• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evlendikten sonra ben burada kis hazırlıkları sayfasını takip ettim. Ay müthiş seyler var. Simdi yine başlamışlardır. Ne nasil saklanır diye

Thread 'Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?' Popüler Konu - Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?
Ooo süper sayfa , benim derin dondurucum var ve bende atabildiğim herşeyi buzluğa atarım. Sarma, poaça, börek, kek.
Ben de evlendiğimde karı koca çok yoğun çalışıyorduk ve misafirimiz de eksik olmuyordu o yüzden sürekli hazırda bişeyler oluyor.

al benden de o kadar öğrenci evi gibi yaşıyoruz bi ara pizza kutularından kule olmuştu😂😂😂
bir şeyler yaparsak buradan da paylaşalım fikir olur birbimize.
ben bugün instagramda lutenitsa diye bir sosa denk geldim çok hoşuma gitti. şimdi senin attığın sayfada da baktım o konuşuluyor. sos salça vs bayılırım bu da bulgar göçmenlerine aitmiş. benim baba tarafım da öyle ama biz bilmiyoruz.
sonuç olarak çok yapmak istedim ama ne zaman vakit bulup da yapacağım bilmiyorum🙈
dediğin gibi bizi anca bebek ev hanımı yapacak inşallah🙂

Canım o lutenista ya bende o sayfada eridim bittim. En sonunda yaptim gecen yil. 3 kez denedim 2 ser kavanoz oldu. Birini sarımsaklı yaptim beğenmedim. Bide sirke tadi durdukça eksidi sevmedim. Sarimsaksiz sirkesiz olani sevdim sadece. Fikir olsun sana da

Afiyet şifa olsun 🙂
Sagol kuzum😚
Ooo süper sayfa , benim derin dondurucum var ve bende atabildiğim herşeyi buzluğa atarım. Sarma, poaça, börek, kek.
Ben de evlendiğimde karı koca çok yoğun çalışıyorduk ve misafirimiz de eksik olmuyordu o yüzden sürekli hazırda bişeyler oluyor.
Dondurucu olmasi lazim ya 2 kisiyiz diye onemsemiyodum 2 senedir ama fazlaca gerekli olacak gibi. Biz genelde annemle yap ye olayindaydik buzluk urunu sevmiyoduk ama evlenince ben kullanmaya basladim iyi oluyomus aslinda

Sagol kuzum😚

Dondurucu olmasi lazim ya 2 kisiyiz diye onemsemiyodum 2 senedir ama fazlaca gerekli olacak gibi. Biz genelde annemle yap ye olayindaydik buzluk urunu sevmiyoduk ama evlenince ben kullanmaya basladim iyi oluyomus aslinda
Bu şarküteri de zeytin aldığımızda poşete koyuyorlar ya kalın buzdolabı poşeti ben onlardan kullanıyorum kiloluk satılıyor. Onu kullanınca buzluk kokusu olmuyor. 🤗

Canım o lutenista ya bende o sayfada eridim bittim. En sonunda yaptim gecen yil. 3 kez denedim 2 ser kavanoz oldu. Birini sarımsaklı yaptim beğenmedim. Bide sirke tadi durdukça eksidi sevmedim. Sarimsaksiz sirkesiz olani sevdim sadece. Fikir olsun sana da
iyi oldu söylediğin ben de farklı farklı denerim o zaman, seneye yaza yapcakmışım gibi geliyo ama bakalım hayırlısı nasip ne zamanaysa🤣

Amin canım , çok geçmişler olsun.ben inanıyorum ki allah dağına göre kar veriyor. Onca güçlüğe rağmen ayaktayız biraz daha sabır. 2. Trimesterı hep birlikte partilicez kutlayacağız inşallah.
İnşallah canım inşallah hepimiz rahat ederiz.

afiyet olsun canım😍

hayali bile çok güzel😂

inşallah ben de bebem olduktan sonra iş hayatından uzaklaşıp mantılar açıp yağlamalar yapcam😍 egeliyim pek bilmem ama böyle iç anadolu güneydoğu yemeklerinin hastasıyım sırf yemek için oralara gitmek istiyorum😄
Insalalh bizde hep hamur işi niye bukadar kilo alıyoruz sanıyorsunuz hep bunlardan ötürü 😂😂
Arkadaşlar grupta mantı açmak lafları duyuyorum, siz gerçek misiniz? Babannem olsa derdi bak da karı gör , ne karılar var ya 😃
Evet sekerim gercegiz bize küçük yaşta öğretirler mantı yapmayı annemizle oturr öğreniriz

o tek başınalığı çok iyi anlıyorum ben de diyorum sezaryen olursam napicam acaba bakacak insanım yok.. Allah yardımcımız olsun🙏
Benim de bakacak kimse yok. Kayınvalidem sehir dısına tasındı ılk cocugumda 2 sokak arkamdaydı hayır görmedik. Benim ailem anne zaten yok derken ilk çocuğumda tektim 2. De de öyle olacak. İnsan alısıyor, zorlanıyor vs derken sonra kimseleri istemiyorsun. Yalnız kala kala bi medet ummaz oldum ben. De sezaryandan korkuyordum allah bi kolaylıgını verdi normal oldu ayaklandım 2. De ins öyle olur da kimseye muhtac olmam amin

Günaydn kızlar ben folik asiti içmeyi bıraktım Bi kaç gündür çünkü prillam içmeme rağmen gün içi mide bulantm hep devm ediyordu neyse bırktm biraz rahatm şimdi baktım buradan doktor 12 haftadan sonra kesiyomuş ve gercktn mide bulantısı yaparmış ben daha yeni öğrendim sizde söylemek istedim tabi çarsamba randevum var doktorda danıscm

İkili test yalnızca kan testi canım. Onunla alakası yok.

Ense kalınlığı ve burun kemiğine doktor 12. haftada bakar ultrasound ile. Mutlaka yapmıştır ölçümleri sana söylemese bile. Bir de yine bu ölçümler 20. haftada bakılacak ayrıntılıda da.
Ayrıntılı ultrason için bu konuda uzman doktorlardan özel kliniklerden vs randevu almak daha mı iyi olur acaba

Ayrıntılı ultrason için bu konuda uzman doktorlardan özel kliniklerden vs randevu almak daha mı iyi olur acaba
Aynen canım. Doktorun yönlendirir ya da sen kendin alırısn. Ben kendim almıştım randevu ikinci kızımda. Bunda devlete gidiyorum, devlette doktor yönlendiriyor.

Arkadaşlar 12+1 haftaligiz cinsiyet tahmini yapabilen var mi

Eklentiler

• IMG20220801121845.jpg
    IMG20220801121845.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG20220801120709.jpg
    IMG20220801120709.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 72
Back