• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hazir manti da hangisini alıyorsunuz. İçinin et kismi cok degisik geliyor bana.

Marasta çalışırken ev yapımı satardı bir tane kasap. Kendi etini verip bir kaç tane bayana yaptırıyorsun. Oradan alıyordum. Eşim diyordu artik mantığa profesyonel oldun diye 🤣 sonra itiraf ettim tabi de bir süre tebrikleri almistim eşimden 1🤣🤣🤣🤣🤣
valla ben gerçek mantının tadını unuttuğum için bana normal geliyor🤣
şarküterilerde açık satılanlar var ya canım buzlukta onlardan alıyorum ben idare eder ama senin kasap iyiymiş öyle bir yer bulmak lazım🙂

Valla yapabiliyorsanız buzluğu doldurun kızlar doğumdan önce. Mantı yapabiliyorsanız az az yapın atın, diğer şeyleri hazırlayın, pratik yemekler sarmalar, kışlıkları vs. Doğumdan sonra çok ihtiyaç oluyor lohusa döneminde. Dolaptan çıkar hazır şeyler hele ki bulunmaz nimet. Ben şimdi yazın dolduracağım buzluğu. 😂

Mantı konusunda da tek çocukken ben de yapardım da bir kere canım çekti ikinci kızımdan sonra yapayım dedim. Tabi evde iki bebek. Hamuru açtım ama yavaş yapınca tabi hamur mu kurumadı hamur sıcaktan mı erimedi... Bebelerle uğraşırken mantılar birbirine mi yapışmadı... Eşim eve geldi dedim bu mantılar yenecek 😂 Neyse haşladık yedik ama komedi yani...
çok mantıklıymış bu hiç aklıma gelmez böyle şeyler🤩

Valla yapabiliyorsanız buzluğu doldurun kızlar doğumdan önce. Mantı yapabiliyorsanız az az yapın atın, diğer şeyleri hazırlayın, pratik yemekler sarmalar, kışlıkları vs. Doğumdan sonra çok ihtiyaç oluyor lohusa döneminde. Dolaptan çıkar hazır şeyler hele ki bulunmaz nimet. Ben şimdi yazın dolduracağım buzluğu. 😂

Mantı konusunda da tek çocukken ben de yapardım da bir kere canım çekti ikinci kızımdan sonra yapayım dedim. Tabi evde iki bebek. Hamuru açtım ama yavaş yapınca tabi hamur mu kurumadı hamur sıcaktan mı erimedi... Bebelerle uğraşırken mantılar birbirine mi yapışmadı... Eşim eve geldi dedim bu mantılar yenecek 😂 Neyse haşladık yedik ama komedi yani...
Bu konu da cok haklisin. Yazin evdeyken birseyler hazırlıyordum bende. Okul donemi başlayınca baya götürüyordu beni
Annem uzakta gelip oyle uzun süre kalamaz. Kayinvaldem zaten hasta kendisi bakıma muhtaç. Bazan diyorum tek başıma ne yapacam diye ama tek care dolabı hazırlıklı hale getirmek sanirim.

Kizlar yarın 13. Haftada olucam 3 -4 gündür mide bulantilarim tekrar başladı normal mi bu ?sabah 10 da yediğimi akşam 5.5 da hazmedememisim .

Bu konu da cok haklisin. Yazin evdeyken birseyler hazırlıyordum bende. Okul donemi başlayınca baya götürüyordu beni
Annem uzakta gelip oyle uzun süre kalamaz. Kayinvaldem zaten hasta kendisi bakıma muhtaç. Bazan diyorum tek başıma ne yapacam diye ama tek care dolabı hazırlıklı hale getirmek sanirim.
o tek başınalığı çok iyi anlıyorum ben de diyorum sezaryen olursam napicam acaba bakacak insanım yok.. Allah yardımcımız olsun🙏

o tek başınalığı çok iyi anlıyorum ben de diyorum sezaryen olursam napicam acaba bakacak insanım yok.. Allah yardımcımız olsun🙏
Kocam da oyle becerikli bana bakabilecek potansiyelde birisi degil ona da güvenemiyorum. Dolaba hazirlarsam ancak çıkarıp getirir tek care bu gorunuyor
Allah yardımcımız olsun gercekten

ayy bilmiyordum burayı çok iyi oldu hemen bakıyorum😍 hiç anlamam böyle şeylerden ama çok hevesim var
Ben mutfagi yakan cinstenim 🤣🤣 Alhim beni hamarat bir ev hanımı yap diye dua ettigimi bilirim 🤣🤣🤣 esimde yemege oyle düşkün hep mutfakta dolapta pasta börek birseyler olsun isteyen birisi. Bu yemegi lezzetli yapma işini refika mutfak okulundan öğrenecek gibiyim. Kis hazırlıkları da 2 yıldır nerveste nin sayfasından takip ediyorum.
Esimi pizzaya mantıkla bir şekilde idare ettim. Yada hep disardan aldi adamcağız 🤣🤣🤣
Ama bebek olunca bizimde saglikli beslenmemiz lazim. Bir şekilde bu ev hanimligini basarmam lazim
Evlilik beni buna adapte edemedi ama bebek edecek gibi görünüyor

