- 31 Ağustos 2012
- 21.814
- 35.102
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.801
Canim asilama ücreti ne kadar acaba ?Yarın yeni bulduğum doktorun yanına gitmek istiyorum..aşılamayı konuşmaya..geçen ay hiç randevu bulamadım..eşim diyor gidek konuşak..belki adetin başlarsa randevu olmadan alır bizi..ben diyorum adetimi bekliyek..kafam karışık
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ?Kızlar regl e 5 varken yine yeniden kalbim kadar temiz testimle iyi geceler diliyorum
Sormamışım kuzum ondan gidib konuşmak istiyorum..Canim asilama ücreti ne kadar acaba ?
Canım benim ya hakkında hayırlısı olsun inşallahValla gebelik testi silik cikti pek umudum yok leke filanda yok bekliyorum öyle uzgun üzgünama yinede herseyin hayırlısı
Seni üzeceğime kafamı kırarımBak benı uzersınız yapmayın
Kız daha oraya ulaşmayı bekleyenler var
Ben de zor ulaştım bak teeee 22. Günde sen biliyorsunKız daha oraya ulaşmayı bekleyenler varbenim daha adetim bugün bitiyor
Kız bende geçen ay zor ulaşmıştım inşallah bu ay çabuk ulaşırım mesela haftaya cuma cumartesi felanBen de zor ulaştım bak teeee 22. Günde sen biliyorsunsen dur adetin biter ulaşırsın
Sen daha yeni ölçmeye başladın canım tablon nasıl at gruba kızlar bakar hemAkıntın olabilir canım benimde ateşim düşüyor galiba kızlar bugün daha düşük çıktı 36.7-36.8 ölçtüm regl geliyor galibaL lavinya- @umutlubiri1
Kullanıp memnun kalan varmı acaba Allah Allah neler çıkıyor yasezen0782 Hamile kalmaya yardımcı jel diye geçiyor.. spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş.. ve daha uzun süre rahimde yaşaması için gerekli ph ı düzenliyormuş.. adı Gynoseed
Tablom tam değil 3 gündür ölçüyorum ama dün 37 cıkıp bugün 36.7-36.8 çıkmas canımı sıktı biraz yaSen daha yeni ölçmeye başladın canım tablon nasıl at gruba kızlar bakar hem
Benim ilk ölçümüm 36.7 ikincisinde 36.8 cıktı ben 36.8 kabul etmiştim yanlış mı yapmışımKızlar sabah ilk ölçtüm 36,8 ile 5 dk sonra 36,7 çıktı ilkini yazdım ama işk ölçülerini mi yazıyorsunuz sizde ben öyle yazıyorum hep,pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues NewMamaa T TASUU bulamadığım bebekheyecani ve diğer kızlarım
Eki Görüntüle 3186852
Her zaman ılkiKızlar sabah ilk ölçtüm 36,8 ile 5 dk sonra 36,7 çıktı ilkini yazdım ama işk ölçülerini mi yazıyorsunuz sizde ben öyle yazıyorum hep,pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues NewMamaa T TASUU bulamadığım bebekheyecani ve diğer kızlarım
Eki Görüntüle 3186852
Onu yapmaya devam et hiç kesme regli ateşim Yumrtlama ateşin vs hepsini görerek yorum yapmak gerekiyorTablom tam değil 3 gündür ölçüyorum ama dün 37 cıkıp bugün 36.7-36.8 çıkmas canımı sıktı biraz ya
Yaa öyle mi sonraki ölçüm bir anlam etmiyor mu benim bu ay gitti o zamanHer zaman ılki