- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
Yarın sabah ilk idrarla dene canım varsa eğer çıkma ihtimali yüksek , inşallah vardırheyecanla bekliyorum ama içimden bugün yapmak geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah ilk idrarla dene canım varsa eğer çıkma ihtimali yüksek , inşallah vardırheyecanla bekliyorum ama içimden bugün yapmak geliyor
Senin az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallahMerhaba herkese! sevayd beni de ekler misiniz? :) SAT 4 Ocak BAT 2 şubat
bakalım hayırlısı inşaallah, Allah bekleyen herkese nasip etin.Yarın sabah ilk idrarla dene canım varsa eğer çıkma ihtimali yüksek , inşallah vardır
heyecanla test yapacağım günü bekliyorum. Hayırlısı inşaallahSenin az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah
Ben olsam yapardım kesinheyecanla bekliyorum ama içimden bugün yapmak geliyor
İğne yokmuş hiç bir yerde canım depolarda da yokmuş kaç yer gezdik bulamadık.yarın tekrar bakacağız yarın da bulamazsak zaten geçmiş olsun aynen öyle ikinci denemede tüp bebekçi diyorO nasıl doktor öyle ya. Çok saçma. Tam çatlaması için gerekli büyüklükte aslında. İmkanın varsa kendin al catlat kesinlikle. Hayrına çalışmalar falan. Bildiğin sömürüyor. Sağlık tüccarı
Hayır canım çatlatma evresini geçmiş dedi adetin gecikirse gel dedi.çatlamazsa ne olacak hiç bişi demedi.iğme de yokmuş depolarda alamadımBana da iğne vermedi ama benim de hızla büyüdü çatladı. Baktı mı sonradan çatlayıp çatlamadığına? Neden başından savar gibi davrandı anlamadım. Ne uyuzlar ay
aklıma girme zaten düşünmemeye çalışıyorum ahahaBen olsam yapardım kesin
allahım hayırlı olsun canımlar sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah :))@fnd_50 @melisaa93 sevayd @trueliving_ imagination forever @tubiiloji @melegim can @dra_21 @Niqu @Belisimm @bebekheyecani anam kım vardı baska kızlar sabah sabah bu kadar kullanıcı adı aklıma geldı
Ve benım için diğer hamişlerden önemli kişiler @maman @pozitifbiri
@maman
Kızlar cok sevındım gercekten Allahım’a sukurler olsun saglıklada ılerler ınşallahhhhh en buyuk ıstegım suan bu buyusun kocaman olsun oyuzden bu bı ıkı hafta cok onemlı benım için sizler de bana dua edın inşallah büyür.
Gelelim bu hafta içtiğim onca ilaca inşallah Rabbım onu korur , okadar kotu gunler gecırdım ki, içmeden cok cok zordu. Ve tek gun oldugu ıcın ilişki ihtimal de vermedım cok acıkcası oyuzden saglıgıma tedavime devam ettım. Kızlar sız konuyu bılıyorsunuz aminn Bu grupta pozıtıf test ile başlatıyorum hepınız teker teker sızde pozıtıflenıyorsunuz tamammı
Biri takvimim uygulaması baykuslu olanÖbürü hangi uygulama pembe olan?
hemde mis gibi var :) sağlıkla gelsin bebiş :)Kızlar hayırlı sabahlar dün gecikmenin 3, günüydü test yaptım sabah uyandığımda test bu şekilde çıktı bu ilk 5 veya 8. Dakikada çıkan sonuç gebelik varmıdır sizce
Ben 1 ay takip ettim ovü testi ile stresten mi nedir bir türlü yumurtlama giremedim. Bir sonraki ay iğnenin catlamasini görmek için kullanmıştım.adet takvimim yanlış hep bende bebek düşündükten sonra dikkat ettim tarihler yanlış ovü yanlış fermonter çok doğru tutuyor ben bil yıl geriye dönük girdim şaşmadı hiç ovü testiyle takipte ettim. 2 aydır bıraktım doktorla takip ediyoruz diye bu ay yine ovü testi aldım.
Evet bu hafta içi yaptirmayi dusunuyirum tecrübelerimi paylaşırım sizinlesanırım iyi cihazlar orda varmış bende bayağa araştırmıştım
Siz ne zaman cektirdiniz acaba vajinal muayne gibi diyirlwr doğru muÇok memnun kaldım ağrısız çekiyor.
İlkinde anestezili girdim tıkalı çıktı.
Gözümün önünde tıkanıklığı açtı 5 dk da ve sıfır acı ve ağrı ile ...
