazdırmıyorum sanırım inşallah bu son olurTamam canım ekliyorum uğurlu gelsin inşallah
10.30 da kalktım olacaktı *Ateş takibi yaparken uyku önemli mi 6 da yattım saat 10.30da yattım bu çok etkiler mi
Banada letu verdi doktor kullanmaya başladın mı scabaBende de hep kist cikiyor hatta vitamin kullansam bile kistlesiyor bazi yumrtalarm. Bu bazj pcolularin sorunudur bende nerdeyse senenin on ayinda kist vr oluyor gecior tekrr cikiyor letu vermisti bana onda da cikti yani o doktorla alakali degil ama bnm doktorum klomen vermedi letu ii dedi sana
Bnde adetin 12. Gunu falan baslayıp Bi boş Bi dolu ilerliyorumValla bence de işte bazılarının çünkü çok güzel uyumlu testiyle bazılarının uymuyor bide ben doktorda ultrason tasdikli de anladığım kadarıyla böyledir herhalde , her halükarda en mantıklısı bir boş bir dolu adete kadar devam etmek herhalde
aynen yaşadığımız stresi görseler anca konuşsunlar yüzümüze bile bakmıyorlar hatta bazıları cokta acımasızAynen bir dolu bir boş mantıklı bencede hatta atmadığım bölümler var onlarda da ilişkiyi vücudunuz isteyince yapın zaten biyolojik olarak libidonuz artacak diyor şu stresten libido kalıyor sanki insanda
Öyle hakikaten. Bir kere benim doktorum olmadığı için başka doktora gitmiştim alttan muayene istemiyorum diye bir dövmediği kaldı. Hatta adam benle muhattap olmayıp asistanına söyletti bana söyleyeceklerini. Özel hastane üstelikaynen yaşadığımız stresi görseler anca konuşsunlar yüzümüze bile bakmıyorlar hatta bazıları cokta acımasız
valla sürekli~dua ediyorum rabbi bizi hastanelere düşürmesin hepimize normal yollardan sağlıklı gebelikler nasip etsinÖyle hakikaten. Bir kere benim doktorum olmadığı için başka doktora gitmiştim alttan muayene istemiyorum diye bir dövmediği kaldı. Hatta adam benle muhattap olmayıp asistanına söyletti bana söyleyeceklerini. Özel hastane üstelik
Önemli diye geçiyor ama aynı saat ve en az 3 saat uyku diye geçiyor ama olan olmuş bikere döngünün yam kesim noktasında değilsen bişey olmaz 0,1 0,2 fark varsa bir önceki güne bişey olmaz herhalde ya da hiç girme çatlama zamanıysa belirleyici olur ancak10.30 da kalktım olacaktı *