• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar ben 12+1 de bugün gittim doktor kız gibi dedi ama bu haftalarda küçük ya değişebilir dedi bu durumda olan varmı ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri doktor kız diyince şaşırdım.ikisi de evlat sonuçta bı farkı yok benim için

Kizlar ben 12+1 de bugün gittim doktor kız gibi dedi ama bu haftalarda küçük ya değişebilir dedi bu durumda olan varmı ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri doktor kız diyince şaşırdım.ikisi de evlat sonuçta bı farkı yok benim için
12. Hafta cinsiyet icin erken arkadasim 17 haftaya kadar kiz saniyodu kiz dedi doktoru 17. Hafta erkek oldugunu ogrendi acele etmeyin bence cinsiyet icin şahsen ben 16. Haftayi bekliyorum kiz da bizim erkekte Rabbim saglikla kolaylikla gelmelerini nasip etsin 🤲

Günaydn kızlar ben folik asiti içmeyi bıraktım Bi kaç gündür çünkü prillam içmeme rağmen gün içi mide bulantm hep devm ediyordu neyse bırktm biraz rahatm şimdi baktım buradan doktor 12 haftadan sonra kesiyomuş ve gercktn mide bulantısı yaparmış ben daha yeni öğrendim sizde söylemek istedim tabi çarsamba randevum var doktorda danıscm

Canim bende 1 gun içmeyip denedim kendimi. Bulantim yine vardi ama o kadar olmadi kiyaslarsam tabi. Sonraki gün içmeye devam ettim benim daha 11 haftalik. Bir iki hafta daha dayanacam mecbur. Gebelikten once de içiyordum gece içersem uykumu kaciriyordu sadece. Ama.simdi bulanatiyi zirve yapiyor.

Bide şöyle birsey fark ettim içerisinde b12 desteği olan folik asit o kadar bulanti yapmiyor. Tek folikler daha beter

Kizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten 😔

Canim bende 1 gun içmeyip denedim kendimi. Bulantim yine vardi ama o kadar olmadi kiyaslarsam tabi. Sonraki gün içmeye devam ettim benim daha 11 haftalik. Bir iki hafta daha dayanacam mecbur. Gebelikten once de içiyordum gece içersem uykumu kaciriyordu sadece. Ama.simdi bulanatiyi zirve yapiyor.

Bide şöyle birsey fark ettim içerisinde b12 desteği olan folik asit o kadar bulanti yapmiyor. Tek folikler daha beter
Ben folidoce kullanıyorum bulantım burada yazılanlara göre çok az. İçerisinde b12 de var bulantımı hiç tetiklemedi gerçekten de

Back