Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzumBence artış güzel çok sevindim canım
Sat 30 ocak, bat 19 şubat özel bir yere mi ekleniyor, yani mesajlaşma falan mı var yoksa buradan bildirim mi geliyor ? Çok teşekkür ederim bu aradaEklerim canım sat bat ını söyle
Özel bişey olmuyor keşke olsa)) birlikte konuşuyoruz fikir alışverişi dayanışma destek birlikte sevinme birlikte üzülme oluyor
Sat 30 ocak, bat 19 şubat özel bir yere mi ekleniyor, yani mesajlaşma falan mı var yoksa buradan bildirim mi geliyor ? Çok teşekkür ederim bu arada
Canım gayet güZel çıkmış değerin boşuna evham yaptın sağlıkla da devam eder inşallahTeşekkür ederim kuzum
En son 26 gün sürdü, benim genelde 24-25-26 asla şaşmaz . Yeni evlendim ilk evlendiğim 2 ay şaştı sonra normale döndüSayfa başındaki listeye ekleyeceğim sadece))
Döngün 21 gün mü sürüyor bu arada
İnşallah canım benim inşallah güzel ilerlerCanım gayet güZel çıkmış değerin boşuna evham yaptın sağlıkla da devam eder inşallah
48 saat olmadan 2 kattan fazla artmis gayet iyi bence canim. MasallahKızlar pazar 19:30 da vermiştim 25,70 di salı bugün 15:00 verdim 61.67 çıktı iyidir değil mi sonucum
Çok şükür kuzum iniallah böyle ilerler48 saat olmadan 2 kattan fazla artmis gayet iyi bence canim. Masallah
Gayet güzel canısı maşallah büyüyor minnoşKızlar pazar 19:30 da vermiştim 25,70 di salı bugün 15:00 verdim 61.67 çıktı iyidir değil mi sonucum
Yaptırmadım kı kuzum yarınkı randevumuda ıptal etmısler napıcam bılmıyorum senın baktımı doktorun kac cıktıKuzum senin progesteron kac cikti ? Papatyamaviss
Benmde 16 cikmis iyi midir bilmiyorum hic kendi doktorum cuma gel dediYaptırmadım kı kuzum yarınkı randevumuda ıptal etmısler napıcam bılmıyorum senın baktımı doktorun kac cıktı
Çok şükür kuzum ama kasıklarımda çok ağrı varGayet güzel canısı maşallah büyüyor minnoş
Günlük yüzde 60 diyorlar ya p şekilde hesaplayınca 64 yapıyor senin de saat olarak biraz erken işte tam güzelKızlar pazar 19:30 da vermiştim 25,70 di salı bugün 15:00 verdim 61.67 çıktı iyidir değil mi sonucum
Benım oglumda 11-12 cıktı ozamn verdı progestan kuzum lekelenmem vardıBenmde 16 cikmis iyi midir bilmiyorum hic kendi doktorum cuma gel dedi
Teşekkür ederim canımGünlük yüzde 60 diyorlar ya p şekilde hesaplayınca 64 yapıyor senin de saat olarak biraz erken işte tam güzel
Bende perşembe baktırayım ozamanBenım oglumda 11-12 cıktı ozamn verdı progestan kuzum lekelenmem vardı
30 ocak ve 19 şubat deyince 22 gün olmuyor mu canım ekliyorum o halde uğurlu gelsinEn son 26 gün sürdü, benim genelde 24-25-26 asla şaşmaz . Yeni evlendim ilk evlendiğim 2 ay şaştı sonra normale döndü