- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.861
bizim bi akraba vardı oda kullanıyordu iğne hamileliğini öğrendikten sonra doktora gidip başlamıştı pozitif görünce doktora görün bence o şekilde ilerle canım@Cey1an canım sende iğne kullanıyorum demiştin sürece nasıl başlanıyor?
Bana bşr şeyler değiyordu dün :) bugün nasıl oldu acabayada ne zaman başlıyor yukarı çekilme ebe yok muuuu bilen anlatsın
Ahaha valla onu dinleyecek müsşatlikte değilim kuşum ama akşam iyi akıl ettin bi bakayım :) çok Google yazdım ama anlamadım video iyiyse anlarız bellimKız aç youtube dan dinlesene bağırana kadar cahal( sanki ben de çok biliyorum da )
Ahaha valla onu dinleyecek müsşatlikte değilim kuşum ama akşam iyi akıl ettin bi bakayım :) çok Google yazdım ama anlamadım video iyiyse anlarız bellim
Yok bir de acilde inanmazlardo, bu kendi başına bir işler cevismeye çalışmış derlerdiSafransari inan anlatınca komik geliyor ama çok korkmuştum yaaaa, düşünsene acile düştüğünü , sorun ne, içimde prezervatif kaldı bir süre de eşim baktı içime göremedi hayır ortalık malı olmasına mı yanarsın şeyimin yok yatagın üstünde çıkmasına mı prezervatifin, gebertecektim eşimi yere bile baktım yok orda deyip durdu çünkü
İlahi ya sabah sabah güldürdün kızzSafransari inan anlatınca komik geliyor ama çok korkmuştum yaaaa, düşünsene acile düştüğünü , sorun ne, içimde prezervatif kaldı bir süre de eşim baktı içime göremedi hayır ortalık malı olmasına mı yanarsın şeyimin yok yatagın üstünde çıkmasına mı prezervatifin, gebertecektim eşimi yere bile baktım yok orda deyip durdu çünkü
Bende guvenmıyorum yanı boyle kameradan gozuken seylereBen bu teste güvenmeyip protesto ediyorumama çizgide var orası ayrı tabi
ama ama bence noYaaa görüyorum görüyoruuuumm
1. De gördüm ben
Hahah sağ olsun ya gerçekten herşeyi söylüyor sende oda ikinizden de Allah razı olsun canım
Benim telefon çözünürlüğünden mıdır bedir, burdakileri görüp havalara uçtuğu cizgileri ben göremiyorum normalde.Bende guvenmıyorum yanı boyle kameradan gozuken seylerecıplak gozlede bısey gormuyorum zaten aksıyon olsun
ama ama bence no
hamilelik oluncamı yukarı çıkıyor ilk defa duyuyorumBana bşr şeyler değiyordu dün :) bugün nasıl oldu acabayada ne zaman başlıyor yukarı çekilme ebe yok muuuu bilen anlatsın
Safransari inan anlatınca komik geliyor ama çok korkmuştum yaaaa, düşünsene acile düştüğünü , sorun ne, içimde prezervatif kaldı bir süre de eşim baktı içime göremedi hayır ortalık malı olmasına mı yanarsın şeyimin yok yatagın üstünde çıkmasına mı prezervatifin, gebertecektim eşimi yere bile baktım yok orda deyip durdu çünkü
ben imom omega kullanıyorum onda da var omegaq10 bi uykusuzluk sorunu yaşamadım ilaçtan degildir bence psikolojık olabilir uyku problemigünaydın kızlar bu yumurta akı gibi akıntı kaç gün sürer yumurtlama öncesi birde omepa q10 kullanıp uykusuzluk yaşayan var mı
9.günüm kuzum henuzBenim telefon çözünürlüğünden mıdır bedir, burdakileri görüp havalara uçtuğu cizgileri ben göremiyorum normalde.
Ama senin 1. Fotoda gördüm. Yumurtlamanın kaçıncı günüydü ?
Ben hep ilk ölçüleni yazdım canım.Kızlar sabah ilk ölçtüm 36,8 ile 5 dk sonra 36,7 çıktı ilkini yazdım ama işk ölçülerini mi yazıyorsunuz sizde ben öyle yazıyorum hep,pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues NewMamaa @TASUU bulamadığım @bebekheyecani ve diğer kızlarım
Eki Görüntüle 3186852
Aslinda onu da kullaniyordu ama.bugun doktorumuz demis degerler cok iyi artmis sanirim dedigin gibi donemlik bir durumCanim değerlerde arada dalgalanma da olabiliyor.
3 hafta sonra yeniden test istiyor böyle durumlarda doktor.
Keçiboynuzu özü kullanmıyorsanız onu kullansın.
bizim bi akraba vardı oda kullanıyordu iğne hamileliğini öğrendikten sonra doktora gidip başlamıştı pozitif görünce doktora görün bence o şekilde ilerle canım
Sizden de Allah razı olsun gülümHahah sağ olsun ya gerçekten herşeyi söylüyor sende oda ikinizden de Allah razı olsun canım
2 gün sonra yap canım zaten ak koyun kara koyun belli olur 11. Gün olmuş oluyor ateşin iyi gidiyor inşallah vardırBende guvenmıyorum yanı boyle kameradan gozuken seylerecıplak gozlede bısey gormuyorum zaten aksıyon olsun
ama ama bence no