- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.901
atesım resmen cok monoton gıdıyor bı tık dusse hersey gıdecek gıbı2 gün sonra yap canım zaten ak koyun kara koyun belli olur 11. Gün olmuş oluyor ateşin iyi gidiyor inşallah vardır
Ay bu sefer bende gördüm galibaaEfekt efektsız umutlanmamalıyım umutlanmamalıyım
bananaeeee banane bananee bananneeeeeeDuramadın değil miçok erken daha azıcık daha bekle kuzum
bakalım cumartesı fln bellı olur anca varsa bıle askooo beklemek kaderımız9.günden pembelik beklemiyorum ama gölge gördüm
Tüp bebek başarı oranı daha yüksek değil miydi acaba onu düşündün mü hiçBiliyorum düşük olduğunu ama başka çarem kalmadı..ne zamana kadar beklicem..2 sene oldu..hiç cocuğum yok..her şeyi denedim..5 ay mfk kullanan kimse görmedim..o paraya 2 tane aşılama yapa bilirdim..en azından denicem
testım bol zaten bol olunca dayanamıyor yapıp duruyorum ıste 7 tane daha var ben yarında yaparım2 gün daha bekle test yap o zaman canim. Garanti olsun.
ben baya en dıbe kadar sokarsam anca o zaman degıyor yumusaklıgıda cene ucu gıbıBen baktım şimdi o top gibi şey aşağıda benim ya :) içine azıcık sokmadan hissediyorum yani :) sanırım değilim ben yukarı çıkmamış ama işte bu yukarı hemen mi çıkıyor tada yavaş yavaş mı atıyorum 5-6 haftalıkken mi çıktığı belli oluyor yoksa şuan kesin değilim ben, :) ateşim yükseliyor ama pozisyon aşağıda, şu 4 gün de geçsese de
Yaa teşekkür ederim canım ama enfeksiyon varmış ondanda kırıldı umudum zatenO kadar dalgalanmalar normal canım
kuzum ben zaten her ay efektle bı cızgı goruyorumBen birde efekt yapmam geçen ay efekt yapıb kendimi hamile sandım
Efekt efektsız umutlanmamalıyım umutlanmamalıyım
Ben 1 defa hamile kaldım..ondan diyorum belki aşılama tutar diye...tüp bebek en sonda..tabi o da aklımda..o bir tık aşılamaya bakarak başarı oranı yüksek..Tüp bebek başarı oranı daha yüksek değil miydi acaba onu düşündün mü hiç
İnşallah tutar aşılama düşünüyorsan 1 kere hamilelikte varsaBen 1 defa hamile kaldım..ondan diyorum belki aşılama tutar diye...tüp bebek en sonda..tabi o da aklımda..o bir tık aşılamaya bakarak başarı oranı yüksek..
Var ama düşük oldu..şimdide tekrak kalamıyorum.Amin İn şa Allahİnşallah tutar aşılama düşünüyorsan 1 kere hamilelikte varsa
Bende her ovulasyon aldığımda yanında hediye gönderdiler.testım bol zaten bol olunca dayanamıyor yapıp duruyorum ıste 7 tane daha var ben yarında yaparım
Canim sen kürtajdan sonra hsg cektirdin miBiliyorum düşük olduğunu ama başka çarem kalmadı..ne zamana kadar beklicem..2 sene oldu..hiç cocuğum yok..her şeyi denedim..5 ay mfk kullanan kimse görmedim..o paraya 2 tane aşılama yapa bilirdim..en azından denicem
Canim asilamayi özelde mi yaptiracaksin?Ben 1 defa hamile kaldım..ondan diyorum belki aşılama tutar diye...tüp bebek en sonda..tabi o da aklımda..o bir tık aşılamaya bakarak başarı oranı yüksek..
Çok oldu mu düşük yapalı belli görümcem 5 ay sonra anca gebelik yaşamıştı düşük sonrasıVar ama düşük oldu..şimdide tekrak kalamıyorum.Amin İn şa Allah
Ben sana aşılama fiyatı yazdım ama görmedin galibaCanim asilamayi özelde mi yaptiracaksin?
Yok çektirmedim..2 senem olmadı çektireli..yapışıklık sanmıyorum olsun vakumlu oldu kürtajım hem sonraki adetimde şarıl şarildi hatda kanamam kesilmez diye korkuyordumCanim sen kürtajdan sonra hsg cektirdin mi