İnşallah iyi geçer ben kendimi çok korkutmuştumEvet bu hafta içi yaptirmayi dusunuyirum tecrübelerimi paylaşırım sizinle
Adetin 9 . Günü yani 13 ocakta çektirdim.Siz ne zaman cektirdiniz acaba vajinal muayne gibi diyirlwr doğru mu
Askım gıttm dr a rontgen cekılemem hamılelık planım var dedım adam muane ettı çürük yok dısardan gozuken ama 20lık dıs sürtüyor yandakıne diş etı cekılmesı olmus yra olmus orası dedı 1 hafta bı takıp edelım hamılelık yoksa bı fılm cekmemız lazım dedımajezıgın gargarasını sıkıyodum onuda sıkma şüphen varsa dedı.tuzlu suyla gargara dedıSağol canım inşallah o kadar ağrıya sebep oluyorsa ama iltihap vardır onun içinde antibiyotik dediğin gibi şart
İnşallah iltihap değil de genel ağrısıdır öyle ihmal etmeden git yine de sen belki antibiyortiksiz çekim yapacak o fırsatı da kaçırmış olmayasın. İltihap olsa gece uykundan bile uyandırır zonklama çünkü yerinde duramazsın ben de çok çektim yıllarca diştem ağrıdan kardeşim geçen gün aynısı oldu gece acilden diş hastanesine girdi iki iğneyle çekti kurtuldu antibiyotik falan vermedi.20 lik ağrısı kötü oluyor çünkü inşallah iltihap yoktur da 20 lik ağrısıdır çektirip kurtulursun . Zaten o dişler çekilmeye mahkum dişler
Geçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı çıkarmadan gebelik haberini alırsinAskım gıttm dr a rontgen cekılemem hamılelık planım var dedım adam muane ettı çürük yok dısardan gozuken ama 20lık dıs sürtüyor yandakıne diş etı cekılmesı olmus yra olmus orası dedı 1 hafta bı takıp edelım hamılelık yoksa bı fılm cekmemız lazım dedımajezıgın gargarasını sıkıyodum onuda sıkma şüphen varsa dedı.tuzlu suyla gargara dedı
Benimde hazirlnma aşaması daha uzun sürdü sanki benim biraz ağrı olmuştu ama dayanilmayacak kadr değildi en önemlisi rahat olmakAdetin 9 . Günü yani 13 ocakta çektirdim.
Evet , endişelerimden bahsettim. Sagolsun rahatlattı. Zaten kocaman ekran var ordan izleyebiliyorsunuz . Ne bir acı ne bir ağrı hissettim. Ve işlem esnasında konuştuk, düşünün ki o kadar hissetmedim. Soyunup giyinmek hgs çektirmekten daha uzun sürdü en son işlem bittikten sonra yaza kadar haberinizi bekliyorum diye uğurladı ve sonuçları hemen verdi
Bıde kafama o takıldı sımdı ıyımımajezık gargara kullanma dedı ya.ıkı gundur kullandm ama.neyse artık ıcıne baktm hamıle olanlar ve hamıle olanlar kullanmasın dıyor.amaaan ne zor vallaha yaa hersey bıze anasını satayım bısey olmamıstır zaten daha tuttuysa bıle rahme yerlesmemıstır sonuctaSağol canım inşallah o kadar ağrıya sebep oluyorsa ama iltihap vardır onun içinde antibiyotik dediğin gibi şart
İnşallah iltihap değil de genel ağrısıdır öyle ihmal etmeden git yine de sen belki antibiyortiksiz çekim yapacak o fırsatı da kaçırmış olmayasın. İltihap olsa gece uykundan bile uyandırır zonklama çünkü yerinde duramazsın ben de çok çektim yıllarca diştem ağrıdan kardeşim geçen gün aynısı oldu gece acilden diş hastanesine girdi iki iğneyle çekti kurtuldu antibiyotik falan vermedi.20 lik ağrısı kötü oluyor çünkü inşallah iltihap yoktur da 20 lik ağrısıdır çektirip kurtulursun . Zaten o dişler çekilmeye mahkum dişler
Ay süper hadi inşallah açık mi çıktı tupleriniz pekiAdetin 9 . Günü yani 13 ocakta çektirdim.
Evet , endişelerimden bahsettim. Sagolsun rahatlattı. Zaten kocaman ekran var ordan izleyebiliyorsunuz . Ne bir acı ne bir ağrı hissettim. Ve işlem esnasında konuştuk, düşünün ki o kadar hissetmedim. Soyunup giyinmek hgs çektirmekten daha uzun sürdü en son işlem bittikten sonra yaza kadar haberinizi bekliyorum diye uğurladı ve sonuçları hemen verdi