• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ah canım benim azıcık yakın olaydık nolurdu ne güzel mantı açan bi arkadaşım olurdu😄 bi de aklıma kayseri yağlaması geliyo.....200 kiloyla doğum artık....😂
Biri benim kulağımı mi çınlattı hadi ben acayim siz içleyin aksamasa güzelce pişirip yiyelim akşamda yatarken yağlama yaparız ohh mis gibi 😂😂😂

Maşallah size, mantı açan bile var. Ben elimden gelse tuvalete bile kalkmayacağım 😂 eşim istediğim yemekleri güzel yapamıyor diye anneme geldik 1 ay önce, yerlerde yuvarlanarak “anneeeğğ yemek hazır mı” diye bağırıyorum. Hamile değil de 13 yaşında gibi hissediyorum kendimi hahaha

Manti yapicam nedense daha basit geldi🤣
afiyet olsun canım😍
Biri benim kulağımı mi çınlattı hadi ben acayim siz içleyin aksamasa güzelce pişirip yiyelim akşamda yatarken yağlama yaparız ohh mis gibi 😂😂😂
hayali bile çok güzel😂
Bizde hiç hazır mantıyı yemeyiz normalini yediğimiz icin o biz cook kalın gelir
inşallah ben de bebem olduktan sonra iş hayatından uzaklaşıp mantılar açıp yağlamalar yapcam😍 egeliyim pek bilmem ama böyle iç anadolu güneydoğu yemeklerinin hastasıyım sırf yemek için oralara gitmek istiyorum😄

Maşallah size, mantı açan bile var. Ben elimden gelse tuvalete bile kalkmayacağım 😂 eşim istediğim yemekleri güzel yapamıyor diye anneme geldik 1 ay önce, yerlerde yuvarlanarak “anneeeğğ yemek hazır mı” diye bağırıyorum. Hamile değil de 13 yaşında gibi hissediyorum kendimi hahaha
yaa halsizlikten mi bulantın mı var? valla ben de şu an birinin bana bebek gibi bakmasını isterdim ama her iş üstümde herkese ben bakıyorum😄
sen de bugün yarın toparlanırsın canım az kaldı artık güzel zamanlara geçeceğiz biraz daha sabret🥰

yaa halsizlikten mi bulantın mı var? valla ben de şu an birinin bana bebek gibi bakmasını isterdim ama her iş üstümde herkese ben bakıyorum😄
sen de bugün yarın toparlanırsın canım az kaldı artık güzel zamanlara geçeceğiz biraz daha sabret🥰
Bulantıyı ilaçla hallediyorum. Geçen gün içmeyeyim belki düzelmiştir dedim, aman aman içim dışıma çıkıyor. Halsizlik var şu an, iki adım atınca nefes nefese kalıyorum. 4. aya doğru düzelirim diye düşünüyorum bakalım ☺️ Hepimiz eğlenceli kısma geçelim heemencik

Bende de halsizlik hiç geçmedi. Evde de olsa yürümeye gayret ediyorum o iyi geliyor.
Benimde yemeklerini annem yapıyor. Yakın oturmanın avantaji😁
Ev işlerini de kocam yapıyor 🤤 bütün gün kahvaltı yap , yürüyüş yap, kitap oku şeklinde geçiyorum zamanımı.
Yemeğin kokusuna bile tahammulum yok zaten çoğu seyi hala yiyemiyorum bir soğuma geldi ki bana. Sebze meyvesiz yaşayamayan ben, iki sebze iki meyve çeşidi dışında bir sey yiyemiyorum.
Kimi kilo almak istemiyor keşkee bana gelse kilolariniz🤤
Yarın kontrolüm var çok heycanliyim çok özledim minik cırbağamı😍😍

afiyet olsun canım😍

hayali bile çok güzel😂

inşallah ben de bebem olduktan sonra iş hayatından uzaklaşıp mantılar açıp yağlamalar yapcam😍 egeliyim pek bilmem ama böyle iç anadolu güneydoğu yemeklerinin hastasıyım sırf yemek için oralara gitmek istiyorum😄
Ah benimde hayalim o evde olmayı çok özledim. Hele bi de bebekle evde olmak 🥲🤲🏻❤️

Valla bende 2 gundur kendime gelebildim kuzum ya canim istedi ferah ferah disardan aldirmak istemedim vaktim var nasilsa diye evde yapiyim iki kisiyiz zaten dedim birazdna baslarim heralde
Iki kisi icin cok zor olmuyor gercekten. Surekli yaptigin zaman pratikte kazaniyorsun. Hatta ben iki üç seferlik yapıp dolaba bırakıyorum. Vaktin olmayınca cok pratik oluyor. Ben bir manti severim ve canımın isteyecegi günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😁

Şimdi bende mantı yapmak zorundayım ağzımın suyu aktı 🤤
Ama tek farkla benim hazır 😞
Ellerine sağlık şimdiden canım, bizim yerimizede ye o güzel mantından 🥰
Hazir manti da hangisini alıyorsunuz. İçinin et kismi cok degisik geliyor bana.

Marasta çalışırken ev yapımı satardı bir tane kasap. Kendi etini verip bir kaç tane bayana yaptırıyorsun. Oradan alıyordum. Eşim diyordu artik mantığa profesyonel oldun diye 🤣 sonra itiraf ettim tabi de bir süre tebrikleri almistim eşimden 1🤣🤣🤣🤣🤣

Valla yapabiliyorsanız buzluğu doldurun kızlar doğumdan önce. Mantı yapabiliyorsanız az az yapın atın, diğer şeyleri hazırlayın, pratik yemekler sarmalar, kışlıkları vs. Doğumdan sonra çok ihtiyaç oluyor lohusa döneminde. Dolaptan çıkar hazır şeyler hele ki bulunmaz nimet. Ben şimdi yazın dolduracağım buzluğu. 😂

Mantı konusunda da tek çocukken ben de yapardım da bir kere canım çekti ikinci kızımdan sonra yapayım dedim. Tabi evde iki bebek. Hamuru açtım ama yavaş yapınca tabi hamur mu kurumadı hamur sıcaktan mı erimedi... Bebelerle uğraşırken mantılar birbirine mi yapışmadı... Eşim eve geldi dedim bu mantılar yenecek 😂 Neyse haşladık yedik ama komedi yani...

Back