Hazir manti da hangisini alıyorsunuz. İçinin et kismi cok degisik geliyor bana.

Marasta çalışırken ev yapımı satardı bir tane kasap. Kendi etini verip bir kaç tane bayana yaptırıyorsun. Oradan alıyordum. Eşim diyordu artik mantığa profesyonel oldun diye 🤣 sonra itiraf ettim tabi de bir süre tebrikleri almistim eşimden 1🤣🤣🤣🤣🤣
Bize yakın bir mandıra var oradan alıyoruz ev yapımı sözde ama bilmiyorum 🤷‍♀️ 😂
Kötü değil lezzetli baya 🤤
Yaaaa 😂 Söylemeseydin keşke 🙈
Gerçi istesek onlardan daha güzelini yaparız ama canımız istemiyor demek 💁‍♀️

Prilam kullanıyorum verdi doktorum zofer verdi kesmeyince en güçlüsü bu bunun üstüne veremeyiz dedi doktorum gerçekten de çok ilgili gece gündüz 7/24 arasam cevap veriyor çok seviyoruz. O da en fazla 1 aya düzelirsin dedi o yüzden serum yazdı bana su içemediğim için adam da benimle birlikte üzülüyor. 6 düşük geçmişim var ilk defa sağlıklı bir gebelik yaşıyorum bunun üzerine Covit oldum 10 gün önce hastanede kaldım 2 gün yüksek ateşten her şey üst üste geldi covitten sonra bulantılarım daha fazla arttı. Afedersiniz affınıza sığınarak söylüyorum balgam yaptı bende hastalık o yüzden bulantılarım arşa çıktı şimdi hala da hasta gibiyim ve ben gerçekten de çok fazla yoruldum. Size de çok geçmiş olsun hem benim durumumu yaşamışsınız hem de kanamanız olmuş Allah bir şekilde bizi sınıyor herhalde annelik gerçekten de zor. İnşallah şu süreçleri sağlıkla atlatırız 😢
Amin canım , çok geçmişler olsun.ben inanıyorum ki allah dağına göre kar veriyor. Onca güçlüğe rağmen ayaktayız biraz daha sabır. 2. Trimesterı hep birlikte partilicez kutlayacağız inşallah.

Mantıklı gerçekten yapmak lazım ya çok iş görür 🤓
Ben tek başıma asla yapıyorum sarma falan çok çabuk sıkılıyorum… Annem,kayınvalidem gelince dolaba istif yaptıracağım 😂

Ben mutfagi yakan cinstenim 🤣🤣 Alhim beni hamarat bir ev hanımı yap diye dua ettigimi bilirim 🤣🤣🤣 esimde yemege oyle düşkün hep mutfakta dolapta pasta börek birseyler olsun isteyen birisi. Bu yemegi lezzetli yapma işini refika mutfak okulundan öğrenecek gibiyim. Kis hazırlıkları da 2 yıldır nerveste nin sayfasından takip ediyorum.
Esimi pizzaya mantıkla bir şekilde idare ettim. Yada hep disardan aldi adamcağız 🤣🤣🤣
Ama bebek olunca bizimde saglikli beslenmemiz lazim. Bir şekilde bu ev hanimligini basarmam lazim
Evlilik beni buna adapte edemedi ama bebek edecek gibi görünüyor
al benden de o kadar öğrenci evi gibi yaşıyoruz bi ara pizza kutularından kule olmuştu😂😂😂
bir şeyler yaparsak buradan da paylaşalım fikir olur birbimize.
ben bugün instagramda lutenitsa diye bir sosa denk geldim çok hoşuma gitti. şimdi senin attığın sayfada da baktım o konuşuluyor. sos salça vs bayılırım bu da bulgar göçmenlerine aitmiş. benim baba tarafım da öyle ama biz bilmiyoruz.
sonuç olarak çok yapmak istedim ama ne zaman vakit bulup da yapacağım bilmiyorum🙈
dediğin gibi bizi anca bebek ev hanımı yapacak inşallah🙂

Back