-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.821
Tamam edeceğim düşüşe geçmek üzdü biraz beni yaOnu yapmaya devam et hiç kesme regli ateşim Yumrtlama ateşin vs hepsini görerek yorum yapmak gerekiyor
Tabıkıde etmıyor benım yatarken ona bakarsan 37.3 çıktı sabah atesım 36.7 ılkı o gözümü açtığın gıbı olctugun atesYaa öyle mi sonraki ölçüm bir anlam etmiyor mu benim bu ay gitti o zaman
Bunu uyandığınızda yataktayken ölmüyorsunuz değil miTabıkıde etmıyor benım yatarken ona bakarsan 37.3 çıktı sabah atesım 36.7 ılkı o gözümü açtığın gıbı olctugun ates
Anladım kuzum iyi bari :) acık daha yükselmiş inş düşmez ya , göğüslerimde bi doygunluk var ama hiç acımıyor böyle bazen içinde elektrik akımı geçiriyor gibi oluyor gece belim ağrıdı sanki adet gelecek gibi inş gelmez yaHer zaman ılki
Yaaa valla süpersin :)Bakın ben ne yaptımsurprızzz ılkı efektsız @fnd_50 L lavinya- @melisaa93 @savascii kım vardı ya hep unutuyorum
İnce bişi var sanki :)Bakın ben ne yaptımsurprızzz ılkı efektsız @fnd_50 L lavinya- @melisaa93 @savascii kım vardı ya hep unutuyorum
evrt cnm ilk ölçümKızlar sabah ilk ölçtüm 36,8 ile 5 dk sonra 36,7 çıktı ilkini yazdım ama işk ölçülerini mi yazıyorsunuz sizde ben öyle yazıyorum hep,pozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @smgsmgsmg @TASUU bulamadığım @bebekheyecani ve diğer kızlarım
Eki Görüntüle 3186852
yatakta olcuyoruz hıc kalkmadan etmeden telefonla oynamak bıle etkılerBunu uyandığınızda yataktayken ölmüyorsunuz değil mi
evet ama benım ıcın suan pek bı anlam ıfade etmıyorİnce bişi var sanki :)
Anlıyorum neyse bu ay için artık çok bir umudum kalmadı inşallah sizin ki pozitif oluryatakta olcuyoruz hıc kalkmadan etmeden telefonla oynamak bıle etkıler
güzel verımlı gunlerdesın kuzum elı kulagındadır catlar ılıskıyı sıklastır bu ara senkızlar sabah lavaboya gittiğimde baya yumurta akı kıvamı uzayan seffaf akıntım oldu kac aydır ilk defa bu kadar belirgin akıntım geldi sizde çatlama mı oldu yoksa 1 ,2 gün içindemi olur ateşimide takip ediyorum yükselme yok normal aralıkta gidiyor
iki üçgünlük ateş ölçme ile bu kyorumları yapamayız ve bu karamsarlıga gırmmemelıyız , düzenli ölçüm yapıp en az ıkı ay ölçmeden sonra fıkır sahıbı anacak oluyoruzAnlıyorum neyse bu ay için artık çok bir umudum kalmadı inşallah sizin ki pozitif olur
Önemli değil yüksek seyretsin yum öncesinden önemli olan o :)Tablom tam değil 3 gündür ölçüyorum ama dün 37 cıkıp bugün 36.7-36.8 çıkmas canımı sıktı biraz ya
6 dasın cnmGünaydın kızlaaar ben şuan yumurtlamada kaçıncı günde oluyorum bilen biri söyleyebilir mi
dün degerlendiremedik önceki gün degerlendirmiştik bu akşamda olur inşaallah kacırmam çatlamayıgüzel verımlı gunlerdesın kuzum elı kulagındadır catlar ılıskıyı sıklastır bu ara sen
Olsun daha erken ama :) elledin mi bugünevet ama benım ıcın suan pek bı anlam ıfade etmıyor
Anlıyorum yok bugün doktora gittim de engeksiyon var mış 10 gün daha ilaç kullanıcamiki üçgünlük ateş ölçme ile bu kyorumları yapamayız ve bu karamsarlıga gırmmemelıyız , düzenli ölçüm yapıp en az ıkı ay ölçmeden sonra fıkır sahıbı anacak oluyoruz
9.gün yumurtlama kuzum , sakın ha ates yuksek gorene kadar devam bırakmadün degerlendiremedik önceki gün degerlendirmiştik bu akşamda olur inşaallah kacırmam çatlamayısenin testlerinde gölge var gibi canım kac gün kaldı bata erken mi yaptın
daha ellemedım durOlsun daha erken ama :) elledin mi bugünyukarıda mı :)