- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Allah'ım nasıl uyanıp yapacaksınız ben yapamıyorum ya kendimi hazırlamadan asla adapte olamıyorum çok kuruluk oluyor o zaman daKızlar çok gaz ağrım var ya iğne yapıyor mu değerlendirme saatlerimizde sabahın körü 4 5 arasıdövme fabrikasındayim bugün zemin deprem oluyor gibi aşırı böyle zıplayıp duruyoruz. Preslerin hepsi açık sürekli sandalyemden zıplıyorum çok gerildim proje dolayisiyla 1 hafta burdayım birsey olmaz inşallah böbrek taşım olsa düşer o derece sürekli zipliyoruz Dr 4 değerlendirme verdi 3 kaldı ama ben 36. Saate de kafama göre ekledim 4 değerlendirmem kaldi yarın çarşamba perşembe sabah 4 5 sonra 7 de ise gidecez uykusuz bir hafta olacak
Hoşgeldin kuzum, ben de bugün geldim :)Kizlar merhaba ocak ayı grubundan bugün transfer oldum
Hosbulduk canım sende hoşgeldinHoşgeldin kuzum, ben de bugün geldim :)
Allah senden de razi olsun canim insallah en kisa zamanda nasip olur ben hamile kaldim ama henuz kucağima almak nasip olmadi insallah Rabbim bekletmezMerhaba canım teşekkür ederim canım Allah razı olsun ne güzel kalmışsın maşallah biz de doğal olmasını istiyoruz olmazsa aşılama falan düşünürüm varikosel ameliyatı düşünmüyorum canım amin inşallah bana ve isteyen herkese sizde istiyorsanız size de nasip etsin hayırlı ve tez zamanda inşallah
Amin canım cümlemizin inşallah ne sevinirim herkes kalsa bende kalsam amin inşallah hayırlı tez şekildeAllah senden de razi olsun canim insallah en kisa zamanda nasip olur ben hamile kaldim ama henuz kucağima almak nasip olmadi insallah Rabbim bekletmez☺
Insallah canm Rabbim nasip etsin isteyen herkese hayirli evlat bizlere de hayirli anne olabilmeyiAmin canım cümlemizin inşallah ne sevinirim herkes kalsa bende kalsam amin inşallah hayırlı tez şekilde
Gecen ay ilk defa denemiştik ama tam değerlendirememistik, o zaman akıntıdan ağrılardan anlamıştım test falan yoktu, şimdi test yapıyorum ne akıntı var ne pik görebiliyorumOlacak olacak her ay birbirini tutmuyor ki
Yaa neden öyle oldu kiBilincaltinda kendimizi uzuyoruz.ben gece mesela yatagimdan kalkip dolabin arkasina saklanmisim esim cok korktu beni oyle gorunce bende cok korktum
Aynı dertten muzdaribim hiç beğenmedim ama kurcalamadim daTelefonu guncelledım az once arka plan mavı oldu kuzular yaa hıc sevmedım boyleduzeltmenın yolu varmı?
Valla bende bu aydan bişey anlamadım pik olmadan silikleşti bu akşam benimde az önce akıntım oldu canımGecen ay ilk defa denemiştik ama tam değerlendirememistik, o zaman akıntıdan ağrılardan anlamıştım test falan yoktu, şimdi test yapıyorum ne akıntı var ne pik görebiliyorum
Acaba fazla sıvı alımı falan mı oldu senin de, ben gün aşırı devam ediyorum canım. Bu ay tam göreyim demiştim testle geçen aydan daha beter olduValla bende bu aydan bişey anlamadım pik olmadan silikleşti bu akşam benimde az önce akıntım oldu canım
Ayarlardan değiştiriliyor ama kayıt olmuyor sanırım sayfa değişince bozuluyor tam yapamadılar galibaTelefonu guncelledım az once arka plan mavı oldu kuzular yaa hıc sevmedım boyleduzeltmenın yolu varmı?
Bend e merak ediyorum nasıl oluyor. Başımıza gelirse ön bilgi olur.Kızlar bu hafta testti kontroldü işten izin aldım.hazır oyleyken eşimde kontrol olsun diye bi merkezde sperm testi vericek acaba nasıl oluyo biliyo musunuz biraz gerildi de
Değişiyor aslında ama bu konuya girince tekrar mavi oluyorBu mavi arka plandan nefret ettim
Eşim ikinciyi vericek bu sene. geçen sene mayısta verdi haziranda hamile kalmıştım şansa. İlk gidiyor odada örneği dolduruyor 4 gün perhiz yapmış bir şekilde tabii. Sonra 1 hafta sonra tekrar gidip veriyor 3-4 gün perhiz yapmış bir şekilde. Sonra o iki sonucu karşılaştırıyorlar sanırım ikisini bir almıştık biz. Sorun çıkmamıştı şükür. Şimdi yine vericek bakalım ne durumdayızKızlar bu hafta testti kontroldü işten izin aldım.hazır oyleyken eşimde kontrol olsun diye bi merkezde sperm testi vericek acaba nasıl oluyo biliyo musunuz biraz gerildi de