Bir gebenin günlüğü şimdi yaptım sanki silik gibiBu ne marka peki canım ? İnş yarın piki görürsün :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gebenin günlüğü şimdi yaptım sanki silik gibiBu ne marka peki canım ? İnş yarın piki görürsün :))
Yok canım vardı bitkisel kullandım aktar vermişti aralıkta sonra kendi kendine geçti çok hafif kaldıysa canımBazı kişilerde biraz öyle oluyor ama bazende enfeksiyondan oluyor kokum yok değil mi
Migren tetikliyor ama başka topiklerde orijinal renk var burda niye böyleEvet çok göz yoruyor sinir oldum bende
Laborquick çok değişik yorumlar okudum sitelerde birisi meyve suyu konsantresi damlatmiş ve pozitif çıkarmış korkudan elimi değdiremiyorumBence normal daha sağlıklı mesela geçen ay predictör yaptım çizgi vardı ama kanda negatifti şimdi evde laboquick var ama zaten ocak ayında boş geçtik
Hımm evet belki olabilir canımYok canım vardı bitkisel kullandım aktar vermişti aralıkta sonra kendi kendine geçti çok hafif kaldıysa canım
Resmen kese gibi hatta ilk resimde içinde bebek var gibiAşkım dün baya yedim bugün kontrole gittim düşün bana mısın dememiş. Viyana kapısını zorlar gibi zorluyorum yumurtayı git gide büyüyo. Ultrason fotosunu verdi bakın soldaki cumartesiye ait sağdaki bugün. Eşim diyo ki dışardan bebeğe bakıyo gibi görünüyoruz ama aslında gördüğümüz yumurtan
Kuzum baktim nete biraz 18 25 mm arasi catlamaya hazırmış yani seninki bir gün daha durmaz bene çatlamastirAşkım dün baya yedim bugün kontrole gittim düşün bana mısın dememiş. Viyana kapısını zorlar gibi zorluyorum yumurtayı git gide büyüyo. Ultrason fotosunu verdi bakın soldaki cumartesiye ait sağdaki bugün. Eşim diyo ki dışardan bebeğe bakıyo gibi görünüyoruz ama aslında gördüğümüz yumurtan
Hayda neye inanacağımı şaşırdım bitsin Almıycam bunu inşallah gerekte kalmazLaborquick çok değişik yorumlar okudum sitelerde birisi meyve suyu konsantresi damlatmiş ve pozitif çıkarmış korkudan elimi değdiremiyorum
Yapıcam olmadı aşko masaj iyi gelir belkiViyana bir günde kuşatılmadı aşko sen devam et yumurtlama masajı var onu yap YouTube dan bakarak ben hiç yapmadım ama dene canım yine de hiç yumurta baktırmadım şaşırdım bebiş gibi vermişler eline inşallah bu ay bebiş bakarız hepimiz amin
Maşallah ya tü tü
Femara verdi bana beybiKlomen vermedi mi canım sana
Yaa onu da görürüm inşallah aminResmen kese gibi hatta ilk resimde içinde bebek var gibi
Ayy hadi inşallah aşko yaaKuzum baktim nete biraz 18 25 mm arasi catlamaya hazırmış yani seninki bir gün daha durmaz bene çatlamastir
Hahaha tövbe tövbe güldüm akşam akşam neler var neler kız gebelik testi ne ki yumurtalıklardan anlasam eve ultrason cihazı alcam umarım kan testin pozitif çıkar da gerek kalmazHayda neye inanacağımı şaşırdım bitsin Almıycam bunu inşallah gerekte kalmaz
Hmm Allah yardımcınız olsun canım aldığınız dualarla tutar İnşAllahMecbur canım ya sağlıkçıyım ben ambulansta çalışıyorum ya arkada zıplıyorum ya hasta kaldırırken nasıl olacak tutacaksa
Yapıcam olmadı aşko masaj iyi gelir belki
Femara verdi bana beybi
Yaa onu da görürüm inşallah amin
Ayy hadi inşallah aşko yaa
İnşallah canım inşallah sen ne durumdasın şuan topikte çok kişi var soruyorum hatırlamak içinHahaha tövbe tövbe güldüm akşam akşam neler var neler kız gebelik testi ne ki yumurtalıklardan anlasam eve ultrason cihazı alcam umarım kan testin pozitif çıkar da gerek kalmaz
Ben ondan almıştım kasım ayında hiç memnun kalmadım innovita diyorum başka bir şey demiyorum çok hassas ve netBir gebenin günlüğü şimdi yaptım sanki silik gibi
2 ay çok net göstermişti ya herhalde benim yumurtam büyümeden çatladı başka bişey anlayamıyom bu durumdan yarın yine tekrarlıcam öğlenBen ondan almıştım kasım ayında hiç memnun kalmadım innovita diyorum başka bir şey demiyorum çok hassas ve net
Gerçekten meye inancaz bilemedim Allahım bizede pozitif göstersin sağlıkla inşallah bendede laboquick var inşallah son olurBen ondan almıştım kasım ayında hiç memnun kalmadım innovita diyorum başka bir şey demiyorum çok hassas ve net
Amin canım Saolasın inşallah baya da alıyorum ama vakti zamanı var demekkiHmm Allah yardımcınız olsun canım aldığınız dualarla tutar İnşAllah
Vermedi canısı. Senin yumurta çatlamasında sorun yok dedi öncesinde progesteron 25 çıkmıştı çok iyi demişti. Ona istinaden konuştuEee catlatma iğnesi vermedi mi kocaman buyutmus yumurtani
İnşallah alırız canım inşallah Şubat ayı hepimizin ayı olsun inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi birbirimize müjdeleyelimKız 13 ocaktan bugüne daha bebek yok ortada 3885 tl harcadım. Eşimin vitaminleri 2200 tl tuttu. Özel sağlık sigortası yaptirdim kendime 5441 tl de ona verdim 10 binlik oldum yol dahil. Umarım meyvesini aliriz