- 24 Mayıs 2022
- 271
- 555
- 18
- 36
Merhaba ben de kocaelideyim. Hangi hastane ve doktora gidiyorsunCanım yaş 24 cinsiyet erkek birinci bebek şehir Kocaeli inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de kocaelideyim. Hangi hastane ve doktora gidiyorsunCanım yaş 24 cinsiyet erkek birinci bebek şehir Kocaeli inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız
Evet beni de 13 de çağırdı. 9 ağustosta gideceğimGünaydın kızlar. Bugün 10+6 oldum geçen hafta doktorum 3 hafta sonra gel dedi. 13.haftamda olacağım ikili test için normal değil mi.
Bugün doktora geldim 13 haftaysa yapamayız dediler. Dörtlü yapılacak bir ay sonra filan.Günaydın kızlar. Bugün 10+6 oldum geçen hafta doktorum 3 hafta sonra gel dedi. 13.haftamda olacağım ikili test için normal değil mi.
Kız gibi geldi banaArkadaşlar 12+1 haftaligiz cinsiyet tahmini yapabilen var mi
Bacaklarıni bağdaş gibi yapmış tm belli değil ama yüzde 60 erkek gibi dedi doktorKız gibi geldi bana
Gönlünüze göre olsunGGost
Bacaklarıni bağdaş gibi yapmış tm belli değil ama yüzde 60 erkek gibi dedi doktor
İnsallahGönlünüze göre olsun
Yakın zamanda belli olur zaten. Sağlıklı olsunlarda
Kaç olması gerekiyormuş ki ona göre gideyimBugün doktora geldim 13 haftaysa yapamayız dediler. Dörtlü yapılacak bir ay sonra filan.
11haftayı geçince gidin bence 13 banada çok geç geldi açıkcası. Benide 11+6da çağırmıştı o zaman yaptırdık.Kaç olması gerekiyormuş ki ona göre gideyim
12. Hafta cinsiyet icin erken arkadasim 17 haftaya kadar kiz saniyodu kiz dedi doktoru 17. Hafta erkek oldugunu ogrendi acele etmeyin bence cinsiyet icin şahsen ben 16. Haftayi bekliyorum kiz da bizim erkekte Rabbim saglikla kolaylikla gelmelerini nasip etsinKizlar ben 12+1 de bugün gittim doktor kız gibi dedi ama bu haftalarda küçük ya değişebilir dedi bu durumda olan varmı ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri doktor kız diyince şaşırdım.ikisi de evlat sonuçta bı farkı yok benim için
Bende 11. Haftaya yeni girdim 12+2 de gideceğim o güne randevu aldımKızlar aranızda 11 haftada ikili teste giden varmi benim 11+5 oluyor acaba erken olurmu ya şüpheye düştüm
Doktorumda bana 1 ay sonra geldi dedi ama ben o zaman 13 olucam hatta 2 gün önce gidicem haftasına geleceği icin 14 . Haftaya kadar olabilir yazıyor internetteBugün doktora geldim 13 haftaysa yapamayız dediler. Dörtlü yapılacak bir ay sonra filan.
Günaydn kızlar ben folik asiti içmeyi bıraktım Bi kaç gündür çünkü prillam içmeme rağmen gün içi mide bulantm hep devm ediyordu neyse bırktm biraz rahatm şimdi baktım buradan doktor 12 haftadan sonra kesiyomuş ve gercktn mide bulantısı yaparmış ben daha yeni öğrendim sizde söylemek istedim tabi çarsamba randevum var doktorda danıscm
Erken değil canım benim de o haftada yapıldı merak etmeKızlar aranızda 11 haftada ikili teste giden varmi benim 11+5 oluyor acaba erken olurmu ya şüpheye düştüm
Valla öle bi şansın varsa değerlendir tabiki de. Görüntüleme cihazına kadar iyi olursa avantaj. Hatta bi de çıkmadan 4 boyutlu 5 boyutlu ne varsa, resim isteAyrıntılı ultrason için bu konuda uzman doktorlardan özel kliniklerden vs randevu almak daha mı iyi olur acaba
Ben folidoce kullanıyorum bulantım burada yazılanlara göre çok az. İçerisinde b12 de var bulantımı hiç tetiklemedi gerçekten deCanim bende 1 gun içmeyip denedim kendimi. Bulantim yine vardi ama o kadar olmadi kiyaslarsam tabi. Sonraki gün içmeye devam ettim benim daha 11 haftalik. Bir iki hafta daha dayanacam mecbur. Gebelikten once de içiyordum gece içersem uykumu kaciriyordu sadece. Ama.simdi bulanatiyi zirve yapiyor.
Bide şöyle birsey fark ettim içerisinde b12 desteği olan folik asit o kadar bulanti yapmiyor. Tek folikler daha beter
Merhaba bende kocaelideyim 03.02 görünüyor doğum benimde ancak doktorum cinsiyetini göremedi siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba öğrenebilir miyimCanım yaş 24 cinsiyet erkek birinci bebek şehir Kocaeli inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız
Bende bir kutu ondan ictim daha rahattım. Sonra normalin geçtim dört beş gündür daha arttırdı. Tekrar alacam folidoceBen folidoce kullanıyorum bulantım burada yazılanlara göre çok az. İçerisinde b12 de var bulantımı hiç tetiklemedi gerçekten de