- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.841
bu ay ümitliyim bakalım herşey allahtan yine dayanamayıp erken yapmışsın testi 2 gün sonra yap bence inşaallah pozitifi görürsün tüm topikçe gidelim annelere ya....9.gün yumurtlama kuzum , sakın ha ates yuksek gorene kadar devam bırakma
Ben aşılamaya 2.500 ödedim 30 Kasım'da. İgne ve ilaçla beraber 3 bine geldi. Yalnız fiyat ortalaması düşüktü gittiğim özel hastanede şimdi üzerine zam gelmiştirCanim asilama ücreti ne kadar acaba ?
Bende tuvalete gittiğimde elliyim diyorumdaha ellemedım dur
tabıkıde benım olayım bu kuzuum bılıyorsunbu ay ümitliyim bakalım herşey allahtan yine dayanamayıp erken yapmışsın testi 2 gün sonra yap bence inşaallah pozitifi görürsün tüm topikçe gidelim annelere ya....
Ben bu teste güvenmeyip protesto ediyorum
Yaaa görüyorum görüyoruuuumm
bu elleme durumu nedir anlamadım kacırmışımBende tuvalete gittiğimde elliyim diyorumvarmı gerileme
11 gün canımYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ?
O zaman testte çıkması gerekiyordu canim.11 gün canım
1. De gördüm ben
Sen degerlendirmeye başla canim.kızlar sabah lavaboya gittiğimde baya yumurta akı kıvamı uzayan seffaf akıntım oldu kac aydır ilk defa bu kadar belirgin akıntım geldi sizde çatlama mı oldu yoksa 1 ,2 gün içindemi olur ateşimide takip ediyorum yükselme yok normal aralıkta gidiyor
Günaydın kızlar daha önce kan sulandırıcı iğne kullanan oldu mu aranızda bu iğneyi betahcg pozitif olunca mı başkadınız kese göründükten sonramı yoksa kalp atışı duyulduktan sonra mı nasıl ilerledi süreciniz
Yok hayır akşam öyle aklıma geldi yaptımO zaman testte çıkması gerekiyordu canim.
Sabah ilk idrarla mi yaptın ?
Yeni hamile olanlar o top giib şeye elleri değiyo mu acaba
Sabah ilk idrarla yaparsan olup olmadigi belli olir canim.Yok hayır akşam öyle aklıma geldi yaptım
Yeni bir şey deniyoruz ama bizde tam bilmiyoruz servikal pozisyon diye geçiyorbu elleme durumu nedir anlamadım kacırmışım
Bana bşr şeyler değiyordu dün :) bugün nasıl oldu acabaŞimdi düşünüyorum da değmiyordu çümkü ilk haftalarda fitil attım onu da bayagı bşr itmen gerekiyor. Geçen aylardan birinde içimde prezervatif kaldı sanırım kurcalayıp durmuştummesela onda gelmişti elime o sertlik. Ama fitil atarken yoktu