- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.668
- 35
Zaten asıl önemli olan ayın 5 inde pik gördüğün gün birlikte olmanız. 6 sında yumurta çatlayınca iş işten geçmiş oluyor zaten.6 sinda birliktelik olmadı kaçırdım mi o zmn bugün bı ise yaramaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten asıl önemli olan ayın 5 inde pik gördüğün gün birlikte olmanız. 6 sında yumurta çatlayınca iş işten geçmiş oluyor zaten.6 sinda birliktelik olmadı kaçırdım mi o zmn bugün bı ise yaramaz mı?
Erken gebelik mi yapsan bir taneben malesef hıc ates fln olcemedım zaten cocuk varsada ordan oraya valla perısanlıkta sogukta ne oldu bılmıyorum.kuzum ben hep beklenılenden erken adet olurum normalde.dpo benım 10-11 max 12 gun suruyor.o kadar kasık agrısına adet olmadım sımdı azaldı kasık agrısı ondan ıcıme bır suphe dustu.en son ılıskı 27 ocak sonra hıc yok.bılemedım kaset test yaptım dun negatıftı ama.
kuzum aksama kadar olmazsam predıctor alayımda yapayım sabah ınsallah bır aksılık olmazsaErken gebelik mi yapsan bir tane
inşallah vardır canım hayırlısı olsunkuzum aksama kadar olmazsam predıctor alayımda yapayım sabah ınsallah bır aksılık olmazsa
Sen stres yapma lütfen. Varsa da stres yaşamasın bebek. Moralini yüksek tut dualarımız sizinleben malesef hıc ates fln olcemedım zaten cocuk varsada ordan oraya valla perısanlıkta sogukta ne oldu bılmıyorum.kuzum ben hep beklenılenden erken adet olurum normalde.dpo benım 10-11 max 12 gun suruyor.o kadar kasık agrısına adet olmadım sımdı azaldı kasık agrısı ondan ıcıme bır suphe dustu.en son ılıskı 27 ocak sonra hıc yok.bılemedım kaset test yaptım dun negatıftı ama.
Ama aşılamayı falan çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yapiyolar ya yani yumurta çatladigi zaman onun için dedim.pik yaptığında yumurta henüz atılmamış yani döllenemez oluyorZaten asıl önemli olan ayın 5 inde pik gördüğün gün birlikte olmanız. 6 sında yumurta çatlayınca iş işten geçmiş oluyor zaten.
Evet kuzum 3000 binlere gelnce gozkyor ztnBende yarın gıdecegım umarım benımde kesem gozukur kuzum senı doktor cagırdıgına gore demekkı gozukur, yarın tam 7 gun olmus oluyor batla birlikte
Insallah kuzumÇok diğil canım ben adetime 3 gün kala 506 çıkmıştı..seninki 3 gün gecikmiş bile..sağ salim kucağına al
Esimin tarafinda var beni etkiler mi bu durummCanım demiştin ya ailede ikiz var diye öyledir belki de
Valla canım ailede olursa diye biliyorum ama kadın erkek tarafı ne derece etkilidir bilmiyorumEsimin tarafinda var beni etkiler mi bu durumm
Benım oglum dıyorki anne karnında iki tane bebek varValla canım ailede olursa diye biliyorum ama kadın erkek tarafı ne derece etkilidir bilmiyorum
Bakalım yarın gorucez kuzum ne olacakEvet kuzum 3000 binlere gelnce gozkyor ztn
Tebrklerrrrrr İnşallah sağlıkla büüsün. Var canım.Bunu da şuan çektim kuruma çizgisi değildir inşallah ilk 10 dakika içinde çektim
TEbriklerrrr, var canım görünüyor. Sağlıklı bir hamilelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Burada çok az ince çizgi gözüküyor kuruma çizgisi mi bilemedim
Bu çizgi kuruduğu zaman çıktı bende suya tutum bu seferde de pembe çizgi silinmedi ve 3 gündür de gecikmem varTEbriklerrrr, var canım görünüyor. Sağlıklı bir hamilelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sen tam emin olabilmek için yarın sabah ilk idrarınla bir daha test yapabilir misin. O zaman daha net anlaşılır ve üstünde yazan süre içerisinde mi çıkıyor çizgi ona bak bakalım mutlaka.Bu çizgi kuruduğu zaman çıktı bende suya tutum bu seferde de pembe çizgi silinmedi ve 3 gündür de gecikmem var