2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

bu ay doktor trivag verdi çok çok az bir enfeksiyon var dedi bunu kullan dedi hatta hamile kalmanı bile kolaylaştırabilir dedi zaten geçen ayda ateşten olmadı gibi erken adet oldum 3 gün doktor dedi kimyasal olmuş olabilir.
 
Hayirli uğurlu olsun minik saglikla gelsin özel olmazsa hacım dediğin volum mü acaba kacti o değer
 
Kızlar şimdi fark ettim , bir uygulamada bat 2 şubat diyor birinde 1 gün gecikme diyor. Gecikme olana yumurtlama tarihimi girmiştim. Ondan dolayı mı geri çekti dersiniz ? Başına böyle birsey gelen var mı?
adet takvimim yanlış hep bende bebek düşündükten sonra dikkat ettim tarihler yanlış ovü yanlış fermonter çok doğru tutuyor ben bil yıl geriye dönük girdim şaşmadı hiç ovü testiyle takipte ettim. 2 aydır bıraktım doktorla takip ediyoruz diye bu ay yine ovü testi aldım.
 
Gerçekten mi :))
Ben de çok inanıyorum buna
Ablam hep derdi dua ederken dikkat et tarih şekil bile koy duana genel dua etme derdi hep bana ben de çok inanıyorum
Aynen öle oncedn hep dua ediyordm Allahim adet olmiim adet olmiim die sonra olmamaya hep kist cikmaya basladi pesine prolaktinim yukseldi bu kezde adet olsm die dua ettm iki yil :)) yani dualarimizi dogru ve isteklerimizi direk söylemenin ne kdr onemli oldugunu bir kez daha anladm :)) ablalar her zaman haklidir :))))
 
cok sevındım kuzucum ya sağlıkla dogsun saglıkla buyusun ınsallah hangı marka kaset testtı elındekı canım -bende hamıle oldğumu öğrendim henuz yenı bat gunun mu :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…