kaset test için evet kuzum bekle sabah ılk ıdrarla yap inşallah bebeğin seninledir aminAyy tatlı kuzum benımhayırlısı olsun bakalım ıkı gun daha bekleyım
kız bu cevabı sana vermedım ha , bu test guvenılır yarın sabah ılk ıdrar olsa daha net bellı olabılırdiEn ıyısı ıkı gun daha beklerım olamazsam adet dr a gıderım zaten orda kan verrım güzelim.
Evet bekleyelim inşallah vardır canımAyy tatlı kuzum benımhayırlısı olsun bakalım ıkı gun daha bekleyım
Bende 2 ay kullandım ilaç ve iğne bu ay kullanmadım c life aldım onu kullandım . Regl günümü bekliyorum şimdi bakalım o işe yaradımıeğer bu ay tutmazsa tekrar doktora gitmek istemiyorum.3 ay üst üste kullanılıyor ise kendim famera alıp yarım yarım içeceğim
artımed çok kötü bir ovülasyon testi hiç memnun kalmadım doktor 22mm yumurta gördüğünde bile çok silik çizgi vardıBence olabilir. Miratech markada pik görüp artımed te görmeyen olmuş. Okumuştum bir yerde.
İnşallah canım Rabbim sizlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsinTebrklerrrrrrİnşallah sağlıkla büüsün. Var canım.
Tebrklerrrrrrİnşallah sağlıkla büüsün. Var canım.
[/QUOTEKoyulasamayi bekleyip öyle mi kan testi vermeliyim şuan eğer varsa değer çok düşük çıkar sanırımTebrklerrrrrrİnşallah sağlıkla büüsün. Var canım.
Var benceTest konusunda uzmanım bak bakalım benım teste bı.3 saat tutup yaptm wc. 10 dakıka sonra cektım yaptıktan sonra bunu.10 dkkadan sonra kaale almayın yazıyor cunku.Sankı cok hafıf cızgı gordum gıbı ama coook silik.predıctor bu arada orjınal.Papatyamaviss D dra21 boyle cıktı canım yaptım
Eklerim canım sat bat ını söyleBeni de listeye ekler misiniz kızlar, bir de listeye eklenince ne oluyor biraz bilgi verir misiniz ?
Ekliyorum canım uğurlu gelsin
Daha 1 hafta var diye ben yapmadımYaptım canım sabah erken gebelik testi eşim ısrar etti tertemiz çıktı
Canım hayırlı olsun inan güzel şeylere nasıl ihtiyacımız varTest konusunda uzmanım bak bakalım benım teste bı.3 saat tutup yaptm wc. 10 dakıka sonra cektım yaptıktan sonra bunu.10 dkkadan sonra kaale almayın yazıyor cunku.Sankı cok hafıf cızgı gordum gıbı ama coook silik.predıctor bu arada orjınal.Papatyamaviss D dra21 boyle cıktı canım yaptım
Bence artış güzel çok sevindim canımKızlar pazar 19:30 da vermiştim 25,70 di salı bugün 15:00 verdim 61.67 çıktı iyidir değil mi sonucum